Belépés
Harmónia......
...

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy minden jelenségnek két oldala van, ami lehet romboló illetve építő jellegű. vizsgáld meg életedben az állandóan visszatérő eseményeket, cselekedeteket.
Gondolkodj el azon, hogy milyen mértékben használod ki teremtő fantáziád erejét.
Üzeni, hogy érdemes lenne tartani egy tisztító és egyben gyógyító kúrát az évszaknak illetv...
2019-06-16 11:16:24
Pünkösdvasárnap - ünnepi mise 06.09
... környezetében élők értetlenül, s tehetetlenül szemlélik a folyamatot. Isten közben már régen felírta az élet könyvébe mindet. Az eseményeket, az élethelyzeteket, a döntéseket, a szavakat és a cselekedeteket. Számára nem múltba vesző emlékek ezek, hanem az örökkévalóság része. Egy ember életének minden mozzanata megmarad az örökkévalóság számára.
Pünkösd ünnepe, a Szentlélek ...
2019-06-09 07:32:50
Úzvölgyi katonatemető - Rongálás miatt vizsgálódik a rendőrség
...
A csendőrség tudatta: legfőbb feladatának azt tekintette csütörtökön, hogy megelőzze az erőszakos cselekedeteket és a sírok esetleges meggyalázását, ami erős érzelmi hatást gyakorolt volna a jelenlévőkre.
Az esemény után a Bákó megyei rendőrség vizsgálta meg a helyszínt, és megállapította, hogy eljárást kell indítani a temető kapujának megrongálói ellen.
A csendőr...
2019-06-07 17:21:30
Mai harmónia kártyám
... jelölik. Tudd, hogy a KARma törvénye is élő, az áldozatvállalás tehát mindig visszahat rád, felelősséggel ruház fel. A karunkban ott lakik az erő. Kart karba öltve haladni erőteljes cselekedetekre ösztönöz. A kar izma a terheket cipelő erő. Ha erős a karod, elbírod a terheket - ha erős a karod, erős a vállad is - terhelhető vagy, sok dolgot rád lehet pakolni. Vállald a...
2019-06-06 06:16:47
Csalás és lelkiismeret
...,,Ezért magam is arra törekszem, hogy lelkiismeretem mindenkor tiszta legyen Isten és emberek előtt." Cselekedetek 24,16

Az olyan társadalomban, mint a mienk, és azzal a régen megromlott természettel, amilyen a mienk, állandóan szembetalálkozunk olyan etikai problémákkal, amelyek próbára teszik keresztyén hűségünk valódiságát.

A diák pl. kísértésbe esik, ...
2019-06-03 09:12:03
Kanadai politológus: nagy siker, hogy Magyarországon előtört a szabadság a 20. század után
... Helyette azt kellene elképzelniük az embereknek, hogy ők követték el a rémtetteket. A pszichológus szerint erkölcsi bátorság szükséges, a mindennapokban meg kell tagadni a helytelen cselekedeteket. Így lehet elérni, hogy ne ismétlődjenek meg a 20. század bűnei - jelentette ki.
A Brain Bar fesztivált 2015-ben alapították olyan platformként, amelyen az emberiség jövőjét vitatjá...
2019-05-30 22:17:48
Téves gondolkodás
...,,Gondolkodásunkban olyan mélyen gyökerezik az, hogy jó cselekedetek által üdvözülünk, hogy Isten Lelkének természet feletti beavatkozásra van szükség ahhoz, hogy megszabadítson bennünket ettől."

-William MacDonald-...
2019-05-26 15:46:15
Isten haragja
... ennek éppenséggel az ellenkezőjét föltételezi. Az isteni szeretet például - ahogy a Biblia ábrázolja - sohasem készteti Istent olyan esztelen, elhamarkodott, erkölcstelen cselekedetekre, amilyenekbe minket az emberi szeretet nagyon is gyakran belesodor. Ugyanez a helyzet a 'harag' esetében is - Isten haragja sohasem olyan szeszélyes, énközpontú, szélsőséges és er...
2019-05-23 20:20:23
Harmonia.......
...

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy minden jelenségnek két oldala van, ami lehet romboló illetve építő jellegű. vizsgáld meg életedben az állandóan visszatérő eseményeket, cselekedeteket.
Gondolkodj el azon, hogy milyen mértékben használod ki teremtő fantáziád erejét.
Üzeni, hogy érdemes lenne tartani egy tisztító és egyben gyógyító kúrát az évszaknak illetv...
2019-05-23 15:38:11
húsvét 4. hét péntek 05.17
... későbbiekben sokszor átgondolta és elmondhatta másoknak az egykor elhangzottakat. Az evangélista Jézus működésének a bemutatásakor is mindig törekedett arra, hogy az egyes események, cselekedetek és csodák mélyebb lelki tartalmára rávilágítson, s ez a szándék a búcsúbeszéd leírásakor is nyilvánvaló.
E mélyebb lelki tartalom kifejtése mögött két dolgot érdemes észrevennünk. E...
2019-05-17 10:17:48
1 2 3 ..................229 230 .........344 345 ..........458 459 460 
Címkék: Brain Bar, Isten Lelkének, állandóan visszatérő, évszaknak illetv, élet könyvébe, örökkévalóság része, ember életének, örökkévalóság számára, csendőrség tudatta, erőszakos cselekedeteket, sírok esetleges, esemény után, temető kapujának, áldozatvállalás tehát, terheket cipelő, terheket &#8211, olyan társadalomban, régen megromlott, pszichológus szerint, helytelen cselekedeteket, emberiség jövőjét, ellenkezőjét föltételezi, isteni szeretet, emberi szeretet, egykor elhangzottakat, evangélista Jézus, egyes események, búcsúbeszéd leírásakor, élethelyzeteket, áldozatvállalás, pünkösdvasárnap, cselekedeteket, cselekedetekre, magyarországon, lelkiismeretem, elhangzottakat, megszabadítson, mindennapokban, megállapította, beavatkozásra, örökkévalóság, bemutatásakor, felelősséggel, társadalomban, ismétlődjenek, környezetében, elhamarkodott, meggyalázását, elképzelniük, későbbiekben, jelenlévőkre, tehetetlenül, pszichológus, erkölcstelen, ellenkezőjét, cselekedetek, problémákkal, rávilágítson, katonatemető,
© 2013 TVN.HU Kft.