Belépés
szeretettel
Buddha idézetek, mondások, élete, beszédei

Buddha idézetek 1:

"Amit gondolunk, azzá' leszünk." ,,Mindannyian saját tetteink rabszolgái vagyunk:
Miért haragudnánk emiatt másokra?"

,,Mindenki maga írányítja sorsát;
mi magunknak kell megteremtenü...
2012-04-15 09:07:21
szeretettel
... vágyainak vannak korlátai is. Hogy belátta-e a gazdi igazát, az nem biztos, de Lujza nagyságos megelégedett azzal, hogy fizikai erejével vissza tudja tartani kutyuskáját a helytelen cselekedetektől.
Mert az nem vitás, hogy az erőfölény nem Fifi oldalán állt. Születésére nézvést ugyanis selyempincsi volt. Pici testû, fehér és hosszú, selymes szőrû...
2012-04-05 07:47:52
Az adó forintokat lopják ...
... aluljárók sem kivételek. Szerintem az iskolákban beszélni kellene erről a jelenségről és a szankciókról is, hogy el-riasszák az esetleges rongáló hajlamú gyerekeket az ilyen cselekedetektől. Nem kell félni a keményebb büntetésektől, de minimum velük javíttatnám ki a megrongált, lefestett táblákat, falakat.
Két pedagógust is megszólaltattunk ezzel a...
2010-04-12 16:00:18
A szerelem kövei
... Búcsúajándéknak ideális. Megnyugtatja a lelket, az értelem uralmát támogatja. Különösen nyakban viselve fejti ki jótékony hatását.


Türkiz

Véd az elhamarkodott cselekedetektől, a vágyaknak a józanész feletti győzelmétől. Fiatal asszonyoknak kielégülést hoz.


Zafír

Sugarai a szívet megbékítik, a szerelmi bölcsességet jelzik....
2010-01-31 14:22:07
Megtérés
... bűnösségét,
. Jézus Krisztus engesztelő áldoztának személyes elfogadása és az ő nevének segítségül hívása,
. a bűnök őszinte, töredelmes szívű megvallása,
. elszakadás a bűnös cselekedetektűl és életmódtól, ezek elhagyása, és odaszánás Jézus Krisztus követésére.

A megtérés gyümölcse a megigazulás, ami azt jelenti, hogy Isten Jézus Krisztus igazságát a meg...
2009-12-27 18:04:36
mi a véleményetek
... gázzal, sőt, sugárzó érccel, uránnal védték a kincseket. Az átok tehát nemcsak bosszúállásra szolgált, hanem arra is, hogy félelmet ébresszen, s visszatartsa az embereket a rossz cselekedetektől - s ráébresszen mindenkit arra, hogy ha mégis megtenné, ő hívta ki maga ellen a sorsot, és utoléri az átokmondó által kitalált-kívánt büntetés.

A ho...
2009-02-27 13:28:31
1 
Címkék: Jézus Krisztus, Isten Jézus Krisztus, szerelem kövei, gazdi igazát, iskolákban beszélni, esetleges rongáló, értelem uralmát, elhamarkodott cselekedetektől, józanész feletti, szívet megbékítik, szerelmi bölcsességet, bűnös cselekedetektűl, megtérés gyümölcse, átok tehát, átokmondó által, megszólaltattunk, búcsúajándéknak, cselekedetektől, cselekedetektűl, bosszúállásra, cselekedetekt, elhamarkodott, kepfeltoltes, megteremtenü, szankciókról, megnyugtatja, véleményetek, selyempincsi, megelégedett, asszonyoknak, visszatartsa, bölcsességet, haragudnánk, szeretettel, kielégülést, mindannyian, kutyuskáját, büntetésekt, ráébresszen, születésére, megigazulás, javíttatnám, győzelmétől, megrongált, pedagógust, forintokat, iskolákban, gyerekeket, megbékítik, megvallása, segítségül, elszakadás, életmódtól, követésére, rabszolgái, elfogadása, töredelmes, bűnösségét, áldoztának, engesztelő, kivételek, szerintem, helytelen, aluljárók, embereket, kincseket, mindenkit, átokmondó, ébresszen, odaszánás, személyes,
© 2013 TVN.HU Kft.