Belépés
Érdekesség
... beteszik őket egy otthonba, és egy idő után már nem is foglalkoznak velük. Persze vannak olyanok is, amikor tényleg indokolt az, hogy egyes idős embereket egy otthonban helyezzenek el, és a család továbbra is látogatja, és törődik vele, azonban sajnos rengetegen vannak, akik nem így tesznek.

Ebben a történetben egy olyan idős néniről lesz szó, akivel senki sem törődött,...
2018-12-11 21:27:30
Advent - A Duna Palotában látható idén a Betlehemi jászolkiállítás
... széles köre, hiszen a nevezők között voltak népi iparművészek, a Népművészet Mestere címmel kitüntetett alkotók, iparművészek, valamint diákok, nyugdíjasok, óvodai és iskolai közösségek, családok, hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő emberek is.
"Szimbolikus értékűnek tartom, hogy ennek a nagy múltú kiállításnak a Duna Palota ad otthont a Magyarság Házának támogatásával, his...
2018-12-11 16:35:25
Rétvári: jövőre 5300 határon túli magyar diák látogathat Magyarországra egy program keretében
... pedagógusképzés során a határon túli magyar iskolákban magyarul tanító pedagógusok megismerhetik például a legkorszerűbb módszereket, háttéranyagokat. Ennek célja, hogy a határon túli magyar családok ne csak azért válasszák őket, mert magyarul tanítanak, hanem azért is, mert képzettebbek, mint az ottani, többségi iskolákban tanítók - mondta az államtitkár.
Kovács-Pifka Péter,...
2018-12-11 15:58:20
Krónika 10. rész (bizottsági jelentések vitája, napirend után)
... kockázatát. Számos lehetséges káros hatást sorolt fel, amelyeket az előterjesztésnek tulajdonított.
"Önök bűnrészesek lesznek a magyarok elleni népirtásban, amit önök csinálnak, az magyar családokat tesz tönkre" - jelentette ki.
Fidesz: a munkaadók célja a dolgozók megtartása
Révész Máriusz (Fidesz) szerint az elmúlt húsz évben egyetlen nagyobb botrány volt az Or...
2018-12-11 15:46:56
Együttműködési megállapodást kötött a Fesztiválzenekar és a Filharmónia
... Zongoraversenyt és a Maestro Solti Nemzetközi Karmesterversenyt.
Szamosi Szabolcs arra is felhívta a figyelmet, hogy a Filharmónia Magyarország több állami zenei ösztöndíjat kezel, a családok éve alkalmából családi napot rendeztek, valamint családi hangversenybérleteik vannak Pécsen, Szegeden és Budapesten.
A Filharmónia Magyarország 5 éve képekben című tárlat január ele...
2018-12-11 15:12:44
A Walt Disney Stúdió hétmilliárd dolláros globális jegyárbevétellel zárja az évet
... Fekete Párduc című film 1.35 milliárd dolláros (383 milliárd forintos) jegyeladással, amely globálisan és nemzetközileg a második, de Észak-Amerikában az első lett.
A Pixar A hihetetlen család 2. című animációs filmje 608,6 millió dollárt (172 milliárd forintot) keresett Észak-Amerikában, amivel a legnagyobb bevételű animáció lett, globális 1,24 milliárd dolláros (352 milliá...
2018-12-11 12:36:26
Adventi kalendárium 12.11
Evangelikus Adventi kalendárium 12.11
Ha a házamat fenyőágakkal, gyertyákkal, égőkkel és csilingelő harangocskákkal díszítem fel, de a családom felé nincs bennem szeretet, nem vagyok egyéb, mint díszlettervező.

Ha a konyhában fáradozom, karácsonyi süteményeket sütök kilószámra, ízletes ételeket főzök, és az evéshez cso...
2018-12-11 11:56:13
Szociális alapszolgáltatási központot hoznak létre Szolnokon
... a Tisza-parti városban.
Tompa Zsuzsanna azt írta, egy Eötvös téri, egykor idősotthonként működő épület lesz a tervek szerint a Humán Szolgáltató Központ székhelye. Ide kerül majd a család- és gyermekjóléti központ, a drogkonzultációs és információs központ, és itt végzik majd a szenvedélybetegek "alacsonyküszöbű" ellátását is. Továbbá az ingatlanba költözhet a központi vezeté...
2018-12-11 07:04:36
Václav Klaus kapta a Petőfi-díjat
... politikai korrektségbe - fogalmazott a politikus.
Hozzátette: alapvető szerepet kell tulajdonítani a nemzetnek a gondolkodásunkban, de a nemzet fogalma előtt mindig ott áll az ember és a család, "ez a szentháromság határoz meg bennünket mint európaiakat".
Fel kell ismerni a határok nélküli Európa "impotenciáját", hogy a határok nélküli Európa polgárok nélküli, vagyis de...
2018-12-10 18:32:04
Krónika 5. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... Magyarország, hanem egész Európa annak eldöntése előtt áll, hogy a migrációt, vagy gyermekvállalás támogatását választják a népesedési problémák megoldására. A Fidesz-KDNP azon dolgozik, hogy a családokat megerősítsék, és a lehető legtöbb támogatást adják a szülőknek a gyermekvállaláshoz. Szerinte az ellenzék azt sem érti, miért fontos, hogy minél több magyar gyermek szülessen és ...
2018-12-10 17:22:05
1 2 3 ......6309 6310 ...9463 9464 ...12617 12618 12619 
Címkék: Duna Palotában, Walt Disney Stúdió, Václav Klaus, Népművészet Mestere, Duna Palota, Magyarság Házának, Kovács-Pifka Péter, Révész Máriusz, Maestro Solti Nemzetközi Karmesterversenyt, Szamosi Szabolcs, Filharmónia Magyarország, Fekete Párduc, Pixar, Evangelikus Adventi, Tompa Zsuzsanna, Humán Szolgáltató Központ, program keretében, otthonban helyezzenek, család továbbra, olyan idős, nevezők között, nagy múltú, határon túli, legkorszerűbb módszereket, előterjesztésnek tulajdonított, magyarok elleni, magyar családokat, munkaadók célja, dolgozók megtartása, elmúlt húsz, első lett, hihetetlen család, legnagyobb bevételű, házamat fenyőágakkal, családom felé, konyhában fáradozom, tervek szerint, ingatlanba költözhet, központi vezeté, nemzet fogalma, szentháromság határoz, határok nélküli, népesedési problémák, családokat megerősítsék, lehető legtöbb, előterjesztésnek, fesztiválzenekar, drogkonzultációs, jegyárbevétellel, gyermekvállalás, zongoraversenyt, alacsonyküszöbű, pedagógusképzés, jászolkiállítás,
© 2013 TVN.HU Kft.