Belépés
Az öregedési folyamatot lassító táplálékok
... energiája, úrrá lett rajta a fáradtság, és legszívesebben aludt volna egy nagyot. Nos, az elfogyasztott ételek hatással vannak ránk, az egészségünkre, a közérzetünkre és a testsúlyunkra is. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan táplálékot, amelyek segítenek bennünket fitten tartani és a bőrünket is megszépítik.

Mint ahogyan léteznek olyan táplálékok, amelyek elnehezítenek,...
2023-12-17 21:34:16
Az izomgyengeségnek sok oka lehet
... elvesztik az erejüket, illetve ha emiatt gyengének érezzük magunkat. Néha az izomgyengeség hirtelen következik be, amit akár olyan súlyos állapot is okozhat, mint amilyen a stroke is. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan állapotot és betegséget, amely oka lehet az izmok gyengeségének.

Idősebb korban mindenki veszít az izomtömegéből, ezt az állapotot az orvosok szarkopéniá...
2023-12-01 19:15:53
Vércukorszint és a táplálékok
Ételek és italok, amelyek emelik és szabályozzák a vércukorszintet

A cukorbetegség egy krónikus betegség, amikor is kulcsfontosságú a vércukorszint ingadozásának elkerülése. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan táplálékot, amely negatív hatással van a vércukorszintre, illetve olyan ételeket és italokat, amelyek nagyon pozitívan hatnak a vércukorszintre.

A koffei...
2023-11-08 20:38:15
Testradír, fürdőgolyó és fürdősó házilag
... tudunk készíteni olyan szépségápolási termékeket, amelyek az egészségünket szolgálják. Hétvégente jól tud esni, ha bezárkózunk a fürdőszobába és kicsit kényeztetjük magunkat. Ezt segíti a cikkünkben szereplő zsályás testradír, de egy forró fürdő is sok stressztől szabadíthat meg bennünket, főleg ha a fürdővízbe nyugtató fürdőbombát és fürdősót is helyeztünk. Két receptet is bemuta...
2023-01-16 10:17:48
Vitaminok, amelyek csökkentik a gyulladást
A vitaminokkal kapcsolatban is számos kutatást végeztek. Némelyikről bebizonyosodott, hogy jelentősen képesek a gyulladások csökkentésére. Cikkünkben most bemutatunk néhány ilyen hasznos vitamint.

Az egyik gyulladáscsökkentő vitamin nem más, mint az A-vitamin. Fogyasszunk bátran béta-karotint tartalmazó zöldségeket és gyümölcsöket, hiszen ez a vegyület A-vitaminná alakul...
2021-06-15 21:01:18
A házasságban élők egészségesebbek
... egészségét, és nemcsak hosszabb élettartamot biztosít, de még a házaspárok közötti érzelmi köteléket is megerősíti, hiszen nagyon sok mindent együtt, közösen is végezhetnek.

Cikkünkben bemutatunk 3 olyan dolgot, melyet a házaspárok együtt is csinálhatnak, hogy sokáig egészségnek örvendjenek.

Az elhízás számos betegség okozója lehet. A súlytöbblet okozhat olya...
2021-03-05 20:23:27
Immunrendszerünk védelme természetesen
... csökken szervezetünk D-vitamin szintje. Természetesen nemcsak ezzel támogathatjuk az immunrendszerünket, hanem más tápanyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógynövényekkel is. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan természetes módszert, melyek erősíthetik az immunrendszerünket.

A cink az egyik legfontosabb tápanyag a szervezetünk számára, hiszen közel 300 biokémi...
2021-03-03 21:21:58
Ismerjük fel a vitaminhiányt!
... anyagokhoz, melyekre alapvető szüksége van. Bármelyik korcsoportban kialakulhat vitaminhiány, de elsősorban a gyerekek, az állapotos hölgyek és az idősebb személyekre jellemző ez az állapot. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan tünetet, melyek ásványi anyagok és vitaminok hiányához köthetők.

A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely elsősorban napfény hatására jön lét...
2021-02-19 22:08:32
Az öregedési folyamatot lassító táplálékok
... energiája, úrrá lett rajta a fáradtság, és legszívesebben aludt volna egy nagyot. Nos, az elfogyasztott ételek hatással vannak ránk, az egészségünkre, a közérzetünkre és a testsúlyunkra is. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan táplálékot, amelyek segítenek bennünket fitten tartani és a bőrünket is megszépítik.

Mint ahogyan léteznek olyan táplálékok, amelyek elnehezítenek,...
2020-12-24 22:33:38
Koncentrációt segítő gyógynövények
... az emlékezetünk, így szükséges fejlesztenünk a memóriánkat. Szerencsére ehhez is rendelkezésünkre állnak olyan gyógynövények, amelyek nagyon hasznosak lehetnek számunkra.

Cikkünkben bemutatunk 5 olyan gyógynövényt, melyeket akármilyen formában is fogyasztunk, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon pozitívan hatnak mind a memóriánkra, mind a koncentrációs képességünkre....
2020-10-26 16:32:49
1 2 
Címkék: öregedési folyamatot, házasságban élők, elfogyasztott ételek, izomgyengeség hirtelen, izmok gyengeségének, orvosok szarkopéniá, krónikus betegség, vércukorszint ingadozásának, egészségünket szolgálják, cikkünkben szereplő, forró fürdő, fürdővízbe nyugtató, vitaminokkal kapcsolatban, gyulladások csökkentésére, vegyület A-vitaminná, házaspárok közötti, házaspárok együtt, elhízás számos, súlytöbblet okozhat, egyik legfontosabb, szervezetünk számára, állapotos hölgyek, idősebb személyekre, zsírban oldódó, koncentrációs képességünkre, gyógynövényekkel, immunrendszerünk, izomgyengeségnek, rendelkezésünkre, bebizonyosodott, egészségesebbek, vércukorszintre, vércukorszintet, kulcsfontosságú, szépségápolási, legszívesebben, koncentrációt, vércukorszint, cukorbetegség, elfogyasztott, elnehezítenek, izomtömegéből, gyengeségének, testsúlyunkra, egészségünkre, képességünkre, izomgyengeség, ingadozásának, közérzetünkre, természetesen, támogathatjuk, tápanyagokkal, korcsoportban, fejlesztenünk, gyógynövények,
© 2013 TVN.HU Kft.