Belépés
A magyar kultúra napja - MSZP: 5 százalékos áfát a kultúra területén!
... hírek vannak. Nem ért egyet azzal az elképzeléssel, hogy egy kormányzati bizottság döntene a 32-35 milliárd forintos összeg elosztásáról.
Hozzátette: az áfa 5 százalékra történő csökkentése nem kerül többe, mint a tao mostani összege. Az áfacsökkentés kiszámítható, tervezhető, minden érintett számára pozitív, növeli az ország versenyképességét - érvelt.
Az ellenzéki poli...
2019-01-22 12:21:47
Újabb demokrata politikus jelentette be indulását a 2020-as amerikai elnökválasztáson
... bírálójaként ismert, neve pedig Brett Kavanaugh főbírójelölt szenátusi meghallgatásán vált szélesebb körben is ismertté.
Harris kifejtette, hogy programjában a megélhetési költségek csökkentése, a bevándorlási és a büntető igazságszolgáltatási politika megváltoztatása és a mindenkire kiterjesztendő egészségbiztosítás megteremtése szerepel.
A bejelentés időpontját ameri...
2019-01-21 17:11:50
Tuzson: a kormány az elintézendő ügyek számának csökkentésére törekszik
...
Tuzson Bence azt mondta, arra törekednek, hogy az állampolgároknak minél kevesebbszer kelljen ügyet intézniük; erre ne legyen szükség vagy online is legyen mód.
Az államtitkár kitért arra is, a kormány célja a következő húsz, harminc évben, hogy Magyarország Európa egyik legélhetőbb országa legyen. Mint mondta, ezt szolgálják a családtámogatások, a gazdaság és a kultúra ...
2019-01-21 14:11:51
Tőzsde - Vegyes kezdés várható Európában
...
A határidős indexjegyzések alapján a londoni tőzsde 0,1 százaléknyi emelkedéssel kezdheti a hétfői kereskedést, a frankfurti mutató viszont csekély, néhány pontos csökkenéssel, a párizsi pedig 0,2 százalékos gyengüléssel.
Pénteken nagy emelkedést értek el az árfolyamindexek Európában az amerikai-kínai kereskedelmi ellentétek enyhülésének reményében. Az év eleji amerikai-...
2019-01-21 07:41:04
Az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje is zöldebb Budapestet, jobb közösségi közlekedést szeretne
... Csaba beszélt arról, hogy jelenleg tömeg- és nem közösségi közlekedés működik a városban. A minőséget nevezte a kettő közötti fő különbségnek és közölte, fontos a környezeti terhelés csökkentése, ezért környezetkímélőre kell cserélni a jelenlegi buszokat. Szólt arról is, tervei között szerepel, hogy minden születendő gyermek után ültetnek egy fát, ez évente 15 ezer új fát jelent. ...
2019-01-20 18:42:39
EP-választás - Mozgalmat indított az ellenzéki együttműködés érdekében a Párbeszéd EP-képviselője
...
Jávor Benedek pénteken, sajtótájékoztatón elmondta: arra hívja fel az ellenzéki pártokat, hogy vitassák meg az összehangolt, közös kampány indítását és lehetőség szerinti a közös lista állítását. Társadalmi szervezetekhez, szakszervezetekhez is szólt, közös fellépést kérve.
Szerinte, ha az ellenzék szétforgácsolja erejét, azzal kizárólag a Fidesz malmára hajtja a vizet....
2019-01-18 14:02:05
Kásler: 50-80 millió forintra pályázhatnak a háziorvosi praxisok és praxisközösségek
...
A miniszter közölte, az egészségmegőrző program célja a leggyakoribb halálokok, a szív- és érrendszeri, a daganatos megbetegedések rizikófaktorainak csökkentése, valamint a gyermekek egészségi állapotát befolyásoló tényezők felmérése.
A programra összesen 5,8 milliárd forintot biztosít a kormány - fűzte hozzá.
A miniszter a Kossuth rádió Jó Reggelt, Magyarország! cí...
2019-01-17 12:31:52
Eugenika
Az eugenika vagy eugenetika olyan társadalomfilozófiai irányzat, mely az ember öröklődő testi és szellemi tulajdonságainak javítása érdekében végzett beavatkozásokat hirdeti. Az utópista eugenetikai gondolat kidolgozója az angol Francis Galton, Charles Darwin unokatestvére volt. Megfogalmazása szerint: Az eugenika tudománya mindazokkal a hatásokkal foglalkozik, amelyek egy faj vele...
2019-01-17 09:56:31
Novák: a családok éve után tovább erősödhet a családbarát Magyarország
...
Novák Katalin a Nagycsaládosok Országos Egyesülete által szervezett, a budapesti Kopp Mária intézetben tartott konferencián közölte, idén kiemelten kívánnak foglalkozni az apák családban betöltött szerepével. Fontos családpolitikai témának mondta még a gyermekek védelmét és a fiatalok életkezdésének támogatását.
Ez utóbbira utalva kitért a családvédelmi nemzeti konzultác...
2019-01-16 15:11:41
PM-államtitkár: az adócsökkentés politikája jól működik
... meghaladó - jó teljesítménye mögött a munkavállalókat, a vállalkozásokat és a családokat támogató átgondolt pénzügyi és adópolitikai lépések állnak.
A költségvetés bevételei az adócsökkentések ellenére jelentősen emelkedtek: tavaly 724 milliárd forinttal több bevétel érkezett a legfontosabb közterhekből, vagyis a társasági és a jövedéki adóból, az áfából, a járulékokból, a sz...
2019-01-16 15:01:55
1 2 3 ...................716 717 ..........1074 1075 ..........1431 1432 1433 
Címkék: Párbeszéd EP-képviselője, Brett Kavanaugh, Tuzson Bence, Magyarország Európa, Jávor Benedek, Francis Galton, Charles Darwin, Novák Katalin, Nagycsaládosok Országos Egyesülete, Kopp Mária, magyar kultúra, kultúra területén, 2020-as amerikai, elintézendő ügyek, ellenzéki együttműködés, háziorvosi praxisok, családbarát Magyarország, adócsökkentés politikája, kormányzati bizottság, 32-35 milliárd, áfacsökkentés kiszámítható, ország versenyképességét, ellenzéki poli, megélhetési költségek, mindenkire kiterjesztendő, bejelentés időpontját, állampolgároknak minél, államtitkár kitért, kormány célja, következő húsz, határidős indexjegyzések, londoni tőzsde, hétfői kereskedést, frankfurti mutató, párizsi pedig, árfolyamindexek Európában, amerikai-kínai kereskedelmi, minőséget nevezte, kettő közötti, környezeti terhelés, jelenlegi buszokat, ellenzéki pártokat, közös lista, ellenzék szétforgácsolja, miniszter közölte, egészségmegőrző program, leggyakoribb halálokok, daganatos megbetegedések,
© 2013 TVN.HU Kft.