Belépés
Novák: a családok éve után tovább erősödhet a családbarát Magyarország
... elmondta, idén a különböző családtámogatásokra több mint 2 ezer milliárd forint áll rendelkezésre a költségvetésben, ez az összeg 2010 óta megduplázódott. Soha ennyi forrás nem volt még otthonteremtésre, családi adókedvezményre - fűzte hozzá.
Novák Katalin felsorolta a családok évében bevezetett támogatási formákat, ezek között - meghatározott esetekben - a jelzáloghitelek cs...
2019-01-16 15:11:41
Fidesz: a szocialisták kormányzásuk alatt elvették a családi adókedvezményt
... családokban, hanem a migránsokban látják Magyarország jövőjét. A képviselő megjegyezte azt is, a szocialisták kormányon azzal kezdték a működésüket, hogy megszüntették a családi otthonteremtési támogatási rendszert, és devizahitelekbe kergették a magyar háztartásokat.
A fideszes politikus emlékeztetett, az Orbán-kormány 2011-ben vezette be a családi adókedvezmény rendszerét, ...
2019-01-14 14:01:41
Fidesz: azok beszélnek a devizahitelről, akik rászabadították azt a magyar családokra
...
"Megint kétszínű, álságos színjátékot játszik az ellenzék". Az MSZP és a Gyurcsány-Bajnai-kormány szüntette meg az első Orbán-kormány otthonteremtési programját és veszélyes devizahitelekbe kényszerítették az embereket - olvasható a Fidesz közleményében.
Hozzátették, nem támogatták sem a bankok elszámoltatását, sem a forintosítást, sem a családi otthonteremtési kedvezmén...
2019-01-11 16:42:03
Jobbik: átfogó megszorítócsomagot vezetett be az Orbán-kormány
... növekedést tud felmutatni "Orbán Viktor és csapata", ami nem kecsegtető.
Közben azonban - vélekedett - folyamatosan hazug kormányzati sikerpropaganda zajlik, legyen szó a családi otthonteremtési kedvezményről (csok), a demográfiai adatokról vagy a gazdasági mutatószámokról.
Bár a csok 92 ezer családnak tudott segíteni három és fél év alatt, a folyósító kereskedelmi banko...
2019-01-03 14:32:25
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program sem lenne
...
Böröcz László úgy fogalmazott: a baloldal az elmúlt években egyetlen a családokat segítő intézkedést sem támogatott. "Ha az ellenzéken múlna, akkor ma Magyarországon nem lenne otthonteremtési program."
Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzása idején a megszorítások elsődleges célpontjai mindig a gyermekes családok voltak, elvették tőlük az otthonteremtési támogatá...
2018-12-29 13:21:29
Novák: 2019-ben is folytatódik, és bővül az otthonteremtési program
...
Novák Katalin a XI. kerületi Tulipános játszótéren tartott tájékoztatóján emlékeztetett arra: 2015-ben indították az otthonteremtési programot, és eddig több mint 92 ezer családnak tudtak segíteni. Magyarországon az emberek saját tulajdonú otthonban szeretnének élni, ebben nyújtanak támogatást - tette hozzá.
Kiemelte: jövőre nemcsak folytatódik a program, hanem a bővülés...
2018-12-29 10:41:20
Varga: 2018-ban tovább erősödött a magyar gazdaság
... építőipar idén kiugró teljesítményt ért el, az első tíz hónapban több mint 20 százalékkal bővült, ebben jelentős szerepet játszott az is, hogy egyre többen veszik igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt.
Jelezte: a fogyasztás azért bővülhetett nagyon jelentősen, mert a reálkeresetek is nagymértékben, mintegy 9 százalékkal bővültek az idén.
Varga Mihály szerint mind...
2018-12-28 16:00:13
Varga: jól teljesített a magyar gazdaság 2018-ban
... kincstárjegyek közül a legvonzóbb és legmagasabb megtakarítási hozammal rendelkező forma - emelte ki.

A pénzügyminiszter szerint a kormány legfontosabb programja a családi otthonteremtési kedvezmény (csok).
A csok 2016-os bevezetése óta az épített lakások száma megduplázódott, a kiadott építési engedélyek száma pedig megháromszorozódott - mondta Varga Mihály. Jele...
2018-12-27 20:59:58
Varga: az ellenzék be akarja csapni az embereket
... miniszter. A kormányzat első számú céljának tekinti, hogy a népesedési folyamatok megváltozzanak. Ezért támogatják a gyermeket vállaló, gyermeket nevelő családokat, ezért segítenek otthonteremtési programmal, családi adókedvezménnyel, az óvodai, iskolai ellátás támogatásával. Ezt folytatni kívánják. Példaként említette, hogy a meglévő kedvezmények megmaradnak, ezen felül 2019-től ...
2018-12-23 08:28:58
KDNP: ha az ellenzéken múlna, nem növekedhetnének a gyermekes családok támogatásai
... adókedvezmény bevezetését és nem szavazta meg azt a jogszabályt sem, amelynek nyomán 2019-től tovább nőhet a kétgyermekes családok adókedvezménye. Nem támogatták a gyed-extrát, az otthonteremtési program bevezetését és a három éves gyed visszaállítását sem - sorolta.
Ezzel folytatták korábbi politikájukat, hiszen szerinte a balliberális kormányok megszorító intézkedéseinek cé...
2018-12-22 11:21:21
1 2 3 ...........35 36 .....52 53 .....69 70 71 
Címkék: Novák Katalin, Orbán Viktor, Böröcz László, Gyurcsány Ferenc, Varga Mihály, családbarát Magyarország, szocialisták kormányzásuk, családi adókedvezményt, magyar családokra, ellenzéken múlna, otthonteremtési program, magyar gazdaság, gyermekes családok, összeg 2010, családok évében, migránsokban látják, képviselő megjegyezte, szocialisták kormányon, családi otthonteremtési, magyar háztartásokat, fideszes politikus, családi adókedvezmény, első Orbán-kormány, bankok elszámoltatását, demográfiai adatokról, gazdasági mutatószámokról, folyósító kereskedelmi, elmúlt években, családokat segítő, szocialisták kormányzása, megszorítások elsődleges, otthonteremtési támogatá, otthonteremtési programot, emberek saját, fogyasztás azért, pénzügyminiszter szerint, kormány legfontosabb, csok 2016-os, épített lakások, kiadott építési, kormányzat első, népesedési folyamatok, gyermeket vállaló, meglévő kedvezmények, kétgyermekes családok, három éves, balliberális kormányok, adókedvezménnyel, pénzügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.