Belépés
M4 Sport-Az Év sportolója gála - Hosszú utolérte Egerszegit, Milák először nyert
... végzett az élen a szavazáson.
"Most átvettük a stafétát a győzi kézisektől, de remélem, méltóak leszünk rá és mi is hasonló sikerszériát indítottunk el" - utalt a zöld-fehérek csapatkapitánya, Varga Dénes a másik jelöltre, a 2017-ben, 2018-ban és tavaly is BL-győztes győri kézisekre.
Az év férfi labdarúgójának Gulácsi Pétert, az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusát,...
2020-01-16 23:35:13
Egy nem mindennapi bírósági tárgyalás
... bedobást elvégezte; aki viszont nem pereces, hanem bal hátvéd, hanem Dobó István, az Illaberek közép hátvédje. Foglalkozására nézve...
- Tudom. Várkapitány.
- Nem egészen. Csapatkapitány.
- Elég!... Szóval kézzel ért a labdához. És akkor mit tett ön?
- Természetesen ordítani kezdtem."Mester!" - ordítottam. - "Maga nálam még inas sem lehetne!"
A bíró elhatá...
2020-01-16 21:00:17
Férfi kézilabda Eb - A magyar szurkolók meglátogatták a válogatottat
... hazautazni.
"Majdnem mi is így jártunk, de szerencsére máshogy alakult. Csináljuk tovább, amit elkezdtünk, remélhetőleg ugyanilyen sikeresen" - mondta a drukkereknek Mikler Roland csapatkapitány.
A kiváló formában lévő kapus hangsúlyozta, nagyon sokat jelentett számukra a maroknyi magyar szurkoló bíztatása, és megkérte őket, hogy otthonról is drukkoljanak a csapatnak....
2020-01-16 19:52:10
Vízilabda Eb - Az oroszok legyőzésével negyeddöntős a magyar női válogatott
... horvátokat 25-6-ra, a szlovákokat pedig 20-2-re győzte le, és az oroszok is két sikerrel hangoltak a szerdai csoportrangadóra.
A találkozó elején emberelőnyös orosz gólra a csapatkapitány Keszthelyi Rita ugyancsak fórból válaszolt, majd Leimeter Dóra vezető találata után kétszer is a csapatkapitány villant. Az oroszok a negyed hajrájában visszazárkóztak egy gólra.
A máso...
2020-01-15 20:22:55
Férfi kézilabda Eb - Másodszor is kikaptak a franciák
... klubtársa, a balátlövő Nik Henigman egyszer, a Veszprém balátlövője, Borut Mackovsek háromszor, a beálló Blaz Blagotinsek pedig kétszer volt eredményes.
A svéd TV6 csatornán a Szeged csapatkapitánya, Jonas Källman volt a meccs szakértője.
Eredmények, csoportkör, 2. forduló:
B csoport (Bécs):
-----------------Ausztria-Ukrajna 34-30 (18-17)
korábban:Csehorsz...
2020-01-12 20:22:06
Vízilabda Eb - Varga Dénes győzelemre készül
... a szakember, aki vasárnap Horvátország, hétfőn pedig Szlovákia ellen dirigálja tanítványait, majd a két rangadót követően Szerbia ellen zárja a csoportkört.
Keszthelyi Rita csapatkapitány kiemelte, a dunaújvárosi torna - amelyet megnyert a gárda - elérte azt a célt, amit szolgálnia kellett, önbizalmat és magabiztosságot tudtak belőle meríteni. Hangsúlyozta, a nyári világbajno...
2020-01-10 12:51:28
Férfi kézilabda Eb - A magyar szövetség részéről nincs hivatalos célkitűzés
... válláról.
"Izland ellen nagyon érdekes mérkőzés várható, hiszen az északiak nagy sebességgel kézilabdáznak. Nagyon észnél kell lennünk, nem veszíthetünk labdát" - tette hozzá.
Mikler Roland csapatkapitány úgy fogalmazott, számukra is meglepetés lesz, milyen teljesítményt fognak tudni nyújtani.
"Tudjuk, milyen játékerőt képviselnek az ellenfelek. Remélhetőleg lenézne...
2020-01-08 12:23:09
Második meccsét is könnyedén nyerte a férfi vízilabda-válogatott Olaszországban
... Erdélyi, Vámos 2-2, Manhercz, Mezei, Pohl, Angyal 1-1
A vlv.hu szakportál helyszíni tudósítása szerint Märcz Tamás szövetségi kapitány a 15 fős keretből Hosnyánszky Norbertnek és a csapatkapitány Varga Dénesnek adott pihenőt, míg a kapuban Vogel Somának szavazott bizalmat.
Az első negyedben még szoros volt a csata, ezt követően azonban remekül működött a magyarok védekez...
2020-01-04 20:36:18
A magyar férfi vízilabda-válogatott győzelemmel kezdte a cuneói tornát
... Viktornak szavazott bizalmat.
Az amerikaiak kezdték jobban a találkozót, gyorsan kétgólos előnyre tettek szert, de a magyarok Sedlmayer Tamás révén felzárkóztak. Ezt követően a csapatkapitány Varga Dénes és Zalánki Gergő vették hátukra a csapatot, a következő öt magyar találatot felváltva ők szerezték, így a nagyszünetben 7-5-re vezettek. A riválist ugyanakkor ezután sem sike...
2020-01-03 20:32:58
Jégkorong Erste Liga - Otthon kapott ki a Titánoktól a Ferencváros
...
A fővárosiak csapatkapitánya, a gólt szerző Nagy Gergő a kétszázadik meccsét játszotta a ligában.
A Dunaújváros viszont gálázott a Hokiklub vendégeként: az Acélbikákból Dansereau Keegan két gólja mellé négy asszisztot osztott ki, David Joseph Mazurek pedig két találatot, illetve három gólpasszt jegyzett.
Eredmények (a sorozat honlapjáról):Hokiklub Budapest-Dunaújvár...
2019-12-20 20:21:57
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....63 64 65 
Címkék: Sport-Az Év, Vízilabda Eb, Varga Dénes, Jégkorong Erste Liga, Gulácsi Pétert, Dobó István, Mikler Roland, Keszthelyi Rita, Leimeter Dóra, Borut Mackovsek, Blaz Blagotinsek, Jonas Källman, Märcz Tamás, Hosnyánszky Norbertnek, Varga Dénesnek, Vogel Somának, Sedlmayer Tamás, Zalánki Gergő, Nagy Gergő, Acélbikákból Dansereau Keegan, David Joseph Mazurek, Hokiklub Budapest-Dunaújvár, magyar szurkolók, oroszok legyőzésével, magyar szövetség, magyar férfi, cuneói tornát, győzi kézisektől, zöld-fehérek csapatkapitánya, másik jelöltre, magyar válogatott, bíró elhatá, drukkereknek Mikler, kiváló formában, maroknyi magyar, szlovákokat pedig, szerdai csoportrangadóra, találkozó elején, csapatkapitány Keszthelyi, csapatkapitány villant, negyed hajrájában, beálló Blaz, meccs szakértője, dunaújvárosi torna, nyári világbajno, északiak nagy, csapatkapitány Varga, kapuban Vogel, első negyedben, magyarok védekez, amerikaiak kezdték, magyarok Sedlmayer, nagyszünetben 7-5-re, riválist ugyanakkor, fővárosiak csapatkapitánya,
© 2013 TVN.HU Kft.