Belépés
Brexit - A brit kormány szabadkereskedelmi viszonyt akar az EU-val, törvényben garantálja az EU-állampolgárok j
...
A 93 esztendős uralkodó által felolvasott, 26 pontból álló törvényalkotási és cselekvési programnak nem a Brexit, hanem elsősorban a bűnüldözés hatékonyságának javítása, az állami egészségügyi ellátórendszer (NHS) fejlesztése és a környezetvédelem állt a középpontjában.
A tervezet ismertetése azonban a Brexithez kötődő pontokkal kezdődött, és első mondata szerint a kormá...
2019-10-14 14:41:42
Ezeket a rezgéseket hordozzuk
... vonzzák az okkult tudományok, a teológia és a filozófia.

Z, ZS: villámszerű, hirtelen, váratlan fordulatokkal teli az élete, ez eléggé igénybe veszi őt, szerencsére rengeteg cselekvési erővel rendelkezik, ami sikereket hoz neki, főleg, ha nemes célokra, segítő jelleggel használja.
Forrás : https://funland.hu/ezeket-a-rezgesek et-hordozod-magad-egesz-eleted-sor...
2019-10-11 22:49:16
Az Európai Bizottság jegyzéket tett közzé húsz kiemelten veszélyes növénykárosítóról
... tájékoztatását célzó kampányokat, végezzenek éves felméréseket, készítsenek vészhelyzeti terveket és szimulációs gyakorlatokat, valamint dolgozzanak ki e károsítók felszámolására irányuló cselekvési terveket,amivel hozzájárulnak a biológiai sokféleség, a természetes ökoszisztémák és az uniós mezőgazdaság megóvásához.
A károsítók kiválasztása az Európai Bizottság alá tartozó K...
2019-10-11 13:22:21
Orbán Balázs: a lengyel és a magyar kormány teljesítménye legitimálja a nemzetek Európájának gondolatát
... értékelte: a könyv elmagyarázza, hogy a jól megválasztott célok érdekében mit és miért tettek a lengyelek.
Jelenleg abban a helyzetben van Lengyelország és Magyarország, hogy megnyílt egy cselekvési tér, amelyben az igazság utat tör magának; a vasárnapi lengyel és magyar választások tétje az ehhez nyújtott választói felhatalmazás - mondta.
Lukasz Kobeszko, a kötet szerző...
2019-10-10 23:12:45
Az EU terrorizmusellenes megállapodást írt alá Albániával és Észak-Macedóniával
... Ezzel mindkét ország kinyilvánítja hosszú távú elkötelezettségét a biztonság fokozott védelme mellett - tette hozzá.
Az uniós bi...
2019-10-09 17:52:12
Változhatsz
... motiválja, semmint a szeretet.
1. Panaszkodás
Ez az egyik legelterjedtebb emberi szokás. És egyben ez az egyik legárulkodóbb jele annak, hogy felelősségvállalás és konkrét cselekvés helyett másban keressük a hibát, egyszerűen a körülményeink áldozatává válunk. Te szívesen vagy a körülményeid áldozata?
Megoldás: Szívd fel magadat, és vedd a kezedbe a sorsod ir...
2019-10-08 19:33:07
Üzenet...
... népirtásnak nemcsak egyetlen formája van.

A nemzet egy etnikumot jelent, azonos nyelvet, közös eredetmítoszt. Az én
olvasatomban az "azonos nyelv", azonos gondolkodást és cselekvést is jelen.

"- Fel!
Mikor ez a jelszó, a magyar nemzet erőtlen.
- Le!
Mikor ez a jelszó, a magyar nemzet erős. A magyar nemzet hasonlít a puskaporhoz,
amely...
2019-10-08 07:15:31
Igen, de... (3.)
... kell elviselniük.

De a mélység fölött mindig hordozott,
és biztosan a célba juttatott.
Bízz a nagy végtelen...
2019-10-05 17:29:25
Kövér László: Székelyföldnek történelmi kárpótlás jár Budapestről és Bukarestből egyaránt
... sem Magyarország nem akarja elveszíteni a saját gazdasági erőforrásai fölötti rendelkezést, a szülőföld megtartó erejét, értékteremtő munkavállalóit, ezért mindkét országtól elvárható a cselekvés azért, hogy mindez Székelyföldön se történhessen meg. A házelnök szerint ez Romániának állami, Magyarországnak pedig nemzeti kötelessége, emellett a közös regionális érdek is ezt kívánja....
2019-10-05 14:11:32
Ferenc pápa fát ültetett Assisi Szent Ferenc emléknapján
... példája.
Ma egy lezárást és egy kezdetet ünnepelünk - emlékeztetett a Szentatya. - Egyfelől lezárul a teremtésvédelemért való imaidőszak, az imádság és elkötelezettebb cselekvés időszaka a közös ház javára, mely szeptember 1-jén kezdődött és október 4-én fejeződik be. Másfelől ma kezdjük meg jelképesen az amazóniai térségről szóló püspöki szinódust. Ez a folyamat ...
2019-10-05 13:35:56
1 2 3 ........................294 295 ............441 442 ............587 588 589 
Címkék: Európai Bizottság, Orbán Balázs, Kövér László, Assisi Szent Ferenc, Lukasz Kobeszko, brit kormány, rezgéseket hordozzuk, magyar kormány, nemzetek Európájának, bűnüldözés hatékonyságának, állami egészségügyi, környezetvédelem állt, tervezet ismertetése, okkult tudományok, biológiai sokféleség, természetes ökoszisztémák, uniós mezőgazdaság, károsítók kiválasztása, könyv elmagyarázza, igazság utat, vasárnapi lengyel, ehhez nyújtott, kötet szerző, biztonság fokozott, egyik legelterjedtebb, egyik legárulkodóbb, körülményeink áldozatává, körülményeid áldozata, etnikumot jelent, magyar nemzet, mélység fölött, célba juttatott, nagy végtelen, saját gazdasági, szülőföld megtartó, cselekvés azért, házelnök szerint, közös regionális, kezdetet ünnepelünk, amazóniai térségről, környezetvédelem, elkötelezettebb, törvényalkotási, hatékonyságának, legelterjedtebb, magyarországnak, ellátórendszer, felszámolására, tájékoztatását, székelyföldnek, középpontjában, munkavállalóit, lengyelország, állampolgárok, gyakorlatokat,
© 2013 TVN.HU Kft.