Belépés
Dömötör Csaba: a kormány bővítette a családtámogatásokat a járvány alatt is
... a gyermekétkeztetésre szánt támogatás és a 2020/21-es tanévtől minden diák ingyenesen juthat hozzá a tankönyvekhez.
A kormány jövőre több mint 2300 milliárd forintot fordít családtámogatásokra a költségvetésből - hangsúlyozta, hozzátéve: más országokban nem magától értetődő, hogy válságidőszakban a családtámogatások bővülnek vagy megmaradnak.
Az államtitkár kiemelte, hog...
2020-07-10 12:32:09
Novák: 2010 óta folyamatosan bővül a családtámogatások köre
...
Novák Katalin kiemelte, hogy a kormány csak az egy évvel ezelőtt indult családvédelmi akciótervvel mintegy 200 ezer családnak segített. A babaváró támogatást eddig mintegy százezren igényelték, az új otthonba készülő, családalapítás előtt álló párok jellemzően igénybe veszik a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) valamely formáját, és a nagycsaládosok autóvásárlási támog...
2020-07-06 15:31:36
Lengyel elnökválasztás - Duda megtiltaná azonos nemű pároknak az örökbefogadást
... fogadhassanak örökbe, Duda már júniusban, a választási kampánya során aláírt úgynevezett Családvédelmi Chartában megengedhetetlennek nevezte. A chartában többek között az eddigi családtámogatások megőrzését és a családon belüli erőszak szigorúbb büntetését is kilátásba helyezte.
Duda a Családvédelmi Chartával arra reagált, hogy Trzaskowski tavaly úgynevezett LMBT+ Chartát kez...
2020-07-06 14:32:09
Fidesz: a baloldal nemet mondott a családok támogatására
... első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat, majd devizahitelekkel "adósrabszolgaságba" kergették családok millióit. Emellett az elmúlt években egyetlen olyan családtámogatási intézkedés sem volt, amelyre igent mondtak volna - tette hozzá.
A Fidesz-KDNP-nek azonban továbbra is a gyermek az első, a kormány 2010 óta dolgozik azon, hogy könnyebb legyen csal...
2020-07-06 13:51:29
PM: több mint 2 milliárd forintból újulhatnak meg bölcsődék az országban
... kormány családpolitikájának kiemelt célja, hogy ösztönözze a gyermekvállalást és hozzájáruljon a gyermeknevelés költségeihez. Ezt biztosítják a családi adókedvezmények, a bővülő családtámogatás, az otthonteremtés támogatása és a folyamatosan bővülő bölcsődei férőhelyek is. A kormány az elmúlt tíz évben 60 százalékkal növelte a bölcsődei férőhelyek számát.
A pályázat előző for...
2020-07-06 13:41:39
Online nemzetközi konferenciát tartanak Orbán Viktor részvételével jövő szerdán
... nemzetközi szintéren nem szoktak hozzá a nyers, egyenes beszédhez, és annak sem örülnek, hogy sikerül érvényesíteni a magyar nemzeti érdekeket.
Novák Katalin közölte: minden családtámogatás megmaradt a koronavírus-járvány alatt, sőt bővült is azok köre. A járvány miatt többi között egyszerűsítették a családtámogatások igénylését és meghosszabbítottak bizonyos határidőket, hog...
2020-06-29 22:03:29
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, költségvetés)
... tolmácsolva azt emelte ki: a fő cél a gazdaság újraindítása és a járványügyi felkészültség fenntartása, az elmúlt tíz év közösen elért eredményeinek megőrzése.
Megemlítette a családtámogatásra fordított összegek emelkedését, a munkahelyek megőrzése érdekében tett lépéseket, valamint a 13. havi nyugdíj visszahozatalát.
A fenntartható fejlődés bizottságának álláspontját is...
2020-06-29 17:02:41
Novák Katalin és Kósa Lajos: a testvéreket segíti az illetéktörvény módosítása
... az értékhatár felső plafonja, Kósa Lajos úgy vélekedett: a DK "bizonyára nem tudja", hol tartanak ma a lakásárak, "vagy rosszindulatból keverik a kártyát".
Hangsúlyozta, a családtámogatás "ma a legkevésbé sem hitelekre", hanem adókedvezményekre és vissza nem térítendő támogatásokra épül.
"A most benyújtott módosítással egyébként azt is szeretnénk kifejezni, hogy a testv...
2020-06-13 07:02:42
Ficsak: világszerte egyedülálló a magyar kormány családpolitikája
...
Király Nóra azt mondta: Magyarországon 2010 óta évről évre újabb családtámogatási programokat jelent be a kormány, amelyek eredménye megmutatkozik a statisztikákban is. Példaként említette, hogy az első negyedévben több gyermek született, mint tavaly az év azonos időszakában.
Úgy értékelt, a magyar kormány számára a család az első, minden lépése azt célozza, hogy a demog...
2020-06-12 19:13:07
Krónika 1. rész (költségvetés)
... mellett a GDP fél százalékát "további rendkívüli intézkedésekre" tartalékolják.
Kiemelte: a gazdaság állapota megmutatja, hogy helyes útnak bizonyult a megszorítások helyett a családtámogatásokra építő politika.
Egyik legfőbb célként a biztonság és a stabilitás mellett a magyar családok támogatását és munkához juttatását említette, jelezve, hogy 2010 óta a családtámogat...
2020-06-11 10:32:05
1 2 3 ..................58 59 .........88 89 .........116 117 118 
Címkék: Dömötör Csaba, Orbán Viktor, Novák Katalin, Kósa Lajos, Családvédelmi Chartában, Családvédelmi Chartával, LMBT+ Chartát, Király Nóra, kormány bővítette, járvány alatt, családtámogatások köre, baloldal nemet, családok támogatására, testvéreket segíti, illetéktörvény módosítása, magyar kormány, kormány jövőre, családtámogatások bővülnek, államtitkár kiemelte, kormány csak, babaváró támogatást, családi otthonteremtési, nagycsaládosok autóvásárlási, választási kampánya, chartában többek, eddigi családtámogatások, családon belüli, elmúlt években, kormány 2010, gyermeknevelés költségeihez, családi adókedvezmények, bővülő családtámogatás, otthonteremtés támogatása, folyamatosan bővülő, bölcsődei férőhelyek, pályázat előző, magyar nemzeti, járvány miatt, családtámogatások igénylését, gazdaság újraindítása, járványügyi felkészültség, családtámogatásra fordított, munkahelyek megőrzése, fenntartható fejlődés, értékhatár felső, most benyújtott, első negyedévben, gazdaság állapota, megszorítások helyett,
© 2013 TVN.HU Kft.