Belépés
Vívó ob - Papírforma eredményeket hoztak a csapatversenyek
...
A Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban az első vasárnapi finálét női párbajtőrben rendezték. Ott az egyéni bajnok Muhari Eszter vezérletével a BHSE nagy csatában legyőzte a címvédő OMS-Tatát. Ezt a csatát a férfi tőrözők döntője követte, amelyben a Törekvés megvédte tavalyi aranyérmét, igaz, győzelme csupán egy találaton múlt az UTE ellen.
Női kardban megismétlődött a...
2019-12-22 20:42:35
Para-asztalitenisz Eb - Szvitacs Alexa aranyérmes, két ezüst a férfiaknál
... lábujjait.
...
2019-09-18 20:22:18
Vívó-vb - Negyeddöntős a férfi kardválogatott, alsó ágra került a női párbajtőrcsapat
...
Az egyéni küzdelmek utolsó napján, szombaton már a csapatversenyek első mérkőzéseire is sor került, a férfi kardozók és a női párbajtőrözők a negyeddöntőig vívtak. Azok a csapatok, amelyek sikerrel jártak, vasárnap folytatják szereplésüket, az alsó ági együttesek viszont még szombaton eldöntik a helyezéseket.
A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás ö...
2019-07-20 16:11:59
Vívó-vb - Az első döntős program előtt nyitották meg a világbajnokságot
... Csarnok központi termét, melyben a vb lényegi része zajlik. A küzdőtéren rombusz alakban helyeztek el négy színes pástot, ezeken vívják az összes asszót a 32-es táblától, illetve a csapatversenyek során itt lesznek a mérkőzések a negyeddöntőtől. A terem közepére került a főpást, amelyen hat napon keresztül eldől az érmek sorsa.
A nézők minél jobb kiszolgálására 124 méter hos...
2019-07-18 19:22:22
Vívó-vb - Előtérben a csapatversenyek
... n...
2019-07-12 10:01:14
Vívó Eb - Elődöntős a női kardcsapat
...
A verseny negyedik napján, csütörtökön kezdődtek meg a csapatversenyek, elsőként a női kardozók és a férfi tőrözők léptek pástra. Kardban 15 együttes indult, a magyarok a fehéroroszokkal kezdtek és öt tussal nyertek, ezzel negyeddöntősök lettek. Az első három pár után eggyel vezettek úgy, hogy Pusztai Liza és Márton Anna megnyerte asszóját - utóbbi kicsit tompán, 0-4-gyel kez...
2019-06-20 12:11:44
Tokió 2020 - Világranglista-harmadikként vág neki a kvalifikációnak a férfi kardcsapat
...
A tréner jelezte, hogy a válogatott vívók az április végi, szöuli Grand Prix-n is elindulnak, amely egyéni viadal, de lényegesebb lesz ennél a májusi, madridi világkupa, valamint a júniusi, düsseldorfi Európa-bajnokság és a júliusi, budapesti világbajnokság csapatversenye.
"Fontos volt, hogy egységbe kovácsolódva, jó érzéssel vágjanak neki a fiúk az olimpiai kvalifikáció...
2019-03-25 11:21:16
Férfi kard csapat vk - Magyar ezüst Budapesten
... András, a férfi kardozók vezetőedzője örült annak, hogy a dél-koreiakkal vívták a magyarok a döntőt.
"Nagyon nehéz ellenfél, a dél-koreaiak másfél éve uralják a férfi kard csapatversenyeket, jó volt ez a mérkőzés arra, hogy felmérjük, hol tartunk - mondta. - Igazi csapatként vívtak a fiúk, és éppen az volt a cél, hogy kvalifikáció megkezdése előtt elérjük ezt az állapotot."...
2019-03-24 16:22:46
Légfegyveres Eb - Bronzérmes a férfi puskás csapat
...
A mostani Eb-n rendhagyó módon három nap alatt rendezték meg a puskás és pisztolyos csapatversenyeket. Csütörtökön a csapattagok egyéni alapversenyben elért eredményei alapján kialakult rangsor első nyolc-nyolc helyezettje jutott a pénteki negyeddöntőbe, ahonnan a párharcok győztesei kerültek a vasárnapi elődöntőbe.
A szabályok szerint a négy között és a helyosztókon már...
2019-03-24 13:22:40
Légfegyveres Eb - A női pisztolyos és a férfi puskás csapat elődöntős
...
Az idei kontinensviadalon a csapatversenyek három napon át tartanak. A válogatottakat a csütörtöki egyéni alapversenyeken elért eredmények alapján - a tagok teljesítményét összegezve - sorrendbe állították és a legjobb nyolc bejutott a negyeddöntőbe.
A nyolc között a sorrend alapján párokat alakítottak ki, s az első a nyolcadikkal, a második a hetedikkel, a harmadik a ha...
2019-03-22 12:21:59
1 2 3 4 5 
Címkék: Para-asztalitenisz Eb, Szvitacs Alexa, Vívó Eb, Légfegyveres Eb, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban, Muhari Eszter, Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás, Pusztai Liza, Márton Anna, Grand Prix-n, férfi kardválogatott, első döntős, férfi kardcsapat, férfi puskás, első vasárnapi, egyéni bajnok, címvédő OMS-Tatát, férfi tőrözők, találaton múlt, egyéni küzdelmek, csapatversenyek első, férfi kardozók, negyeddöntőig vívtak, küzdőtéren rombusz, összes asszót, 32-es táblától, csapatversenyek során, terem közepére, érmek sorsa, nézők minél, verseny negyedik, fehéroroszokkal kezdtek, első három, tréner jelezte, válogatott vívók, április végi, olimpiai kvalifikáció, dél-koreiakkal vívták, dél-koreaiak másfél, férfi kard, mérkőzés arra, mostani Eb-n, csapattagok egyéni, pénteki negyeddöntőbe, párharcok győztesei, vasárnapi elődöntőbe, szabályok szerint, négy között, idei kontinensviadalon, csapatversenyek három, csütörtöki egyéni, tagok teljesítményét, legjobb nyolc, nyolc között,
© 2013 TVN.HU Kft.