|
|
|
... forrósítunk.
A bundához a tojást a sajtkrémmel és a fűszerekkel simára keverjük. Beleszórjuk a lisztet, és a tejet fokozatosan adagolva sűrű, csomómentes masszává keverjük.
A csirkeszeleteket először megforgatjuk a lisztben, majd a sajtkrémes tésztában, és kicsit lecsepegtetjük.
A kellőképpen felforrósodott olajban közepesnél kicsit kisebb lángon mindkét... |
2018-07-25 21:01:33 |
|
|
|
|
|
|
... forrósítunk.
A bundához a tojást a sajtkrémmel és a fűszerekkel simára keverjük. Beleszórjuk a lisztet, és a tejet fokozatosan adagolva sűrű, csomómentes masszává keverjük.
A csirkeszeleteket először megforgatjuk a lisztben, majd a sajtkrémes tésztában, és kicsit lecsepegtetjük.
A kellőképpen felforrósodott olajban közepesnél kicsit kisebb lángon mindkét... |
|
2018-02-07 01:10:38 |
|
|
|
|
|
|
... forrósítunk.
A bundához a tojást a sajtkrémmel és a fűszerekkel simára keverjük. Beleszórjuk a lisztet, és a tejet fokozatosan adagolva sűrű, csomómentes masszává keverjük.
A csirkeszeleteket először megforgatjuk a lisztben, majd a sajtkrémes tésztában, és kicsit lecsepegtetjük.
A kellőképpen felforrósodott olajban közepesnél kicsit kisebb lángon mindkét... |
2018-02-05 14:54:31 |
|
|
|
|
|
|
... csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kedvenc fűszersónkkal.
Egy serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, majd nagy lángon elősütjük a csirkeszeleteket. Oldalanként kb 4 percig.
Előveszünk egy jénait, majd az aljára pakoljuk a csirkeszeleteket (kikenhetjük olajjal, de nem fontos).
Minden szelet csirkére tesz... |
|
2017-04-25 10:34:45 |
|
|
|
|
|
|
... apróra. Hámozzuk meg a körtét, és vágjuk szeletekre, majd aprítsuk fel a rozmaringot is. Az edami sajtot reszeljük le, a kecskesajtot törjük darabokra.
3. A besózott csirkeszeleteket olajon pirítsuk meg, szórjunk rá frissen őrölt borsot.
4. A megpirított csirkét tegyük hőálló tálba, három gerezd fokhagymát egészben tegyünk a húsok közé, egyet pedig fe... |
|
2017-01-02 23:38:29 |
|
|
|
|
|
|
... nem szabad nagyon elpuhulnia és kifakulnia!
Ha kész a brokkoli, félretesszük.
A hagymákat megpucoljuk, és vékony karikákra vagy félkarikákra vágjuk.
A csirkeszeleteket (tetszés és szükség szerint ahányat frissen akarunk megenni) egy serpenyőben elhelyezzük úgy, hogy alá is szórunk egy kis hagymát, és rá is teszünk.
Nagy lánggal indítva fedő nélk... |
2013-01-17 11:28:42 |
|
|
|
|
|
|
... és sóval, borssal, porcukorral erőteljesen ízesítjük. Végül az öntetet a zöldbabra locsoljuk, lazán összeforgatjuk és lefóliázva 30 percet pihentetjük a hűtőben.
A pácolt csirkeszeleteket a forró grillre tesszük, és sülés közben az aprított snidlinggel elkevert majonézzel kenegetjük.
Tálaláskor a forró grillezett csirkeszeleteket a hideg zöldbabsalátával kínáljuk. ... |
2012-10-13 15:28:25 |
|
|
|
|
|
|
... Olaszos salátaöntetet a csomagoláson levő útmutató szerint és öntsük... |
2012-06-16 14:57:53 |
|
|
|
|
|
|
... narancsot és a majonéz felét. Ízesíthetjük sóval és cukorral. Tegyük be a hűtőbe.
A kukorica pelyhet törjük össze és keverjük össze a zsemlemorzsával. Majd panírozzuk be a csirkeszeleteket lisztben, tojásban és a kukorica pehelyben.
A csirkedarabokat süssük arany színűre olajban.
A végén készítsük el a mártást. A maradék majonézt keverjük el a ketchuppal és a fél... |
2012-06-14 12:41:58 |
|
|
|
|
|
|
... lecsöpögtetve, előmelegített olívaolajon, közepes hőn, rátéve a vékonyra szeletelt hagymát és paprikát, nem engedve leragadni (időnként tologassa), kb. 10 perc kell hozzá. Ossza el a csirkeszeleteket a tortillákra. Salsával tálalhatja.
#176
2009. március 18. 16:05
Válaszolj!
Üzenet törlése
Károly György [K... |
2011-03-20 08:45:28 |
|
|
|
|