Belépés
Száraz bőr ellen
... nagyon lényeges. De nemcsak a kellő folyadékfogyasztásra kell odafigyelnünk, hanem arra is, hogy külsőleg is hidratáljuk a bőrünket, különösen az arcbőrünket. A cikkben néhány olyan természetes anyagot sorolunk fel, melyek csodálatos hatással vannak a bőrünkre, hiszen fokozzák a rugalmasságát, hidratálják és táplálják.

Manapság egyre többen állnak át a természetes kozme...
2021-02-15 21:55:07
Benedekffy Katalin:
... benne néhány rész, amely csak a filmben volt, az eredeti darabban nem - vagyis, most a színpadi előadás ősbemutatójára készülünk, amelyet várhatóan március végén mutatunk be. Természetesen, a járványhelyzet miatt még nem lehet pontosan tudni, hogy valóban be tudjuk-e mutatni a musicalt, de a próbák már zajlanak. Sajnos sok előadásom félbe maradt tavasz óta a járvány miatt....
2021-01-27 16:15:39
A rozmaringolaj előnyei
... fájdalomcsillapító, így fejfájás esetén is használhatjuk. Ehhez dörzsölje be a homlokát és a halántékát néhány csepp rozmaring-illóolajjal és a fájdalomnak hamarosan nyoma sem lesz. Természetesen ezt az illóolajat sem szabad belsőleg használni, hanem csak külsőleg masszírozásra. Még hatásosabb, ha valamilyen hordozóolajjal összekeverjük.

A magas stresszszint csökkentésé...
2021-01-21 21:45:34
A rózsagyökér ott segít, ahol kell
... növényének egyike, amely képes szervezetünk igényeihez alkalmazkodva, komplex módon erősíteni testünk szinte valamennyi életfunkcióját.

Az Aranygyökér vagy Rózsagyökér egy természetes energiabomba, amit több mint 3000 éve használtak a népi gyógyászatban. A Rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, a keringési rendszer normális működé...
2021-01-13 21:43:06
Nápolyban december 28-án este végig söprő viharlázadások
... Lungomare szikláira helyezett és egy kis fa által "védett" Padre Pio szobrocskát .
Nem tudjuk, hogy csodálatos eseményről van-e szó, de nem számít, hitünk Krisztus igazságán alapszik....
2021-01-01 18:38:09
EFT - Érzelmi Felszabadítás Technikák
... magaddal, örökre foglyul ejt téged. Saját érzelmeid foglyává válsz. És elnyered Isten büntetését, ahelyett, hogy megismernéd a Jólétet, kudarc sorozatok várnak rád.

Az ember természetes velejárója a Boldogság és egészség állapota. Nem a szegénység és betegség, mint azt sajnos rosszul értelmezik oly sokan! Vedd végre észre, hogy a nap rád is süt. És amit gondolsz életed...
2020-12-25 22:50:11
Márai Sándor: Ajándék - / KARANTÉN VERS
... Párizsban világítani, az üzletek ablakai mögött fények égnek, s még egyszer beléphessek a Nemzeti Könyvtár nagy olvasótermébe, ahol már ismert az altiszt. Lehetetlen ez?... Ha lehetetlen, természetesen lemondok róla. Csak felírtam, mert ilyenkor karácsony előestéjén, általános szokás kívánni valamit.
Akkor talán mást kívánok, Jézuska: add, hogy még egyszer az életben bűntudat...
2020-12-20 21:05:30
Miért Karácsony? Volt egyszer egy ember, aki nem hitt Isten-
Miért Karácsony?

Volt egyszer egy ember, aki nem hitt Istenben és soha nem habozott, hogy mások tudtára adja, mit gondol a vallásról és a vallási ünnepekről, köztük természetesen a Karácsonnyal. Felesége viszont hívő volt és gyerekeit is Istenbe és Jézusba vetett hite szerint nevelte, férje rendszeres bántó megjegyzései ellenére.
Egy havas Karácsony estén a feleség...
2020-12-20 08:52:14
A bazsalikom gyógyhatásait érdemes megismerni


A bazsalikom a legerősebb természetes antibiotikum, csökkenti a koleszterin szintet, tisztítja az ereket

A bazsalikom egy csodálatos természetes antibiotikum, melyet jogosan a gyógynövények királyának is neveznek.

A bazsalikom egyike a ré...
2020-12-15 22:47:04
Győgyteák
... bátran fogyasszuk emésztési rendellenességek és álmatlanság esetén is. Rendszeres fogyasztásával a szívbetegségek és a daganatos megbetegedések ellen is erősíthetjük a szervezetünket. Természetesen egyetlen tea sem elegendő önmagában a rákos betegség ellen, mindenképpen oda kell figyelnünk az egészséges életvitel egyéb aspektusaira is.

A gyömbérből készült tea nemcsak a...
2020-12-11 20:36:08
1 2 3 ..............344 345 .......516 517 .......687 688 689 
Címkék: Benedekffy Katalin, Érzelmi Felszabadítás Technikák, Márai Sándor, KARANTÉN VERS, Miért Karácsony, Padre Pio, Nemzeti Könyvtár, rozmaringolaj előnyei, bazsalikom gyógyhatásait, cikkben néhány, természetes kozme, filmben volt, eredeti darabban, színpadi előadás, járványhelyzet miatt, járvány miatt, halántékát néhány, fájdalomnak hamarosan, magas stresszszint, természetes energiabomba, népi gyógyászatban, megfelelő szellemi, keringési rendszer, ember természetes, üzletek ablakai, életben bűntudat, vallási ünnepekről, havas Karácsony, legerősebb természetes, koleszterin szintet, csodálatos természetes, gyógynövények királyának, bazsalikom egyike, daganatos megbetegedések, rákos betegség, egészséges életvitel, gyömbérből készült, rendellenességek, járványhelyzet, viharlázadások, megbetegedések, szervezetünket, szívbetegségek, fogyasztásával, életfunkcióját, hordozóolajjal, fenntartásához, ősbemutatójára, természetesen, gyógyászatban, használhatjuk, gyógyhatásait, felszabadítás, odafigyelnünk,
© 2013 TVN.HU Kft.