Belépés
Jónak lenni jó - Folyamatosan érkeznek a felajánlások
... extra tar...
2019-12-15 12:01:25
Jónak lenni jó! - A koraszülöttek mentését támogatja a közmédia egész napos műsora
... 45 millió forint gyűlt össze.
Az adománygyűjtő műsor, amelyet az idén tizedszer rendez meg a közmédia, vasárnap reggel 9 órától este 22 óra 30 percig a Duna, a Duna World és az M5 csatornán látható.
Bemutatják az alapítvány tevékenységét, koraszülött gyermeket nevelő szülők történeteivel ismertetik meg a nézőket, ismert emberek lesznek a stúdió vendégei és több különlege...
2019-12-15 10:01:01
Jónak lenni jó! - Egész napos műsorral zárul ma a közmédia jótékonysági kampánya
...
Reggel 9-től 22 óra 30 percig a Duna, a Duna World és az M5 csatornán láthatják a nézők az adománygyűjtő műsort. Bemutatják az alapítvány tevékenységét, koraszülött gyermeket nevelő szülők történeteivel ismertetik meg a nézőket, ismert emberek lesznek a stúdió vendégei és több különleges produkcióval is készülnek a műsor készítői. A nap folyamán bejelentkeznek a Semmelweis E...
2019-12-15 07:04:30
Elemző: a NATO-nak foglalkoznia kell a migrációval
...
Pintér István csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, hogy "bizonyos nyugat-európai országok" úgy gondolják, a keleti kihívásokra Lengyelországnak és Törökországnak, a déliekre Görögországnak és Olaszországnak kell saját pénzből válaszolnia, nyugaton a brit haderőnek, a kibertérben pedig az Egyesült Államoknak kell megvédenie a szövetséget és a területét.
Ez nem...
2019-12-05 08:41:07
A globális terrorizmusról tartanak nemzetközi konferenciát csütörtökön Budapesten
...
Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója az M1 aktuális csatornán szerdán elmondta: az intézet által szervezett, Terrorizmus 3.0 című konferencia célja, hogy nemzetközi szakértőkkel vizsgálják meg, miként változik a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet stratégiája területi veszteségei és a kalifátus bukása után, és melyek lesznek a jövő kihívásai.
A tanác...
2019-12-04 21:32:04
Peter Jackson első világháborús dokumentumfilmje csütörtöktől látható a magyar mozikban
... sorozásról, arról, hogy mennyien jelentkeztek még gyerekként, 15-17 évesen 19 évesnek, tehát besorozhatónak vallva magukat. Beszámolnak a hathetes kiképzésről, majd arról is, ahogy a csatornán átkelve elindultak a háborúba. Mellbevágó pillanat, amikor a frontvonalba érkező katonákkal a kép színesbe vált, sokkolóan közel hozva a háború poklát.
A film nem a csatákat sorolja és ...
2019-12-04 17:51:07
Illegális bevándorlás - HM, BM: jelentősen megnőtt a migrációs nyomás a déli határon
... feladatokat is végeznek, a helikopteres járőrözés pedig egyfajta demonstráció is a migránsok felé.
A téli időszak előtt a Tiszán és a Maroson, valamint Bács-Kiskun megyében a Ferenc-csatornán rohamcsónakkal járőrözött a honvédség. Ezt a tevékenységet - mivel a próbálkozások a hideg beköszöntével a korábbi évekkel ellentétben nem szűntek meg - folytatják - mondta Németh Szilár...
2019-12-04 16:01:20
Két ökölvívó kvótában bízik Balzsay Károly szövetségi kapitány
...
Az M1 aktuális csatornán hétfőn a súlyos betegségből felépülő szakember elmondta: egyre jobban van, már százszázalékos munkát végezhet.
Előre tekintve kifejtette, márciusban Londonban európai, majd májusban Párizsban világkvalifikáció lesz a sportágban az ötkarikás játékokra.
"Azt remélem, hogy egy-egy olimpiai kvótát tudunk szerezni ezeken a versenyeken. Reális esé...
2019-12-02 19:52:55
Harcsa Zoltán az olimpia után nem tervez bokszolni
...
A 27 éves sportoló erről a DigiSport televíziós csatornán beszélt, ahol elmondta, a továbbiakban Szántó Imrével készül az ötkarikás játékokra.
"Ifjabb Balzsay Károly volt az edzőm, sajnos ő a betegsége miatt nem nagyon tudta ellátni a felkészítésemet, ezért úgy döntöttem, az lesz nekem a legjobb, ha visszatérek Öcsi bácsihoz" - nyilatkozta a kétszeres Eb-bronzérmes Harcs...
2019-12-02 16:22:24
A Nemzetközi Demokrata Unió női tagozatának elnökségéért indul Novák Katalin
...
Novák Katalin hétfőn az M1 aktuális csatornán közölte, hogy a konzervatív és jobboldali nézeteket valló pártokat tömörítő IDU decemberi washingtoni találkozóján a női tagozat elnökségének tagjairól is döntenek majd.
A pártszövetség elnöke, Stephen Harper üdvözölte, hogy elnökjelöltként indul - tette hozzá.
Mint mondta: a női tagozat modern konzervatív megközelítése ...
2019-12-02 11:21:13
1 2 3 ...................236 237 ..........354 355 ..........471 472 473 
Címkék: Peter Jackson, Balzsay Károly, Harcsa Zoltán, Nemzetközi Demokrata Unió, Novák Katalin, Duna World, Semmelweis, Pintér István, Egyesült Államoknak, Dezső Tamás, Migrációkutató Intézet, Iszlám Államnak, Németh Szilár, Szántó Imrével, Ifjabb Balzsay Károly, Eb-bronzérmes Harcs, Stephen Harper, koraszülöttek mentését, közmédia egész, közmédia jótékonysági, globális terrorizmusról, magyar mozikban, migrációs nyomás, déli határon, olimpia után, adománygyűjtő műsor, idén tizedszer, alapítvány tevékenységét, stúdió vendégei, adománygyűjtő műsort, műsor készítői, keleti kihívásokra, déliekre Görögországnak, brit haderőnek, kibertérben pedig, intézet által, magát Iszlám, kalifátus bukása, jövő kihívásai, hathetes kiképzésről, csatornán átkelve, frontvonalba érkező, háború poklát, csatákat sorolja, helikopteres járőrözés, migránsok felé, téli időszak, hideg beköszöntével, korábbi évekkel, súlyos betegségből, ötkarikás játékokra, továbbiakban Szántó, betegsége miatt, lesz nekem, kétszeres Eb-bronzérmes,
© 2013 TVN.HU Kft.