Belépés
Koronavírus - Külföldiek állják el az utat Hegyeshalomnál
... osztrák oldalán. Arra kérték az Ausztriából érkező magyar állampolgárokat, hogy válasszanak másik, a személyforgalom számára nyitva tartó határátlépési pontot.
Az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről azt jelentette: a nem magyar állampolgárok éjfélkor még visszafordultak az osztrák magyar határtól, de most nem hajlandók elhagyni a sorokat.A magyar rendőrök jelenleg a...
2020-03-17 14:53:06
M1: külföldi buszvezetők meglepetten tapasztalták, hogy a jármű nem kelhet át a Lánchídon
... járműveket érintő tilalomra tábla is figyelmeztet. A korlátozás a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Fővárosi Közterület-fenntartó járműveit nem érinti - tették hozzá.
A csatorna tudósítója a Clark Ádám téren azt tapasztalta, hogy a magyar rendszámú járművek jellemzően ismerik az új szabályt.
A BKK a pénteki közleményében azt írta, hogy kerékpárok, személygépkocsik...
2020-01-04 13:11:34
Török offenzíva - Erdogan nem tárgyal Pence-szel
...
A török elnök kijelentette, hogy az ő tárgyalópartnereamerikai részről Donald Trump elnök.
Az exkluzív interjúból Alex Crawford, a csatorna tudósítója osztott meg részleteket a Twitteren. A beszélgetésben Erdogan megerősítette, hogy az észak-szíriai török offenzíva akár már csütörtök éjjel véget érhet, ha a kurd Népvédelmi Egységek (YPG) 35 kilométerre visszahúzódnak a t...
2019-10-16 18:13:26
Világháborús bomba - A területet lezárták, kiürítették
... robbanószerkezet hatástalanítását a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred szakemberei várhatóan 13 óráig elvégzik.
Az M1 aktuális csa...
2019-07-13 11:21:28
Húsvét - Jelentős torlódások alakultak ki a szerb, román és ukrán határátkelőhelyeken
...
Az M1 aktuális csatorna tudósítója szerint a Röszke autópálya-határátkelőnél a kilépési oldalon másfél kilométeres a torlódás, és két órát kell várakozniuk a személyautóval érkezőknek. Az autósoknak érdemesebb a kisebb határátkelőhelyeket választani Bács-Kiskun megyében, a bácsszentgyörgyi, hercegszántói átkelőnél nincs fennakadás.
Az Országos Rendőr-főkapitányság intern...
2019-04-19 10:51:32
Jövő héten indul a következő gyermekvasutas-tanfolyam
...
A csatorna tudósítója a Gyermekvasút nyílt napjáról bejelentkezve elmondta: a gyermekvasútnak 500 aktív tagja van. A következő tanfolyam február 2-án indul.
Váczi Viktor, a Gyermekvasút sajtóreferense elmondta, a vasútnál dolgozó felnőtt kollégák mintegy fele is gyermekvasutasként kezdte pályafutását. Azt is elmondta, hogy a kisebb gyermekek általában a vonaton szeretnek...
2019-01-27 10:54:08
M1: egy szegedi temetőben nagy károkat okozott a pénteki vihar
...
A csatorna tudósítója a helyszínről bejelentkezve elmondta: több mint 35 fát gyökerestől tépett ki a szél. Az előzetes felmérések szerint több mint száz sír megrongálódott, több helyen a sírköveket is feltépte a szél.
A temetőbe autóval nem lehet behajtani, gyalogosan is csak saját felelősségre lehet bemenni. A károk felmérése akár 1-2 hétig is eltarthat - közölte a tudó...
2018-07-28 12:51:29
Illegális bevándorlás - M1 - Fertőzések terjednek a migránsok között
...
A szerda esti Híradóban azt jelentették: egy civil segítő Belgrádban az M1-nek azt mondta: a "helyzet katasztrófával fenyeget".
A csatorna tudósítója azt közölte, hogy a horvát-szlovén határon is újabb incidens történt. Egy migráns rúddal támadt rendőrre, és csak úgy sikerült feltartóztatni, hogy a rendőr a fegyverével a földbe lőtt.
A csatorna tudósítója elmondta, ...
2018-06-06 22:11:01
Már megint meg vagyunk támadva
Már megint meg vagyunk támadva

Lázár Gergő | Május 16, Szerda | 13:59

Bajnok Artúr, az MTI tudósítója jelenti:
Brüsszel, 2018. május 16., szerda (MTI) - Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága (CULT), amely szerdán szavazta meg n...
2018-05-17 19:55:26
Ha megkérdeznek, hazudj!
... mert de. Az többet elmondott az egész helyzetről, mint a szűk két órás előadás. Amibe még az is belefért, hogy a kritikus Orbán-cikkeiről ismert Dan Nolan, a The Guardian magyarországi tudósítója megpróbált szót kérni, de szerencsére Kovács Desikerült? Zoltán a helyzet magaslatán volt, úgyhogy megtagadta a mikrofont, sőt: az újságíró kivezetését is kilátásba helyezte.

M...
2018-02-16 19:33:04
1 2 3 6 7 9 10 12 13 14 
Címkék: Budapesti Közlekedési Központ, Fővárosi Közterület-fenntartó, Clark Ádám, Donald Trump, Alex Crawford, Népvédelmi Egységek, Magyar Honvédség, Honvéd Tűzszerész, Hadihajós Ezred, Országos Rendőr-főkapitányság, Váczi Viktor, Lázár Gergő, Bajnok Artúr, Európai Parlament, Kovács Desikerült, utat Hegyeshalomnál, területet lezárták, szegedi temetőben, pénteki vihar, migránsok között, személyforgalom számára, osztrák magyar, magyar rendőrök, csatorna tudósítója, magyar rendszámú, pénteki közleményében, török elnök, exkluzív interjúból, beszélgetésben Erdogan, észak-szíriai török, kurd Népvédelmi, kilépési oldalon, személyautóval érkezőknek, autósoknak érdemesebb, következő tanfolyam, vasútnál dolgozó, kisebb gyermekek, vonaton szeretnek, helyszínről bejelentkezve, előzetes felmérések, temetőbe autóval, károk felmérése, szerda esti, civil segítő, horvát-szlovén határon, migráns rúddal, földbe lőtt, magyarországi helyzet, többet elmondott, egész helyzetről, kritikus Orbán-cikkeiről, helyzet magaslatán,
© 2013 TVN.HU Kft.