Belépés
Zöldborsós gombapörkölt
Hozzávalók:

* 40 dkg csiperkegomba,
* 20 dkg zöldborsó,
* 2 fej vöröshagyma,
* kömény,
* majoránna,
* pirospaprika,
* só,
* olaj,
* víz

Elkészítés:

A hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a nyers zöldborsót, befűszerezzük. Addig főzzük, míg a gomba megp...
2011-01-02 12:10:05
Svédgomba saláta
Hozzávalók:

* 1 kg csiperkegomba
* 1 nagy fej hagyma
* 3,5 dl passzírozott paradicsompüré (jó minőségű)
* 2 dl muskotály félédes bor
* 1 csokor metélőpetrezselyem
* 1 babérlevél
* 1 friss paradicsom
* 1/2 zöldpaprika
* só
* cukor
* bors
* bazsalikom
* oregánó...
2011-01-01 18:06:36
Bakonyi betyárleves recept
Hozzávalók:

4 db Knorr Gulyásleves-kocka
20 dkg sertéscomb
5 dkg füstölt szalonna
10 dkg csiperkegomba
14 dkg leveszöldség
10 dkg vágott zöldbab gyorsfagyasztott, sárgahüvelyű
1 db vöröshagyma
2 dl 12%-os tejföl
2 evőkanál búzaliszt
2 evőkanál napraforgó olaj
asztali só ízlés szerint
őrölt bors ízlés sze...
2010-12-30 18:21:58
Gombás malacpörkölt zöldborsóv
... tisztított)
* 10 dkg füstölt szalonna
* 1 nagyobb fej vöröshagyma
* 80 dkg malachús, csont nélkül
* 1-1 paradicsom és paprika
* 15 dkg csiperkegomba
* 1 csokor petrezselyem
* 1 teáskanál pirospaprika
* 2 ágacska rozmaring

Elkészítés:

A zöldborsót megtisztítjuk, megmossuk. A szalonnát apró...
2010-12-30 09:13:10
Kemencében sült töltött malac
... * 30 dkg füstölt szalonna (kockásra beirdalva bőréig)
* 2 db nyers tojás
* 4 db keményre főzött tojás
* 6-8 db tejben áztatott zsemle
* 50 dkg csiperkegomba
* só
* bors
* majoránna
* zsír
* sör

Elkészítés:

A megtisztított malacot a hasán végigvágom, a nyakáig felnyitom. Egy éles,...
2010-12-30 09:05:52
prágai tölt. hús knédlivel
Prágai töltött hús knédlivel, párolt káposztával

Hozzávalók
4 személyre:
80 dkg sertéscomb,
10 dkg prágai sonka,
10 dkg csiperkegomba,
1 csomó petrezselyem,
1 tojás
liszt,
só,
bors,
olaj vagy zsír.

A knédlihez:
2 szikkadt kifli,
30-40 dkg liszt,
2 dkg élesztő,
1-2 tojás,
só...
2010-12-29 12:03:54
Gombapaprikás kapros-túrós galuskával recept
Hozzávalók:
Gombapaprikáshoz
50 dkg csiperkegomba
1 fej vöröshagyma aprított
1 evőkanál Rama margarin
1 kiskanál pirospaprika
fél pohár tejföl
1 kiskanál Knorr Delikát8 ételízesítő
1 kiskanál só
fél csokor petrezselyemzöld aprított

Elkészítés:

A gombából ízlés szerint pörköltet készítünk, majd tejföllel...
2010-12-28 16:51:33
Zöldségleves kicsit másképp, krumpligombóccal recept
Hozzávalók:

4 db krumpli nagy db
280 g csiperkegomba konzerv, szeletelt
200 g zöldborsó konzerv
4 szál sárgarépa
1 db tojás
5 evőkanál liszt

bors
Knorr Delikát8 ételízesítő
2 liter víz

Elkészítés:

A krumplikat megpucoljuk, apró kockákra vágjuk és 2 l vízben megfőzzük.
Amikor a krump...
2010-12-21 22:12:06
Carbonaraallaveneziana
Hozzávalók:

50 dkg penne tészta
25 dkg csiperkegomba
25 dkg sonka
3 dl tejszín
1 kis doboz sűrített paradicsom
15 dkg trappista sajt
vaj

őrölt fekete bors

Elkészítés:

A gombát felszeleteljük, gyönyörű serpenyőnkben kevés vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Ráön...
2010-12-17 20:02:14
Édesköményes zelleres vékony
... 1 teáskanál só
2 evőkanál olívaolaj
A feltéthez:
2 szál szárzeller
1/2 édesköménygumó
2 nagyobb paradicsom
10 dkg friss csiperkegomba
2 evőkanál paradicsompüré
1 teáskanál balzsamecet
Ízlés szerint só, oregánó, préselt fokhagyma, bors
10 dkg pizza mozzarella sajt

Elkészít...
2010-12-15 14:17:56
1 2 3 ...............51 52 53 .......76 77 ........101 102 103 
Címkék: Knorr Gulyásleves-kocka, Knorr Delikát8, hagymát megpároljuk, felszeletelt gombát, nyers zöldborsót, gomba megp, zöldborsót megtisztítjuk, szalonnát apró, megtisztított malacot, hasán végigvágom, nyakáig felnyitom, gombából ízlés, krumplikat megpucoljuk, gombát felszeleteljük, krumpligombóccal, petrezselyemzöld, gyorsfagyasztott, gombapaprikáshoz, édesköménygumó, paradicsompüré, felszeleteljük, csiperkegomba, befűszerezzük, megtisztítjuk, serpenyőnkben, gombapaprikás, megtisztított, petrezselyem, sárgahüvelyű, gombapörkölt, pirospaprika, leveszöldség, zöldségleves, passzírozott, édesköményes, felszeletelt, malacpörkölt, vöröshagyma, betyárleves, megpucoljuk, megpirítjuk, balzsamecet, gulyásleves, ételízesítő, káposztával, megpároljuk, zöldpaprika, paradicsom, tisztított, hozzávalók, bazsalikom, kemencében, zöldborsót, zöldborsóv, elkészítés, krumplikat, napraforgó, sertéscomb, babérlevél, hozzáadjuk, szárzeller, végigvágom, zöldborsós, mozzarella, galuskával, teáskanál, búzaliszt, trappista, beirdalva, rozmaring, sárgarépa,
© 2013 TVN.HU Kft.