Belépés
Illegális bevándorlás - Az olasz parlament megszavazta Salvini szigorító intézkedéseit
... érkezését követően mely esetekben kérhet valaki menedékjogot humanitárius okokból.
A rendelet hat pontot sorol fel: az kérhet ilyen státust, aki kizsákmányolás, emberkereskedelem, családon belüli erőszak, természeti katasztrófa áldozata, valamint ha orvosi kezelésre szorul vagy más emberi, társadalmi érdem alapján ítélik oda neki az olasz hatóságok.
Mindez a gyakorlatb...
2018-11-27 20:10:02
A kapcsolati erőszak megelőzését segítő krízisambulanciát adtak át Budapesten
... felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarországon minden ötödik nő kapcsolaton belüli erőszak áldozatává válik. Ez egy nagyon súlyos probléma, ezért dolgoznak évek óta a segélyszervezettel a családon belüli erőszak megszüntetéséért, nemcsak a fizikai, hanem a lelki sérülések kezeléséért is - hangsúlyozta.
Az Ökumenikus Segélyszervezet honlapján a kapcsolati erőszakot elszenvedő...
2018-11-21 21:30:41
Illegális bevándorlás - Bizalmi szavazással fogadták el az olasz kormány migrációs-biztonsági törvénycsomagját
... Olaszországba érkezését követően mely esetekben kérhet valaki menedékjogot humanitárius okokból. A rendelet hat pontot sorol fel: az kérhet ilyen státust, aki kizsákmányolás, emberkereskedelem, családon belüli erőszak, természeti katasztrófa áldozata, valamint ha orvosi kezelésre szorul vagy más emberi, társadalmi érdem alapján ítélik oda neki az olasz hatóságok.
Mindez a gy...
2018-11-07 13:11:39
Krízisambulanciák segítik a kapcsolati erőszak áldozatait
... otthonait, a kríziskezelő központokat, valamint az anonim online tanácsadási felületet.
Kutatásaikra hivatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy a családok több mint fele úgy gondolja, a családon belül történteket nem feltétlenül kell a külvilág felé kommunikálni, és a családot nagyon intim szférának tekintik, ezért nehezen kérnek segítséget.
A kiosztott sajtóanyag szeri...
2018-10-24 19:25:29
Illegális bevándorlás - Az olasz államfő aláírta az új migrációs intézkedéseket
... Olaszországba érkezését követően mely esetekben kérhet valaki menedékjogot humanitárius okokból. A rendelet hat pontot sorol fel: az kérhet ilyen státust, aki kizsákmányolás, emberkereskedelem, családon belüli erőszak, természeti katasztrófa áldozata, valamint orvosi kezelésre szorul, vagy más emberi, társadalmi érdem alapján ítélik oda neki ezt a státust az olasz hatóságok.
...
2018-10-05 13:01:38
Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja
... Olaszországba érkezését követően mely esetekben kérhet valaki menedékjogot humanitárius okokból. A rendelet hat pontot sorol fel: az kérhet ilyen státust, aki kizsákmányolás, emberkereskedelem, családon belüli erőszak, természeti katasztrófa áldozata, valamint ha orvosi kezelésre szorul vagy más emberi, társadalmi érdem alapján ítélik oda neki az olasz hatóságok. Giuseppe Conte ko...
2018-09-24 15:13:31
Államtitkár: a nyugdíjas- és családtámogatások hatékonyan ellensúlyozzák az elöregedési folyamatokat
... válaszokat adni, ha azokat saját értékrendjéhez, a közösség kohézióját biztosító hagyományaihoz igazodva fogalmazza meg.
Európában, így Magyarországon a társadalmi szolidaritás a családon belüli szolidaritásra épül, amelynek gyökerei az európai keresztény szellemiségbe nyúlnak - hangsúlyozta.
Pacsay-Tomassich Orsolya jelezte, hogy Magyarországon a családok és nyugdíjaso...
2018-09-07 08:50:16
Erőszakmentes eszköz Európa iszlamizálódásának megelőzésére
... szállnunk! A Korán egyértelműen engedi, hogy a nőt meg lehet verni. Az iszlámban nem arról folyik a vita, hogy lehet-e, hanem arról, hogy mivel és mennyire. A mi felfogásunk szerint viszont ez családon belüli erőszak, ami törvénybe ütköző. Ugyanakkor nem lehet párhuzamos jogrendet üzemeltetni - az nem lehet, hogy Ahmed verheti a feleségét, mert akkor Józsi bácsi is megkérdez...
2018-09-04 19:24:56
Bayer Zsolt: Iszonyat
... hasznukra lehetnek a harcuk során.

Valamikor 2000. fele a kanadai társadalom ott tartott, hogy a homoszexualitás (vagyis a "gay"), az teljesen elfogadott dolog volt a családon belül, talán azért, mert már akkor borzasztó sokan voltak. Eleinte a fehér családok húsz-huszonöt éves korú férfi tagjairól jött a hír, hogy "gay", aztán lassan jöttek a hírek az ugyan...
2018-08-26 19:28:33
Könnyítik a fegyverviselési engedély megszerzését Izraelben
... könnyítheti a bűnözők fegyverhez jutását, az öngyilkosságokat, és a Jediót Ahronót című újság honlapján, a yneten megszólaltatott nőszervezet vezetője szerint az új szabályozás első áldozatai a családon belüli erőszaktól szenvedő nők lesznek.
A rendelet szerint ezentúl jogosultak lesznek az otthoni fegyvertartásra a harci egységektől leszerelt, és ott fegyveres kiképzésben r...
2018-08-21 20:18:04
1 2 3 ..............49 50 ........74 75 .......97 98 99 
Címkék: Bayer Zsolt, Ökumenikus Segélyszervezet, Giuseppe Conte, Pacsay-Tomassich Orsolya, Jediót Ahronót, olasz parlament, kapcsolati erőszak, olasz kormány, olasz államfő, menekültügyi rendszert, elöregedési folyamatokat, fegyverviselési engedély, kérhet ilyen, olasz hatóságok, figyelmet arra, nagyon súlyos, családon belüli, lelki sérülések, kapcsolati erőszakot, kríziskezelő központokat, anonim online, családok több, családon belül, külvilág felé, családot nagyon, kiosztott sajtóanyag, közösség kohézióját, társadalmi szolidaritás, európai keresztény, harcuk során, kanadai társadalom, teljesen elfogadott, fehér családok, bűnözők fegyverhez, yneten megszólaltatott, rendelet szerint, otthoni fegyvertartásra, harci egységektől, öngyilkosságokat, törvénycsomagját, megszüntetéséért, homoszexualitás, fegyverviselési, megszólaltatott, fegyvertartásra, törvénycsomagja, segélyszervezet, kizsákmányolás, intézkedéseket, magyarországon, ellensúlyozzák, hagyományaihoz, értékrendjéhez, szolidaritásra, erőszakmentes,
© 2013 TVN.HU Kft.