Belépés
Az, hogy ...
... kormánynak, hogy erre felhívja a figyelmet, hiszen az intézkedések sértik az emberek szabad mozgását lehetővé tevő schengeni övezet integritását és különbséget tesznek az egyes tagállamok állampolgárai között.

A magyar kormány pénteken délután jelentette be (az Európai Bizottság előzetes tájékoztatása nélkül), hogy szeptember 1-től, azaz mától teljes határzárat léptet é...
2020-09-01 19:41:46
Forog Császi Ádám új mozifilmje
... Lengyel Balázs (Kojot, Lajkó - Cigány az űrben) volt.
A Bodzsár István producer vezetésével készülő mozifilm operatőre Balázs István Balázs (Casting, Pesti balhé), a zeneszerző Az állampolgár és a Tiszta szívvel zenéjét is jegyző Kalotás Csaba. Koreográfusként közreműködik a Nemzeti Színháznak, az Átriumnak és a Trafónak is dolgozó Gergye Krisztián, a látványvilágért az Oper...
2020-08-13 12:11:44
Illegális bevándorlás - Hűtőkamionba rejtett illegális határátlépőket találtak a cseh-német határnál
... 18 és 47 év közötti férfiakat ebbe a résbe fektették az egyelőre ismeretlen embercsempészek.
A kamion 57 éves török vezetőjét őrizetbe vették. A török, szíriai, iráni és iraki állampolgárságú illegális határátlépőket a szövetségi rendőrség egy létesítményében helyezték el, és elkezdték a nyomozást az őket Németországba juttató bűnszervezet ellen.
Német hírportálok az ese...
2020-07-15 18:47:16
Támogatja a cseh kormány az állampolgárok fegyveres önvédelemhez való jogát
... korábbi elutasító vagy tartózkodó álláspontját, "tekintettel a biztonsági helyzet alakulására Csehországban". Részleteket azonban ő sem közölt.
A felsőház javaslata szerint az állampolgárok jogát a fegyveres önvédelemre és védelemre az emberi szabadságjogok listájába foglalnák bele, amely része a cseh alkotmánynak. "A saját, illetve más ember életének fegyveres védelme a törv...
2020-07-13 22:03:04
Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával
... hamis híreket.
Kifogásolta, hogy "a külföldi ügynök feladatát ellátó külföldi tömegtájékoztató eszközök" az e funkciójukra utaló jelzés nélkül terjesztettek agitációs jellegű, az állampolgári szabad akaratnyilvánítást befolyásoló anyagokat.
Az orosz rendőrség csütörtökön házkutatást tartott több, Hodorkovszkijhoz köztehető szerkesztőségnél, valamint olyan ellenzéki akti...
2020-07-09 21:22:33
Matovic: a cél az, hogy egyenjogúak legyenek a Szlovákiában élő magyarok
... megígérte, hogy Szlovákiában olyan "hátországot" teremtenek,...
2020-06-12 14:52:42
Koronavírus - Litvánia és Lengyelország megnyitotta határát egymás állampolgárai számára
... uniós határon is kivételek vannak a pénteken közzétett rendelkezés szerint többek között a lengyel nemzetiséghez tartozást igazoló úgynevezett lengyel kártya tulajdonosai, az uniós állampolgárok, a kamionosok és a Lengyelországban tanuló diákok karantén nélkül utazhatnak be.
A lengyel kormányfői hivatal szerdán közölte: a határnyitásról Varsó tájékoztatta a szomszéd országok...
2020-06-12 12:23:04
Koronavírus - Operatív törzs: visszaéltek az országos tisztifőorvos és az NNK nevével
... megjelent és péntek reggel nyolc órakor hatályba lépett a határátlépésről szóló kormányrendelet módosítása, amely lehetővé teszi az osztrák, a cseh, a német, a szlovák és most már a horvát állampolgárok számára, hogy Magyarország területére korlátozások nélkül beléphessenek.
A rendeletmódosítás alapján azok a magyar állampolgárok, akik Ausztria, Németország, Csehország, Szlo...
2020-06-12 12:22:46
Koronavírus - Uniós biztos: az EU fokozza a független média támogatását a dezinformációk terjedésének visszaszo
... félrevezető megállapításokat tesz a testületre vonatkozóan. Ilyen esetekben, ahogyan ezt már korábban megtette Magyarország esetében, a bizottság közli a tényeket annak érdekében, hogy az állampolgárok megismerjék a valóságot - közölte az uniós biztos.
Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője egyebek mellett arról beszélt, hogy az uniós bizottsá...
2020-06-10 15:52:18
Koronavírus - Operatív törzs: megszűnnek a korlátozások a magyar-horvát határátkelőhelyeken
...
Kiss Róbert rendőr alezredes elmondta, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter korábbi bejelentése szerint a magyar és horvát állampolgárok a kötelező hatósági házi karantén nélkül léphetnek be egymás országába.
Az alezredes emlékeztetett, hétfőtől Magyarország valamennyi schengeni belső államhatárán megszűnt a határforgalom-ellenőrzés.
Felhívta a figyelmet ...
2020-06-10 13:02:40
1 2 3 ............40 41 ......60 61 .....79 80 81 
Címkék: Forog Császi Ádám, Európai Bizottság, Lengyel Balázs, Bodzsár István, Balázs István Balázs, Kalotás Csaba, Nemzeti Színháznak, Gergye Krisztián, Josep Borrell, Európai Unió, Kiss Róbert, Szijjártó Péter, cseh-német határnál, cseh kormány, állampolgárok fegyveres, alkotmányról szóló, országos tisztifőorvos, független média, dezinformációk terjedésének, intézkedések sértik, emberek szabad, egyes tagállamok, magyar kormány, résbe fektették, egyelőre ismeretlen, szövetségi rendőrség, létesítményében helyezték, őket Németországba, biztonsági helyzet, felsőház javaslata, állampolgárok jogát, fegyveres önvédelemre, emberi szabadságjogok, cseh alkotmánynak, külföldi ügynök, állampolgári szabad, orosz rendőrség, pénteken közzétett, lengyel nemzetiséghez, uniós állampolgárok, lengyel kormányfői, határnyitásról Varsó, szomszéd országok, határátlépésről szóló, horvát állampolgárok, rendeletmódosítás alapján, magyar állampolgárok, testületre vonatkozóan, bizottság közli, tényeket annak, állampolgárok megismerjék,
© 2013 TVN.HU Kft.