Belépés
Önkormányzat 2019 - Karácsony: közvetlen uniós forrásokból kell fejleszteni a budapesti egészségügyi ellátást
... tervezik felújítani a kútvölgyi úti szakrendelőt. Hangsúlyozta továbbá, szintén uniós pénzből építenének egy új idősek otthonát a kerületben, a jelenlegi tervek szerint a csillebérci gyermektábor egy részét felhasználva erre a célra.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke arra hívta fel a figyelmet, miközben az unióban arányaiban a magyar költségvetés fordítja az egyik leg...
2019-09-28 22:33:12
Folytatódott a csillebérci gyermektábor tulajdonjogával kapcsolatos polgári per
...
A pert a magyar állam kezdeményezte a Magyar Úttörők Szövetsége (MÚSZ) és társai ellen. A 2004-ben született jogerős közbenső ítélet szerint érvénytelenek a 46,5 hektáros tábor elajándékozásáról szóló szerződések, azonban az érvénytelenség jogkövetkezményeit - azaz, hogy kit és milyen mértékben illet a tábor tulajdonjoga - új eljárásban kell vizsgálni.
A Fővárosi Bírósá...
2011-09-16 13:02:09
Fokozott készültség és védelem
... védelem a Véderő táborának

Kiköltöztettek közel háromszáz cigányt Gyöngyöspatáról, a Véderő által szervezett tábor miatt. A többségében nőket és gyerekeket a csillebérci gyermektáborba, valamint fővárosi szállodákba vitték. Kérdés, hogy ki pénzelte az akciót?

Nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az oda érkező néhány fiatal le fogja rohanni a cigánys...
2011-05-01 01:04:23
1 
Címkék: Szabó Tímea, Magyar Úttörők Szövetsége, Fővárosi Bírósá, budapesti egészségügyi, csillebérci gyermektábor, jelenlegi tervek, részét felhasználva, unióban arányaiban, magyar költségvetés, magyar állam, 2004-ben született, tábor tulajdonjoga, többségében nőket, csillebérci gyermektáborba, tulajdonjogával, gyöngyöspatáról, kiköltöztettek, érvénytelenség, gyermektáborba, érvénytelenek, kezdeményezte, tulajdonjoga, önkormányzat, folytatódott, gyermektábor, szakrendelőt, felhasználva, egészségügyi, hangsúlyozta, költségvetés, forrásokból, többségében, szerződések, szállodákba, fejleszteni, csillebérci, kapcsolatos, építenének, szervezett, kerületben, eljárásban, készültség, arányaiban, felújítani, társelnöke, szövetsége, gyerekeket, mértékben, figyelmet, háromszáz, párbeszéd, táborának, vizsgálni, jelenlegi, karácsony, közvetlen, kútvölgyi, budapesti, született, fokozott, tervezik, ellátást, fővárosi, fordítja, miközben, gondolja, valamint, otthonát, közbenső, pénzelte, hektáros,
© 2013 TVN.HU Kft.