Belépés
Az IMF tovább javította a magyar gazdaság idei és jövő évi növekedési prognózisát
... idén tavasszal végrehajtott minimális szigorítás ellenére. Miután idénmárciusban az infláció a toleranciasáv felső felébe került, az MNB mínusz 15 bázispontról mínusz 5 bázispontra csökkentette az egynapos betéti kamatlábat, miközben szerényen mérsékelte a likviditási többletet.
Az IMF elismerően említette Magyarország folyamatosan erős gazdasági teljesítményét, ami az EU átl...
2019-12-05 16:42:49
Kartellezés miatt több mint 860 millió forintos bírságot szabott ki a GVH
... érintettre, de az egyezségi ...
2019-12-05 15:12:09
Férfi vízilabda BL - Esélyt sem adott horvát ellenfelének a címvédő FTC
... mérkőzésen 1-1-es állást követően a házigazdák öt találata válasz nélkül maradt, így a második negyed elején a ferencvárosiak már biztos előnyben voltak. A nagyszünetre háromgólosra csökkentette hátrányát a Mladost, de a 7-4-ről induló harmadik negyedet 4-0-ra nyerte meg a vendéglátó, amely így nem hagyott nyitott kérdést a záró játékrészre.
Az FTC továbbra is veretlen a soro...
2019-12-04 20:31:39
A GVH 540 millió forintos bírságot szabott ki biztonságtechnikai termékek forgalmazásának korlátozása miatt
...
A hivatal megállapította, hogy a Paradox biztonságtechnikai termékek forgalmazását végző Paradox Security Systems Ltd. (Paradox Bahama), valamint magyarországi disztribútorai, a Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft. (Power) és a Trióda Biztonságtechnika Zrt. (Trióda) közel 10 éven keresztül korlátozták az eszközök értékesítőinek versenyét.
A GVH a forgalmazási szer...
2019-12-04 15:12:18
MNB: továbbra is erős a bankrendszer sokkellenálló-képessége
... feszültségek, valamint egyes régiókban növekvő recessziós félelmek jellemezték. Az infláció csökkenésére és a növekedés lassulására reagálva a jelentősebb jegybankok ismét kamatot csökkentettek, és további expanzív lépéseket is bejelentettek. A külső környezet romlása negatívan hat a hazai gazdasági növekedéssel kapcsolatos kilátásokra, és így a hazai bankrendszer számára is kocká...
2019-12-04 15:11:14
Eltörölték Romániában az üzemanyag többletadóját és a részmunkaidős dolgozók többlet tb-járulékát
...
A jogszabály-módosítást 280 törvényhozó támogatta egy honatya ellene szavazott két tartózkodás mellett. Az üzemanyag jövedéki adójára kivetett 7 eurócentes többletadót 2014-ben vezette be a Victor Ponta miniszterelnök vezette szociáldemokrata kormány. Az ideiglenes intézkedést 2016-ban nem hosszabbította meg a Dacian Ciolos által vezetett technokrata kabinet, ezért 2017-ben a...
2019-12-04 14:41:11
Milliárdos kárt okozó számlagyár ügyében született ítélet Szegeden
...
A csoportot vezető férfit bűnsegédként, különösen nagy értékre, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt a bíróság öt év börtönbüntetéssel sújtotta. A vádlottat emellett öt évig nem lehet gazdasági szervezet vezető tisztségviselője.
Az ügy több vádlottjára rövidebb időtartamú vagy felfüggesztett börtönbüntetést s...
2019-12-04 11:10:51
Viharok tombolnak az Egyesült Államok keleti partvidékén is
...
Havazik Maine államtól Pennsylvaniáig, s különösen erős a havazás az északkeleti Massachusetts és New York államokban. New York állam középső és keleti vidékeit például 40-50 centiméteres hótakaró borítja, New York fővárosára, Albanyra például helyi idő szerint hétfő délig 35 centiméternyi hó hullott.
Andrew Cuomo, New York állam kormányzója hétfőn Albanyban és az állam ...
2019-12-02 21:02:49
Női kézilabda-vb - Fölényes szerb siker Kuba ellen
...
A kumamotói meccs már a legelején eldőlt, az európai csapat 8-0 után kapott először gólt, és hamarosan már tíz gólt volt a különbség. A karibi együttes a hajrában némileg csökkentette hátrányát, majd a második félidőt csak öttel veszítette el, de a súlyos vereséget nem kerülhette le.
A magyar élvonalban játszó szerb kézilabdázók közül a Siófok jobbátlövője, Andela Janjus...
2019-12-02 07:05:17
ITM: a klímaváltozással szemben cselekvéssel lép fel Magyarország
... energiatermelés tekintetében Magyarország jobban teljesít, mint az Európai Unió legtöbb országa. Egyebek mellett Ausztria, Ciprus, Írország, Málta, Portugália, Spanyolország nemhogy nem csökkentette, hanem még növelte is üvegházhatású gázkibocsátását az elmúlt években - hívta fel a figyelmet az ITM.
Magyarország keresztülviszi, hogy 2030-ra a magyar energiatermelés 90 százalé...
2019-11-29 16:19:33
1 2 3 ................392 393 ........588 589 ........783 784 785 
Címkék: Eltörölték Romániában, Egyesült Államok, Paradox Security Systems Ltd, Paradox Bahama, Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft, Trióda Biztonságtechnika Zrt, Victor Ponta, Dacian Ciolos, Havazik Maine, Andrew Cuomo, Andela Janjus, Európai Unió, magyar gazdaság, üzemanyag többletadóját, részmunkaidős dolgozók, klímaváltozással szemben, toleranciasáv felső, egynapos betéti, likviditási többletet, második negyed, nagyszünetre háromgólosra, 7-4-ről induló, záró játékrészre, hivatal megállapította, eszközök értékesítőinek, forgalmazási szer, infláció csökkenésére, növekedés lassulására, jelentősebb jegybankok, külső környezet, hazai gazdasági, hazai bankrendszer, honatya ellene, üzemanyag jövedéki, ideiglenes intézkedést, csoportot vezető, vádlottat emellett, északkeleti Massachusetts, kumamotói meccs, legelején eldőlt, európai csapat, karibi együttes, hajrában némileg, második félidőt, súlyos vereséget, magyar élvonalban, elmúlt években, magyar energiatermelés, klímaváltozással, tisztségviselője,
© 2013 TVN.HU Kft.