Belépés
A mindennapos viták ártanak az egészségnek
... egyszerűen nem létezik, ahol nincsenek viták. Ez teljesen természetes is, hiszen egy-egy egészséges vita sokkal hasznosabb, mintha a problémákat mindig a szőnyeg alá söpörnénk. A cikkben bemutatjuk azokat a dolgokat, amelyek miatt a párok között rendszeresen vagy bizonyos időközönként viták alakulhatnak ki. Ezeket a vitákat azért is jobb elkerülni, mivel ártanak az egészségnek....
2022-11-24 22:48:12
A vizelet üzen nekünk
... észrevehetjük, ha valami nincs rendben, hiszen a vizelet sötétté is válhat, de akár még vér is megjelenhet benne, ami sok egészségügyi problémát vethet fel vagy jelezhet nekünk. A cikkben bemutatjuk, hogy mit is kell tudnunk a vizelet egyes jelzéseiről.

A testünk nagy százaléka víz. Sokszor jelez nekünk a szervezetünk, ha szomjasak vagyunk, de az ember hajlamos ilyenkor...
2022-01-19 21:57:25
A hajhullás megelőzése
... hajhagymákat és támogatja a haj növekedését. A szelén is nagyon hasznos ásványi anyag a hajunk számára, de azt tudta, hogy nagy mennyiségben fogyasztva elősegíti a hajhullást? A cikkben bemutatjuk azokat a szokásokat, amelyekkel megelőzhetjük a hajhullást.

A kozmetikai termékekben rendkívül sok olyan káros anyag található, amelyek okai lehetnek a túlzott mértékű hajhull...
2021-11-03 20:03:15
A kurkumatea készítése
... kurkumin, amely nemcsak antioxidáns, hanem gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és rákellenes hatással is rendelkezik. A cikkben a kurkumatea receptjét osztjuk meg Önökkel és egyúttal bemutatjuk áldásos hatásait is.

A kurkumatea egyik csodás tulajdonsága, hogy rákellenes hatással rendelkezik. Bebizonyosodott, hogy eredményes lehet a bőr, a mell, a gyomor és a bél ráko...
2021-05-29 22:06:44
A gyömbérről
... bennünket.
A gyömbért már évezredek óta alkalmazza a kínai és az indiai hagyományos orvoslás, hiszen nagyszerű gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek. A cikkben bemutatjuk, hogy milyen pozitívumokat kaphatunk a gyömbértől, majd leírjuk, hogyan is állíthatjuk ezt a sokoldalú gyógynövényt a szépségünk szolgálatába.

A gyömbér támogatja és erősí...
2021-05-25 22:03:15
A sérv 5 tünete
... megkaphatjuk a szükséges kezeléseket. Ha elhanyagoljuk a problémát, olyannyira leromolhat az állapotunk, hogy még az ágyból sem tudunk felkelni, és ilyenkor már csak a műtét segíthet. A cikkben bemutatjuk azt az 5 tünetet, ami a leggyakrabban kínozza a sérv miatt szenvedő betegeket.

A test legkülönbözőbb pontjain is kialakulhat sérv, de leggyakrabban az ágyék, a has és ...
2020-12-13 19:08:22
Mozogni jó! Hogyan kerüljük el a sérüléseket?
... kedve lesz ismét edzeni. Az inaktív életmód azonban számtalan betegség és komoly egészségügyi probléma kialakulásához vezethet. Mit tegyünk, hogy elkerüljük a sportsérüléseket? A cikkben bemutatjuk a válaszokat.

Az intervall edzés még idősebb korban is nagyon hasznos.
Mit is jelent ez?
Ha mindig csak egy fokozaton tekerjük a szobakerékpárt, akkor túl sok poz...
2020-11-16 21:46:13
A teák egészségvédő hatásai
... tea nagyon hasznos, hiszen nagyszerűen támogatja a szervezetünk működését. Ma már egyre többen teáznak, választanak gyógyteákat, és egyre inkább fontosság válik a minőség is. A cikkben bemutatjuk, miért is hasznos a rendszeres teázás.

A teafogyasztás nemcsak a testünk optimális működését támogatja, de nagyon előnyös a lelki egészség megőrzése szempontjából is, hiszen il...
2020-11-10 20:53:16
A stressz nem csak betegséget okoz
... állapot tartóssá válik, nagyon veszélyes lehet, hiszen nemcsak lelkileg visel meg bennünket, hanem testi panaszokat, fizikai fájdalmat, sőt akár krónikus betegségeket is okozhat. A cikkben bemutatjuk, hogy milyen egészségügyi problémákat, milyen lelki, mentális és fizikai betegségeket okozhat a stressz.

Ha nem is tudjuk elkerülni a stresszt, mindenképpen arra kell törek...
2020-11-03 21:34:44
Egészséges ételszínezék készítése otthon
... süteményeket, egyéb ételeket, festhetünk húsvéti tojásokat, amelyek szép színesek, mégsem jelentenek semmiféle veszélyt, hiszen egészséges alapanyagokból könnyen előállíthatók. A cikkben bemutatjuk, miből hogyan és milyen színű ételszínezéket készíthetünk gyorsan és egyszerűen otthon. Ezek garantáltan egészségesek, hiszen természetes anyagokból nyerjük ki őket.

Nagyon s...
2020-10-16 22:40:14
1 2 3 4 
Címkék: mindennapos viták, vizelet üzen, hajhullás megelőzése, kurkumatea készítése, teák egészségvédő, problémákat mindig, cikkben bemutatjuk, párok között, vitákat azért, vizelet sötétté, vizelet egyes, testünk nagy, ember hajlamos, hajunk számára, kozmetikai termékekben, túlzott mértékű, kurkumatea receptjét, kurkumatea egyik, indiai hagyományos, sokoldalú gyógynövényt, szépségünk szolgálatába, gyömbér támogatja, szükséges kezeléseket, műtét segíthet, leggyakrabban kínozza, sérv miatt, test legkülönbözőbb, inaktív életmód, intervall edzés, fokozaton tekerjük, szervezetünk működését, rendszeres teázás, teafogyasztás nemcsak, testünk optimális, lelki egészség, sportsérüléseket, bebizonyosodott, alapanyagokból, ételszínezéket, legkülönbözőbb, szobakerékpárt, kialakulásához, megelőzhetjük, előállíthatók, elhanyagoljuk, szempontjából, leggyakrabban, teafogyasztás, észrevehetjük, pozitívumokat, mennyiségben, süteményeket, egészségügyi, rendszeresen, megkaphatjuk, ételszínezék, betegségeket, szolgálatába, mindenképpen,
© 2013 TVN.HU Kft.