Belépés
Ima Néri Szent Fülöp-höz
Istenünk, te mindenkor az életszentség dicsőségével
tünteted ki hűséges szolgáidat.
Gyújtsd lángra bennünk is a Szentlélek tüzét,
amely Néri Szent Fülöp szívét oly csodálatosan áthatotta.
A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által,
aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben,
Isten mindörökkön-örökké.
Ámen.

- NÉRI SZENT FÜLÖP Á...
2020-05-28 08:00:27
...Csak haladsz csöndesen, gyönyörködve, céltalanul,
... gyönyörködve, céltalanul, s egyszerre csak kilépsz az Angyalok Tisztására. Nem is tudod, hogy ez az, mivel az angyalokat nem láthatja a szemed. Csak annyit látsz, csak annyit érzel, hogy csodálatosan szép.
És megállsz.
És abban a pillanatban megnyílik a szíved, és az angyalok észrevétlenül melléd lépnek, egyenként, lábujjhegyen, és belerakják kincseiket a szívedbe.
...
2020-05-26 08:01:57
Hajápolás kókuszolajjal
Szeretnél csodálatosan egészséges hajat? - használj kókuszolajat !

A kókuszolaj egy rendkívül sokoldalú és egészséges szépségápoló termék. Az emberek számos dologra használják, a főzéstől és a takarítástól kezdve, a bőr hidratálásáig és a smink eltávolításáig. Sokan alkalmazzák a hajuk állapotának és egészségének megóvására is.

A napi szinten történő ápo...
2020-05-22 21:29:04
Pio atya felajánló imája Szent Mihálynak
Az angyali karok csodálatosan nemes hercege, a Magasságos Úr jeles harcosa, akiben buzgó szeretet ég, lángol az Úr dicsőségéért, az engedetlen és lázadó angyalok rémülete, minden igaz angyal szerelme és gyönyörűsége, szeretnék igaz tisztelőid közé tartozni, és ezért ma Neked ajánlom és Neked ajándékozom magam.
Éber, őrző oltalmad alá helyezem magamat, családomat, barátaimat és...
2020-05-22 13:40:48
A barátságról
... megölése fele. Ezért is írja: ,,Barátok között a bizalom hiánya olyan hiba, amely jóvátehetetlen lesz, ha szóvá teszik."

Kierkegaard a Works of Love című művében csodálatosan írja le Jézus baráti viszonyulását Péterhez:
Krisztus szeretete Péter iránt oly határtalan volt, hogy Pétert pontosan akként a személyként szerette, akit látott. Nem mondta azt, ho...
2020-05-20 10:32:35
Magyar kezdeményezésre több mint száz zenész dzsemmel egy közös dalban
... én adom meg a kezdő 4 ütemet, amit az általam nagyra becsült zeneszerzők láncreakcióként folytatnak a saját 4-4 ütemükkel. Az így elkészült dallamokat pedig a projekthez csatlakozó csodálatosan tehetséges zenészek segítségével hívjuk életre" - magyarázza a közleményben Czomba Imre, aki Dobó Kata Kölcsönlakás című filmjének a zenéjét vagy az Argo 2 filmzenéjét szerezte.
A Jam...
2020-05-06 15:12:19
Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, ...
... földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A földön éltem és lassan felderültem. Egy napon meghalok: s ez is milyen csodálatosan rendjén való és egyszerű! Történhetett velem más, jobb, nagyszerűbb? Nem történhetett. Megéltem a legtöbbet és a legnagyszerűbbet, az emberi sorsot. Más és jobb nem is történhetett velem.|...
2020-04-14 10:31:39
Gyakori kézmosás után hasznos lehet
KISEBESEDETT A KEZED A SOK KÉZMOSÁSTÓL?
7 HÁZI CSODASZER, HOGY GYORSAN GYÓGYULJON!

A koronavírus újra megtanította az emberiséget kezet mosni - ám, arra senki nem készített fel bennünket, hogy a kezünk, egészen pontosan kézbőrünk mit szól majd mindehhez. Nos: kiszáradt, repedezett, hámlik, sebes és fáj, és bízony az egyszerű krémezés nem segít. Néhány házi praktika...
2020-03-31 14:18:57
Bűnbánó zsoltárok
... hozzád menekülnek.
21 Tekinteted pajzsával befödöd őket az emberek támadása elől. Sátradban megvéded őket a nyelvek rágalma elől.
22 Áldott legyen az Úr (az erős városban)! Csodálatosan megmutatta nekem irgalmát.
23 Ijedtemben így beszéltem: ,,Elutasítottál szemed elől." De te meghallottad könyörgő szavam, amikor hozzád kiáltottam.
24 Szeressétek...
2020-03-29 08:30:48
Járvány, Félelem...avagy Kiút másképp
Benedekffy Katalin nem csak csodálatosan énekel, de bölcsen is gondolkodik.... köszönettel megosztom levelét! Szeretettel, Csaba t.

*
Lassan két hete, hogy eluralkodott hazánkban is a félelem és a pánik az új vírus miatt.
Bezártak iskolák, óvodák, közintézmények, tilos minden összejövetel nem tanácsos az utcán járni...rettegünk.
Van aki sír, ketségbeesett,...
2020-03-27 19:59:45
1 2 3 ...............561 562 ........842 843 ........1121 1122 1123 
Címkék: Néri Szent Fülöp-höz, Szent Mihálynak, Néri Szent Fülöp, Jézus Krisztus, NÉRI SZENT FÜLÖP, Angyalok Tisztására, Magasságos Úr, Czomba Imre, Dobó Kata Kölcsönlakás, KISEBESEDETT KEZED SOK KÉZMOSÁSTÓL, HÁZI CSODASZER, HOGY GYORSAN GYÓGYULJON, Benedekffy Katalin, közös dalban, életszentség dicsőségével, pillanatban megnyílik, angyalok észrevétlenül, rendkívül sokoldalú, emberek számos, takarítástól kezdve, smink eltávolításáig, hajuk állapotának, napi szinten, angyali karok, bizalom hiánya, személyként szerette, általam nagyra, projekthez csatlakozó, közleményben Czomba, zenéjét vagy, valóság töredékeit, földön éltem, napon meghalok, emberi sorsot, koronavírus újra, emberiséget kezet, egyszerű krémezés, emberek támadása, nyelvek rágalma, erős városban, utcán járni, legnagyszerűbbet, láncreakcióként, kezdeményezésre, jóvátehetetlen, eltávolításáig, közintézmények, észrevétlenül, szentlélekkel, kókuszolajjal, hidratálásáig, elutasítottál, ketségbeesett, viszonyulását, csodálatosan, segítségével, életszentség,
© 2013 TVN.HU Kft.