Belépés
Bartók zenéjére is improvizálnak Szombathelyen a 20. Lamantin Jazz Fesztiválon
... Muthspiel és Tzumo Árpád alkotta trió, ők a bostoni Berklee College of Music diákjai voltak, nemzetközileg is elismert zenészeknek számítanak.
Szerdán a Juhász Márton Quartet játszik. Csütörtökön ismét a bluesé lesz a főszerep, Kenny "Blues Boss" Wayne ül a zongorához a szombathelyi Művelődési és Sportház színpadán. Őt követi Pribojszki Mátyás szájharmonikás Jumping Matt and ...
2019-06-17 16:02:43
Önmérsékletre intett az Európai Unió az Ománi-öbölbeli incidenssel kapcsolatban
... és Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter pedig azt hangoztatta, hogy az atomalkut külön kell kezelni ettől az ügytől.
A két tartályhajó eddig ismeretlen körülmények között múlt csütörtökön sérült meg az Ománi-öbölben, a Hormuzi-szoros közelében, nem messze az iráni partoktól. Az eddigi beszámolók szerint több robbanás történt a fedélzeten, és mindkét hajón tűz ütött ki....
2019-06-17 12:32:10
Simon Zsófia a spanyol bajnokságban kosarazik tovább
...
A bb1 szaklap emlékeztet arra, hogy a Zaragozába szerződött hátvéd az előző szezont a PEAC-Pécsnél töltötte, ahol 22 meccsen átlagosan 11,1 pontot, 3 lepattanót és 4 gólpasszt gyűjtött.
A 29 éves játékos jelenleg a jövő csütörtökön kezdődő szerbiai Európa-bajnokságra készül a nemzeti csapattal....
2019-06-17 09:41:50
XXI. Század Intézet: fontos, hogy a visegrádi országcsoport egységet mutat
...
Hozzátette: a csütörtöki csúcstalálkozón a V4-országok vezetői ismét bebizonyították, annak ellenére, hogy különböző pártcsaládba tartoznak, meg tudnak egyezni bizonyos kérdésekben. A budapesti találkozón többször hangsúlyozták például, hogy szeretnék, ha azt öt legfontosabb uniós vezető közül legalább egy a visegrádi térségből érkezne - emlékeztetett.
A politológus sze...
2019-06-17 09:41:20
Boris Johnson nélkül vitáztak a brit Konzervatív Párt vezetőjelöltjei
...
A távozó Theresa May miniszterelnök pártvezetői tisztségéért folyó versengésben tíz jelölt indult. Közülük a csütörtökön tartott első frakciószavazáson - amelyben a 313 fős alsóházi tory frakciólétszám minimum 5 százalékának megfelelő számú voksra volt szükség a bennmaradáshoz - hárman kiestek, egy további induló pedig pénteken visszalépett.
A versenyben maradt hat jelöl...
2019-06-16 22:42:17
Az amerikai külügyminiszter diplomáciai erőfeszítéseket szorgalmaz az Ománi-öbölben történt incidens után
... háborút. Nem akarunk háborút" - hangsúlyozta Pompeo.
Az amerikai elnök már pénteken reggel a Fox televíziónak adott telefoninterjújában leszögezte, hogy Iránt tartja felelősnek a csütörtökön történt incidensért, de hangoztatta, hogy kész a tárgyalásokra Teheránnal. Az Egyesült Államok "nem veszi könnyedén" a két tartályhajó elleni támadást - fogalmazott, és utalt arra az ame...
2019-06-16 18:01:53
A jövő héten változékonyabb lesz az időjárás
... helyenként köd. Napközben a több-kevesebb napsütés mellett szórványosan valószínű zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 15-20, a legmagasabb hőmérséklet 25-31 fok között valószínű.
Csütörtökön és pénteken a sok napsütés mellett elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Csütörtökön a leghidegebb órákban 15-20, pénteken 16-21 fok lesz. Csütörtökön napközben 26-32, pénteken...
2019-06-16 16:12:04
Brexit - Brit külügyminiszter: az EU hajlandó lenne újratárgyalni a Brexit-csomagot
... ezzel az álláspontjával gyakorlatilag a megállapodás nélküli, rendezetlen Brexit vagy előrehozott parlamenti választások felé indítaná el az országot.
A vezetőválasztási folyamat csütörtökön tartott első frakciószavazásán Boris Johnson végzett az első helyen: a 313 fős tory frakcióból 114-en szavaztak rá. Hunt a második helyre került 43 frakciószavazattal.
A pártvezetői ...
2019-06-16 14:02:14
Szíria - Ankara: újabb aknagránátos támadás érte az egyik török megfigyelőpontot az idlíbi feszültségcsökkentés
... a felszerelésben kisebb károk keletkeztek. A támadásra a török hadsereg a helyszínen állomásozó nehézfegyverzettel válaszolt a tárca szerint.
A török védelmi minisztérium először csütörtökön jelentette be, hogy 35 aknagránátot lőttek ki a Bassár el-Aszad szíriai elnök híveinek fennhatósága alatt álló Asz-Sariah környékéről a tízes számú megfigyelőállásra. Akkor három katona m...
2019-06-16 11:41:25
Gyerekek, nők és betegek partra szállhattak az olasz vizekről kitiltott civilhajóról
... Fedélzetén 42 migráns maradt. A vízi jármű szerdán a Líbiához tartozó kutatási és mentési tengeri övezetben vette fedélzetére a migránsokat, majd egyenesen Olaszország irányába vette útját. Csütörtök óta nemzetközi vizeken várakozik, Lampedusa partjaitól mintegy húsz kilométerre.
"A gyerekek, terhes nők és betegek leszállhattak. Én nem akarok senkinek rosszat. Ez a törvényte...
2019-06-15 23:42:57
1 2 3 ...........3542 3543 ......5313 5314 ......7083 7084 7085 
Címkék: Lamantin Jazz Fesztiválon, Európai Unió, Simon Zsófia, Század Intézet, Boris Johnson, Konzervatív Párt, Tzumo Árpád, Berklee College, Juhász Márton, Blues Boss, Pribojszki Mátyás, Jumping Matt, Miroslav Lajcák, Theresa May, Egyesült Államok, spanyol bajnokságban, visegrádi országcsoport, brit Konzervatív, amerikai külügyminiszter, jövő héten, egyik török, olasz vizekről, bostoni Berklee, bluesé lesz, szombathelyi Művelődési, atomalkut külön, iráni partoktól, eddigi beszámolók, előző szezont, jövő csütörtökön, nemzeti csapattal, csütörtöki csúcstalálkozón, budapesti találkozón, távozó Theresa, csütörtökön tartott, további induló, versenyben maradt, amerikai elnök, csütörtökön történt, tárgyalásokra Teheránnal, több-kevesebb napsütés, legalacsonyabb hőmérséklet, legmagasabb hőmérséklet, leghidegebb órákban, álláspontjával gyakorlatilag, megállapodás nélküli, vezetőválasztási folyamat, első helyen, második helyre, felszerelésben kisebb, török hadsereg, helyszínen állomásozó, tárca szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.