|
|
|
... pici olajon serpenyőben addig sütöttem amíg aranybarna nem lett. Ez kb 5-6 perc, és a vékony szelet csirkék gyakorlatilag majdnem készre is sülnek,tedd félre. Amikor kész vannak a csirkeszeletek, pici olajon a fokhagymát pirítsd le. Csak addig amíg azt a finom fokhagyma illatot nem érzed, 1-2 perc, majd add hozzá a felszeletelt aszalt paradicsomot, spenótot és gombát.
Amikor ... |
2018-10-13 15:33:18 |
|
|
|
|
|
|
... forrósítunk.
A bundához a tojást a sajtkrémmel és a fűszerekkel simára keverjük. Beleszórjuk a lisztet, és a tejet fokozatosan adagolva sűrű, csomómentes masszává keverjük.
A csirkeszeleteket először megforgatjuk a lisztben, majd a sajtkrémes tésztában, és kicsit lecsepegtetjük.
A kellőképpen felforrósodott olajban közepesnél kicsit kisebb lángon mindkét... |
|
2018-07-25 21:01:33 |
|
|
|
|
|
|
... forrósítunk.
A bundához a tojást a sajtkrémmel és a fűszerekkel simára keverjük. Beleszórjuk a lisztet, és a tejet fokozatosan adagolva sűrű, csomómentes masszává keverjük.
A csirkeszeleteket először megforgatjuk a lisztben, majd a sajtkrémes tésztában, és kicsit lecsepegtetjük.
A kellőképpen felforrósodott olajban közepesnél kicsit kisebb lángon mindkét... |
2018-02-07 01:10:38 |
|
|
|
|
|
|
... forrósítunk.
A bundához a tojást a sajtkrémmel és a fűszerekkel simára keverjük. Beleszórjuk a lisztet, és a tejet fokozatosan adagolva sűrű, csomómentes masszává keverjük.
A csirkeszeleteket először megforgatjuk a lisztben, majd a sajtkrémes tésztában, és kicsit lecsepegtetjük.
A kellőképpen felforrósodott olajban közepesnél kicsit kisebb lángon mindkét... |
|
2018-02-05 14:54:31 |
|
|
|
|
|
|
... csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kedvenc fűszersónkkal.
Egy serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, majd nagy lángon elősütjük a csirkeszeleteket. Oldalanként kb 4 percig.
Előveszünk egy jénait, majd az aljára pakoljuk a csirkeszeleteket (kikenhetjük olajjal, de nem fontos).
Minden szelet csirkére tesz... |
|
2017-04-25 10:34:45 |
|
|
|
|
|
|
... apróra. Hámozzuk meg a körtét, és vágjuk szeletekre, majd aprítsuk fel a rozmaringot is. Az edami sajtot reszeljük le, a kecskesajtot törjük darabokra.
3. A besózott csirkeszeleteket olajon pirítsuk meg, szórjunk rá frissen őrölt borsot.
4. A megpirított csirkét tegyük hőálló tálba, három gerezd fokhagymát egészben tegyünk a húsok közé, egyet pedig fe... |
2017-01-02 23:38:29 |
|
|
|
|
|
|
... kiveregetem és a tejben, kb. 20 percig áztatom. Ezután, jól lecsurgatva a tejet ró... |
2014-04-12 16:05:44 |
|
|
|
|
|
|
... nem szabad nagyon elpuhulnia és kifakulnia!
Ha kész a brokkoli, félretesszük.
A hagymákat megpucoljuk, és vékony karikákra vagy félkarikákra vágjuk.
A csirkeszeleteket (tetszés és szükség szerint ahányat frissen akarunk megenni) egy serpenyőben elhelyezzük úgy, hogy alá is szórunk egy kis hagymát, és rá is teszünk.
Nagy lánggal indítva fedő nélk... |
2013-01-17 11:28:42 |
|
|
|
|
|
|
... percig, majd hagyjuk enyhén kihűlni.
A tölteléket ízesítsük az összemorzsolt Fokhagymás Ízbomba kockával és mustármaggal. Adjuk hozzá a tojássárgáját és keverjük össze.
A csirkeszeletek zsebeit töltsük meg a töltelékkel és zárjuk össze fogpiszkálók, vagy hústűk segítségével.
A Bolognai spagetti Rafinéria alapot keverjük össze 3 dl vízzel és forraljuk fel.
A kés... |
2012-10-30 15:24:37 |
|
|
|
|
|
|
... borecetet, és sóval, borssal, porcukorral erőteljesen ízesítjük. Végül az öntetet a zöldbabra locsoljuk, lazán összeforgatjuk és lefóliázva 30 percet pihentetjük a hűtőben.
A pácolt csirkeszeleteket a forró grillre tesszük, és sülés közben az aprított snidlinggel elkevert majonézzel kenegetjük.
Tálaláskor a forró grillezett csirkeszeleteket a hideg zöldbabsalátával kín... |
2012-10-13 15:28:25 |
|
|
|
|