Belépés
Vívó-vb - Közel került az olimpiai részvételhez az ezüstérmes kardcsapat
...
A csapat vezetőedzője és tagjai ugyan még nem jelenthették ki a dél-koreaiakkal szemben egy tussal elvesztett döntőt követő sajtótájékoztatón, hogy biztosan ott lesznek a jövő évi játékokon, de akik megemlítették, már ilyen értelemben beszéltek, és nyilatkozataikba belefoglalták a tokiói visszavágás lehetőségét.
Szilágyi Áron fantasztikusnak nevezte a közönséget, mint mo...
2019-07-21 22:12:35
Aranyérmet szereztek a magyar diákok a 30. Nemzetközi Biológia Diákolimpián
...
A közlemény szerint a magyar csapata résztvevő 73 ország között, Kína mögött, a második legeredményesebb országnak bizonyult.
A négy aranyérmes diák három hazai iskolát képviselt: Búzafalvi Dénes és Vizkeleti Péter az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolába jártak, Kozma Csaba a Bonyhádi Evangélikus Gimnáziumban, míg Hunyadi Marcell Dávid a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti ...
2019-07-21 16:42:03
Vizes vb - Tizenkettedik a magyar csapat a szinkronúszók szabad kombinációs döntőjében
... Kamilla, Péntek Lili Hajnal, Szabó Anna, Teravágimov Virág összeállítású együttes 77,9333 pontot kapott gyakorlatára.
A számos emelést és dobást is tartalmazó kűr után a vegyes zónában a csapat tagjai elmondták, nagyon örültek annak, hogy javítottak pontszámukon. Hozzátették, ez a kedvenc számuk, hiszen külön csapatrészek és párosgyakorlatok is helyet kapnak az előadásban. Ab...
2019-07-20 13:41:43
Magyar-szlovák - Augusztus 9-én indul a jegyárusítás
...
A magyar szövetség (MLSZ) a honlapján közölt szerdai hírben emlékeztet, hogy a szurkolók hatezer bérletet vásároltak a nemzeti csapat meccseire, augusztusban a fennmaradó belépőket kínálják majd megvételre.
A jegyértékesítés első három napjában, augusztus 11-ig a Szurkolói Klub tagjai vehetik meg belépőjüket, az általános értékesítés augusztus 12-től indul.
Mindkét ...
2019-07-17 10:41:19
Iker Casillas kapcsolattartó lett az FC Portónál
...
A klub hétfőn jelentette be, hogy a 38 éves kapus Portóban folytatja a gyógyulást, közben pedig a csapat, a szakmai stáb és a vezetőség tagjai közötti összekötőként, kapcsolattartóként tevékenykedik.
Casillas május 1-jén kapott szívrohamot. Két héttel később Jorge Pinto da Costa klubelnök elmondta, a tapasztalt játékos hamarosan bejelenti visszavonulását, ehhez képest a ...
2019-07-15 13:01:30
Vívó-vb - Szövetségi elnök: a rekordok világbajnoksága következik
... látványelemek összehangolása, finomítása.
Sztaics István, a szervezőbizottság vezetője elmondta, hogy közel egy éve kezdtek el foglalkozni az előkészítéssel, akkor még csak pár tíz fős csapattal, de a világbajnokság közeledtével, a mezőny növekedésével folyamatosan újra kellett tervezni az elrendezést a csarnokokban.
"Jelenleg 300 fő szorgoskodik az építésen, de ez még b...
2019-07-14 18:32:09
Kezdődik a 30. Nemzetközi Biológia Diákolimpia Szegeden
... legrangosabb nemzetközi biológiaverseny a világon. A megmérettetésen az országok négytagú - középiskolai jogviszonnyal rendelkező, nappali tagozatos, húszévesnél fiatalabb diákokból álló - csapatokkal indulhatnak. A csapattagok önállóan versenyeznek, csak egyéni eredményt hirdetnek.
Az elméleti feladatok mellett újításként jelenik meg a gyakorlati feladatok között a neurobiol...
2019-07-14 07:06:09
Önkormányzat 2019 - Karácsony: Budapesten megszületett a hatpárti ellenzéki összefogás
... áldozathozatalt követelt a résztvevőktől. Ilyen áldozatnak nevezte, hogy lemondtak a jelölési jogukról Soroksáron.
Reményét fejezte ki, hogy a megegyezés nyomán felállhat egy olyan csapat, amelynek tagjai ősztől azért küzdhetnek, hogy minden egyes korrupciós ügyet nyilvánosságra hozzanak.
Bencsik János, a Jobbik budapesti elnöke azzal indokolta csatlakozásukat, hogy a "v...
2019-07-05 12:22:20
Női kosárlabda Eb - Székely Norbert: a britek tudták, hogy mit kell tenniük ellenünk
... fordítani" - jelentette ki a szakember hozzátéve, nem használták ki igazán a nagy játékosokat a palánkok alatt.
A nyolcpontos Horti Dóra kifejtette, a három szünnap talán túl sok volt a csapat számára.
"Nem voltunk olyan agresszívek, mint eddig, a britek jobbak voltak, és megérdemelten nyertek. Remélem, minél hamarabb túltesszük magunkat ezen a vereségen, mert szombaton ...
2019-07-04 15:12:30
Női kosárlabda Eb - Vereség a negyeddöntőben, de még élnek az olimpiai remények
... helyen végeztek, majd 2013-ban kilencedikek, a 2015-ös magyar-román rendezésű kontinenstornán pedig huszadikak voltak, vagyis Belgrádban az első Eb-negyeddöntőjükre készültek. A nemzeti csapat a 2012-es londoni olimpián házigazdaként az utolsó előtti, azaz 11. helyet szerezte meg, majd 2015-ben Chema Buceta vette át a gárda irányítását. A rutinos spanyol szakember munkájának eredm...
2019-07-04 14:32:39
1 2 3 .......................140 141 ...........210 211 ...........280 281 282 
Címkék: Nemzetközi Biológia Diákolimpián, Iker Casillas, Nemzetközi Biológia Diákolimpia Szegeden, Székely Norbert, Szilágyi Áron, Búzafalvi Dénes, Vizkeleti Péter, ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolába, Kozma Csaba, Bonyhádi Evangélikus Gimnáziumban, Hunyadi Marcell Dávid, Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti, Péntek Lili Hajnal, Szabó Anna, Teravágimov Virág, Szurkolói Klub, Jorge Pinto, Sztaics István, Bencsik János, Horti Dóra, Chema Buceta, olimpiai részvételhez, ezüstérmes kardcsapat, magyar diákok, magyar csapat, szinkronúszók szabad, rekordok világbajnoksága, hatpárti ellenzéki, britek tudták, olimpiai remények, csapat vezetőedzője, dél-koreaiakkal szemben, tussal elvesztett, tokiói visszavágás, közlemény szerint, magyar csapata, második legeredményesebb, négy aranyérmes, számos emelést, vegyes zónában, csapat tagjai, kedvenc számuk, magyar szövetség, honlapján közölt, szurkolók hatezer, nemzeti csapat, fennmaradó belépőket, jegyértékesítés első, általános értékesítés, klub hétfőn, szakmai stáb,
© 2013 TVN.HU Kft.