Belépés
Ettől a citromos piskótától mindenkinek eláll a lélegzete!
Ettől a citromos piskótától mindenkinek eláll a lélegzete!
Egy sima olajos piskótát sütöttem, de mindenki elkészítheti, a jól bevált piskótáját, amit megkenhet ezzel a csodás krémmel.

Hozzávalók a piskótához

6 tojás,
...
2018-07-02 15:52:27
Citromos, túrós piskóta
Bár sokan félnek a piskótától, igazából egy elronthatatlan sütemény, ha betartunk pár alapszabályt. Fontos, hogy a lisztet előre keverjük el a sütőporral, majd két részletben szitáljuk előbb a tojássárgájára, majd a tojásfehérjére. Így sokkal könnyebb dolgunk lesz, amikor össze kell kevernünk anélkül, hogy a hab összetörne.
A másik fontos szabály, hogy soha, de tényleg soha n...
2016-03-01 13:57:04
Trifle, az angol krémdesszert
... sherry, de nyugodtan készíthetjük bármilyen más likőrrel (Cointreau, Grand Manier vagy Creme de Cassis, Amaretto, Brandy), édes fehérborral vagy jóféle rummal is dolgozhatunk.

A piskótától függ, hogy mennyi alkohol befogadására alkalmas, de minden esetben vigyázzunk vele, mert amennyit használ, annyit is tud ártani, ha túlméretezzük a mennyiséget. A megáztatott piskótár...
2011-06-04 09:38:10
1 
Címkék: Grand Manier, citromos piskótától, angol krémdesszert, sima olajos, csodás krémmel, elronthatatlan sütemény, lisztet előre, másik fontos, piskótától függ, megáztatott piskótár, elronthatatlan, tojásfehérjére, tojássárgájára, túlméretezzük, készíthetjük, krémdesszert, alapszabályt, elkészítheti, dolgozhatunk, befogadására, mindenkinek, fehérborral, megáztatott, mennyiséget, hozzávalók, összetörne, piskótától, részletben, piskótáját, vigyázzunk, piskótához, sütőporral, megkenhet, betartunk, szitáljuk, nyugodtan, kevernünk, bármilyen, lélegzete, cointreau, sütöttem, piskótát, sütemény, igazából, amennyit, mindenki, piskótár, citromos, alkalmas, amaretto, likőrrel, könnyebb, keverjük, esetben, szabály, tényleg, anélkül, piskóta, krémmel, használ, alkohol, dolgunk, lisztet, mennyi, amikor, fontos, rummal, ártani, sokkal, trifle, annyit,
© 2013 TVN.HU Kft.