Belépés
Jégkorong Négy Nemzet Torna - Szoros meccsen vereség a házigazdától
... harmadik felvonásban mindkét együttes betalált - a magyar gólt Galló Vilmos jegyezte -, így szoros meccset követően a hazaiak örülhettek.
Ezen a találkozón mutatkozott be a nemzeti csapatban a korábbi román válogatott Becze Tihamér, a Sport Club Csíkszereda csatára.
A magyarok szombaton a szintén divízió I/A-s fehéroroszok ellen fejezik be a tornát.
A magyar válogat...
2018-12-14 22:47:31
Női kosárlabda Eb - Törökország, Olaszország és Szlovénia lesz a magyarok csoportellenfele
... amely a harmadik kalapba került - Szerbiában vívja majd mérkőzéseit.
"Nem álmaim netovábbja ez a csoport, kaphattunk volna gyengébb ellenfeleket is. A pozitív oldala az, hogy ebben a csapatban rengeteg fejlődési lehetőség van, az Eb-n pedig komoly meccsek várnak ránk" - fogalmazott az MTI-nek Székely Norbert szövetségi kapitány.
A szakember hozzátette, egyelőre nem tud e...
2018-12-12 14:21:55
Jégkorong Négy Nemzet Torna - Tolvanen nagy kihívásra számít Norvégiában
... kevésbé tudta tesztelni a csapatot.
Egészségi és más okokból kifolyólag azonban változtatni kényszerült, bár a keret magva megmaradt. Kitért a korábbi román válogatott, a magyar csapatban újonc Becze Tihamérra is, akit sérülések miatt hétfőn hívott a keretbe Benk András és Németh Attila mellett.
"Nagyon támadó beállítottságú játékos, mesterlövésznek is nevezhetnénk, az ...
2018-12-10 20:02:10
Jégkorong Négy Nemzet Torna - Három változás a magyar keretben
... szövetség (MJSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint Kóger Dániel, Magosi Bálint és Nagy Gergő sérülés miatt nem áll rendelkezésre, így helyettük a korábbi román válogatott, a magyar csapatban újonc Becze Tihamér (Csíkszereda), illetve Benk András (UTE) és Németh Attila (DEAC) került a névsorba.
A keret kedden délután kezdi meg a közös munkát Újpesten, majd szerdán utazik ...
2018-12-10 16:21:51
Női kézilabda Eb - Először kaptak szabadnapot a magyar játékosok
... feltaláljuk magunkat. Elmegyünk kártyázni, beszélgetünk, de néha csak fekszünk az ágyon, és némán nyomogatjuk a telefonunkat. Néha jó egy kicsit kikapcsolni, de egyre jobb az összhang a csapatban, egyre jobban összeszokunk, és megmutattuk, hogy csapatként tudunk küzdeni" - vélekedett.
Hangsúlyozta, mindig csak előretekintenek, sokat beszélgetnek, nem tartják magukban a problé...
2018-12-10 14:51:57
Férfi kézilabda-vb - Nagy László is tagja a bő keretnek
...
A 201-szeres válogatott játékos tavaly októberben lemondta a szereplést a nemzeti csapatban, de a júniusi, Szlovénia elleni világbajnoki selejtezőre visszatért, és kilátásba helyezte, hogy szükség esetén a januári tornán is számíthatnak rá.
A magyar szövetség hétfői beszámolója szerint Csoknyai István és Vladan Matics szövetségi kapitányoknak a világbajnokság rajtjára 16...
2018-12-10 12:41:26
A EuroSkills magyar versenyzőit fogadták az Országházban
... szakmák Európa-bajnokságát, az EuroSkills-t Budapesten. A versenyen 28 ország 37 szakma 525 versenyzője, 500 szakértője volt jelen. A magyar csapat 31 versenyzője 26 szakmában indult. Csapatban a negyedik helyezést érték el, egyéniben három arany, három ezüst és három bronz érmet nyertek, a programban hivatalosan nem szereplő ács szakmában bronzérmes lett a magyar versenyző.
...
2018-12-06 19:46:57
Lovas Világkupa - Dobrovitz József harmadik lett
... legjobb hármat felvonultató összevetésbe. Rajta kívül negyedikként kiesett a belga Glenn Geerts és hatodikként ifj. Dobrovitz József.
Másodjára az összevetésben pontatlanul hajtott a csapatban világbajnok Dobrovitz József, verőhibák miatt 20 másodperc büntetést kapott, így 152,87 másodperces eredménnyel harmadik lett a győztes holland Bram Chardon és a második svájci Jerome V...
2018-12-02 21:52:14
Női kézilabda Eb - Pálinger: meg kell vernünk a horvátokat
... mondanunk: meg kell vernünk a horvátokat. Biztosan kőkeményen fognak harcolni, és nagyon jó teljesítményekre lesz szükség, hogy meg tudjuk verni őket, de én továbbra is nagyon bízom a csapatban" - szögezte le Pálinger.
A Győri Audi ETO KC 152-szeres válogatott átlövője, Tomori Zsuzsanna súlyos térdsérülés miatt nem játszhat a tornán, ennek ellenére elutazott Montbéliard-ba, é...
2018-12-02 08:01:01
Kulcsár Győző tiszteletére emléktáblát avattak Olaszországban
... sportdiplomáciai főosztálya és Magyarország milánói főkonzulátusa kezdeményezésére helyezték el.
Kulcsár Győző, a Nemzet Sportolója, az 1964-es, az 1968-as és az 1972-es olimpián csapatban szerzett aranyérmet, Mexikóvárosban egyéniben is diadalmaskodott. Az 1972-es, müncheni játékokon és négy évvel később Montrealban egyéniben bronzérmet nyert. Csapatban háromszoros világbajn...
2018-11-23 18:03:36
1 2 3 ........................156 157 ............235 236 ............312 313 314 
Címkék: Jégkorong Négy Nemzet Torna, Nagy László, Lovas Világkupa, Dobrovitz József, Kulcsár Győző, Galló Vilmos, Becze Tihamér, Sport Club Csíkszereda, MTI-nek Székely Norbert, Becze Tihamérra, Benk András, Németh Attila, Kóger Dániel, Magosi Bálint, Nagy Gergő, Csoknyai István, Vladan Matics, EuroSkills-t Budapesten, Glenn Geerts, Bram Chardon, Jerome, Győri Audi ETO KC, Tomori Zsuzsanna, Nemzet Sportolója, magyarok csoportellenfele, magyar keretben, magyar játékosok, magyar gólt, hazaiak örülhettek, találkozón mutatkozott, nemzeti csapatban, korábbi román, magyarok szombaton, szintén divízió, magyar válogat, harmadik kalapba, pozitív oldala, csapatban rengeteg, szakember hozzátette, keret magva, magyar csapatban, keretbe Benk, keret kedden, közös munkát, kicsit kikapcsolni, 201-szeres válogatott, januári tornán, magyar szövetség, világbajnokság rajtjára, magyar csapat, negyedik helyezést, programban hivatalosan, magyar versenyző, belga Glenn, összevetésben pontatlanul, csapatban világbajnok, győztes holland,
© 2013 TVN.HU Kft.