Belépés
Lélekmentés
...,,Voltak olyan esetek, amikor egy könnycsepp, a kiábrándult szeretet egy könnycseppje megtette a magáét, amikor már minden más eszköz csődöt mondott."

-C. H. Spurgeon-...
2019-01-19 10:17:22
Második lehetőség
... szolgálatában eltöltött életét mártírhalál koronázta meg.

Ami tehát a szolgálatot illeti, Isten (sokszor) második lehetőséget is ad. Nem végez valakivel csak azért, mert az illető csődöt mondott. Valahányszor megtört szívű, bánkódó embert talál, lehajlik hozzá, hogy bukott harcosának a fejét újra fölemelje.

Ezzel természetesen semmiképpen nem akarjuk igazolni...
2019-01-16 09:17:18
Krónika 7. rész (pénzügyi közvetítőrendszer, hazai kkv-k)
... túl például a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerepkörét is bővítené elfogadása esetén a javaslat.
A jegybank ellenőrzése alá rendelt fogyasztóvédelmi rendszer szerinte "tökéletes csődöt mondott", ezért érdemes volna az MNB szerepét újragondolni, de nem ilyen módon.
A képviselő egyebek mellett az "EBRD-paktum felrúgását", a pénzintézetek költségeinek áthárítását feltáró "fogy...
2018-10-30 13:21:11
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: a migrációs ENSZ-paktum a lehető legrosszabb lépés az illegális bevándorlás kezelés
... rátámadtak a rendőrökre, nem voltak tekintettel a helyi kultúrára és életmódra, fenyegetően léptek fel az ott élőkkel szemben.
Hangsúlyozta, hogy az Európai Unió politikája csődöt mondott, mégpedig azért, mert rossz választ adott a kihívásra: a bevándorlási hullám megállítása, kezelése helyett jóformán meghívót küldött a migránsoknak. Az EU emellett kötelező kvótákat akart be...
2018-09-29 07:04:28
Utóirat az evangéliumhoz
... elég,
ki tüzes trónuson, karóba húzva,
felkötve, holtra verve avagy ép
elméjét vesz...
2018-08-22 12:05:21
MSZP: a kormány a magyar emberek biztonságát veszélyezteti a rendvédelmi túlóraszabályok megváltoztatásával
... bázishoz képest jelent ekkora mértékű emelést, ezért idén szinte már senki nem kapott béremelést. Szerinte az életpálya az eredeti cél - a létszámhiány megszüntetése - területén is csődöt mondott, továbbra is óriási a létszámhiány. Korrekcióra szorul a rendszer - hangsúlyozta, megjegyezve: Papp Károly korábbi országos rendőrfőkapitány szerint 2022-ig kellene eltolni a túlóraszabál...
2018-08-01 12:31:26
Június 24. SZENTHÁROMSÁG ÜNNEPE UTÁN 4.VASÁRNAP
... csüggesztésül mondtad el. Nem volt célod az embereket Isten országától távoltartani, vagy hallatlan nagy vállalkozástól elriasztani.
Csak tudtad: nincs rombolóbb valami, mint a csődöt mondott keresztyén élet.

Uram!
Ha tanácstalanságban vagyok, légy szívem segítségére. Taníts helyes számvetésre. Toronyként emelkedő keresztyén életem megépítéséhez - tudom - a re...
2018-06-24 16:04:16
Vallás
... ezért megteszi azt. Mi az eredmény? Vagy arrogancia vagy félelem. Arrogancia, ha az ember úgy véli, hogy teljesíteni tudja a követelményeket, és félelem, ha az ember úgy véli, hogy csődöt mondott.
Isten országa ennek éppen az ellenkezője. Ez a szegények országa, ahol az állampolgárságot ajándékként kapjuk és nem vásároljuk. Isten az embert befogadja országába, és fiává fogadj...
2018-06-19 14:24:00
Költségvetés - Puskás: A biztonságos növekedés költségvetése erősen eltér a 2010 előtti költségvetésektől
... a családok támogatást, ezt szolgálja a jövő évi büdzsé - összegzett.
Szerinte ha az ellenzék nem támogatja azt, csak azt bizonyítja, hogy semmit sem tanultak, és ugyanazt a csődöt mondott politikát folytatnák, amelyre a magyarok piros lapot mutattak az elmúlt három választáson.
Azt kérte, a költségvetés vitájában és elfogadáskor támogassák a biztonságos növekedés költsé...
2018-06-13 17:12:05
Tallóztam
... férfi hormonok felelősek. Persze nincs abban semmi rossz ha egy nő viccesnek gondolja magát, de mi férfiak nem fogunk a földön feküdni és a hasunkat fogni a nevetéstől, mert olyan humorosat mondott a nő, csak mosolygunk egyet rajta és ennyi. Ha igazi mélyről jövő nevetésre vágyunk azt inkább a barátainkkal osztjuk meg. A kellemes, romantikus estéket pedig a nőkkel.

...
2018-05-26 06:34:55
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....69 70 71 
Címkék: SZENTHÁROMSÁG ÜNNEPE UTÁN, Magyar Nemzeti Bank, Európai Unió, Papp Károly, migrációs ENSZ-paktum, lehető legrosszabb, illegális bevándorlás, magyar emberek, rendvédelmi túlóraszabályok, biztonságos növekedés, 2010 előtti, kiábrándult szeretet, könnycseppje megtette, szolgálatot illeti, illető csődöt, fejét újra, jegybank ellenőrzése, képviselő egyebek, pénzintézetek költségeinek, helyi kultúrára, bevándorlási hullám, létszámhiány megszüntetése, embereket Isten, csődöt mondott, szegények országa, állampolgárságot ajándékként, embert befogadja, családok támogatást, magyarok piros, elmúlt három, költségvetés vitájában, földön feküdni, hasunkat fogni, barátainkkal osztjuk, rendőrfőkapitány, állampolgárságot, fogyasztóvédelmi, túlóraszabályok, követelményeket, vállalkozástól, megszüntetése, evangéliumhoz, természetesen, költségvetése, szolgálatában, szentháromság, veszélyezteti, pénzintézetek, megépítéséhez, csüggesztésül, költségvetés, hangsúlyozta, költségeinek, túlóraszabál, újragondolni, könnycseppje,
© 2013 TVN.HU Kft.