Belépés
Testradír, fürdőgolyó és fürdősó házilag
... tudunk készíteni olyan szépségápolási termékeket, amelyek az egészségünket szolgálják. Hétvégente jól tud esni, ha bezárkózunk a fürdőszobába és kicsit kényeztetjük magunkat. Ezt segíti a cikkünkben szereplő zsályás testradír, de egy forró fürdő is sok stressztől szabadíthat meg bennünket, főleg ha a fürdővízbe nyugtató fürdőbombát és fürdősót is helyeztünk. Két receptet is bemuta...
2023-01-16 10:17:48
Vitaminok, amelyek csökkentik a gyulladást
A vitaminokkal kapcsolatban is számos kutatást végeztek. Némelyikről bebizonyosodott, hogy jelentősen képesek a gyulladások csökkentésére. Cikkünkben most bemutatunk néhány ilyen hasznos vitamint.

Az egyik gyulladáscsökkentő vitamin nem más, mint az A-vitamin. Fogyasszunk bátran béta-karotint tartalmazó zöldségeket és gyümölcsöket, hiszen ez a vegyület A-vitaminná alakul...
2021-06-15 21:01:18
A házasságban élők egészségesebbek
... egészségét, és nemcsak hosszabb élettartamot biztosít, de még a házaspárok közötti érzelmi köteléket is megerősíti, hiszen nagyon sok mindent együtt, közösen is végezhetnek.

Cikkünkben bemutatunk 3 olyan dolgot, melyet a házaspárok együtt is csinálhatnak, hogy sokáig egészségnek örvendjenek.

Az elhízás számos betegség okozója lehet. A súlytöbblet okozhat olya...
2021-03-05 20:23:27
Immunrendszerünk védelme természetesen
... csökken szervezetünk D-vitamin szintje. Természetesen nemcsak ezzel támogathatjuk az immunrendszerünket, hanem más tápanyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógynövényekkel is. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan természetes módszert, melyek erősíthetik az immunrendszerünket.

A cink az egyik legfontosabb tápanyag a szervezetünk számára, hiszen közel 300 biokémi...
2021-03-03 21:21:58
Ismerjük fel a vitaminhiányt!
... anyagokhoz, melyekre alapvető szüksége van. Bármelyik korcsoportban kialakulhat vitaminhiány, de elsősorban a gyerekek, az állapotos hölgyek és az idősebb személyekre jellemző ez az állapot. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan tünetet, melyek ásványi anyagok és vitaminok hiányához köthetők.

A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely elsősorban napfény hatására jön lét...
2021-02-19 22:08:32
Az öregedési folyamatot lassító táplálékok
... energiája, úrrá lett rajta a fáradtság, és legszívesebben aludt volna egy nagyot. Nos, az elfogyasztott ételek hatással vannak ránk, az egészségünkre, a közérzetünkre és a testsúlyunkra is. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan táplálékot, amelyek segítenek bennünket fitten tartani és a bőrünket is megszépítik.

Mint ahogyan léteznek olyan táplálékok, amelyek elnehezítenek,...
2020-12-24 22:33:38
Koncentrációt segítő gyógynövények
... az emlékezetünk, így szükséges fejlesztenünk a memóriánkat. Szerencsére ehhez is rendelkezésünkre állnak olyan gyógynövények, amelyek nagyon hasznosak lehetnek számunkra.

Cikkünkben bemutatunk 5 olyan gyógynövényt, melyeket akármilyen formában is fogyasztunk, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon pozitívan hatnak mind a memóriánkra, mind a koncentrációs képességünkre....
2020-10-26 16:32:49
Minden autósnak kötelező elolvasni!
... gondos gazdái vagyunk, de abban az esetben, ha mondjuk elhanyagoljuk az olajcserét, vagy az egyéb karbantartást, akkor sokkal hamarabb jön el egy-egy alkatrész életének a vége.
A cikkünkben bemutatunk egy AUDI TT-t, melyben a gazdája pár alkalommal kihagyta az olajcserét. Ezután 135 ezer kilométer megtétele után szétszedték a motorblokkot, hogy meggyőződjenek arról, hogy a te...
2015-05-02 17:59:06
Hasznos tippek felfázás ellen!
... hideg idő rengeteg nőnek akad problémája a felfázással. A felfázás akármennyire kis dolognak tűnik, ha nem foglalkozunk vele és nem kezeljük, akkor akár komoly szövődményei is lehetnek. Cikkünkben bemutatunk néhány házi praktikát, amellyel csillapíthatod a kellemetlen tüneteket!

1. Vegyél forró kamillás fürdő!
Ha átfagytál a hidegben és folyton WC-re járkálsz, de f...
2011-10-21 12:23:59
1 
Címkék: AUDI TT-t, házasságban élők, öregedési folyamatot, egészségünket szolgálják, cikkünkben szereplő, forró fürdő, fürdővízbe nyugtató, vitaminokkal kapcsolatban, gyulladások csökkentésére, vegyület A-vitaminná, házaspárok közötti, házaspárok együtt, elhízás számos, súlytöbblet okozhat, egyik legfontosabb, szervezetünk számára, állapotos hölgyek, idősebb személyekre, zsírban oldódó, elfogyasztott ételek, koncentrációs képességünkre, egyéb karbantartást, cikkünkben bemutatunk, felfázás akármennyire, kellemetlen tüneteket, gyógynövényekkel, immunrendszerünk, rendelkezésünkre, egészségesebbek, bebizonyosodott, szépségápolási, legszívesebben, csillapíthatod, meggyőződjenek, koncentrációt, gyógynövények, vitaminhiányt, korcsoportban, támogathatjuk, egészségünket, csökkentésére, természetesen, egészségünkre, tápanyagokkal, elfogyasztott, képességünkre, karbantartást, fejlesztenünk, koncentrációs, elhanyagoljuk, testsúlyunkra, közérzetünkre, elnehezítenek, motorblokkot, gyümölcsöket, foglalkozunk, kényeztetjük,
© 2013 TVN.HU Kft.