Belépés
Karácsonyi bőrápolás
... leradírozod a bőrödet. Ez kellően előkészíti a terepet a vitaminok, antioxidánsok felszívódásának. Az arcradírba három összetevő elegendő. A méz szinte minden bőrproblémát megold, igazi csodaszer: hidratáló, fertőtlenítő és bőrkondicionáló hatásáról is ismert. Az antioxidánsoknak hála a kávé kiváló ellenszere a bőr öregedésének, ráadásul az apró kávészemcsék a bőr megújítására, ra...
2018-11-30 13:22:28
Az ecet mint csodaszer
... Az ecet tisztít, fertőtlenít, szagtalanít, mi több, még a makacs szennyeződéseket is kiszedi a kárpitból és a ruhákból - mindössze alig pár száz forintért. Ennél jobb tisztítószert keresve sem találni.

Mire Használjuk:
A rettegett ablakpucolás
Minek költenétek drága, ráadásul környezetkárosító takarítószerekre, ha egyszer az ecettel is kiválóan lehet...
2018-11-15 14:26:58
Eltűnhet a Himalája Viagrájának nevezett gombafaj a klímaváltozás miatt
...
A kínai hernyógombát (Ophiocordyceps sinensis) Ázsiában az aranynál is értékesebbnek tartják, sok kínai és nepáli vesztette már életét a csodaszer miatti csetepatékban.
Noha semmiféle tudományos bizonyíték sem támasztja alá a kedvező hatásait, Ázsiában sokan vízben forralva teát készítenek belőle, vagy levesekhez, húsételekhez adagolják, mert úgy vélik, az impotenciától ...
2018-10-24 13:04:41
Cukorbetegeknek
... Alzheimer-kór előrehaladását is lassíthatja. A kurkuma hatóanyaga a kurkumin, amelyről Indiában azt képzelik, hogy a legnagyobb gyógyító erővel rendelkezik.

Egy másik indiai csodaszer a görögszéna, amely szintén védelmet nyújt a cukorbetegség ellen. Emellett fokozza a májműködést és a koleszterinszintet is csökkenti.

Egy másik tanulmány szerint az omega-3 zsí...
2018-10-23 21:31:18
Gyulladáscsökkentés a szervezetben
... koncentrációban található. Ezek...
2018-10-18 19:34:24
Bódás János
... magadat mérgezed.

Sokkal jobb szer az, amit én tudok
(s igazolhatják tudós doktorok)
kéznél van mindig, pénzbe sem kerül,
de tőle szív, lélek elszenderül.
Csodaszer ez, nálam mindig hatott,
esténként te is kipróbálhatod:
imádkozzál! mond el, mi bánt, mi fáj,
s mint repülőgépről nézve a táj
kitárul, te is tárd ki magadat
az Úr...
2018-10-10 21:30:04
Kapor, az elfeledett csodaszer
... használható.

Továbbá serkenti a tejképződést, és tumort megelőző hatása is ismert.

...
2018-10-02 11:47:00
A nagymamám rendszeresen ecettel permetezi a kertet
... kertet

Az ecet a kertben történő használata igazán hasznos csodaszerként szolgál, számos drága kerti vegyszer kiváltható a használatával.
Hirdetés

Többször hallhattunk már arról, hogy az ecet menn...
2018-09-25 19:06:01
Szép estét kívánok mindenkinek!érdekesség
... is, amiről idő hiányában már nem evett az első emberpár. A vágy azonban azóta is ott él bennünk, hogy elkerüljük az öregséget és a betegséget. Ezért hát azóta is szorgosan kutatunk a csodaszer után, ami meg tudná akadályozni a test hanyatlását. Bár az elmúlt évszázadok során sokan állították, hogy megtalálták a megoldást, az út, amit mutatnak, sajnos ritkán követhető.

A...
2018-09-11 20:48:18
Nem csodaszer, mégis gyógyít: gyömbér
Nem csodaszer, mégis gyógyít: gyömbér

A gyömbér talán az egyik legegészségesebb fűszer- és gyógynövény szerte a világon. Az eredetileg Ázsiában őshonos növényt már több mint 2000 éve használják nem csupán étkezési, hanem gyógyászati célokra is....
2018-09-02 17:14:47
1 2 3 ...................119 120 ..........179 180 ..........238 239 240 
Címkék: Himalája Viagrájának, Bódás János, Mire Használjuk, ecet mint, klímaváltozás miatt, elfeledett csodaszer, nagymamám rendszeresen, arcradírba három, antioxidánsoknak hála, kávé kiváló, apró kávészemcsék, ecet tisztít, makacs szennyeződéseket, ruhákból &#8211, rettegett ablakpucolás, kínai hernyógombát, csodaszer miatti, kedvező hatásait, kurkuma hatóanyaga, legnagyobb gyógyító, másik indiai, cukorbetegség ellen, másik tanulmány, kertben történő, ecet menn, első emberpár, vágy azonban, csodaszer után, test hanyatlását, elmúlt évszázadok, gyömbér talán, egyik legegészségesebb, eredetileg Ázsiában, takarítószerekre, szennyeződéseket, antioxidánsoknak, legegészségesebb, koncentrációban, cukorbetegeknek, gyogyszernelkul, bőrkondicionáló, felszívódásának, ophiocordyceps, előrehaladását, klímaváltozás, csodaszerként, zinjiwymezyta, sxrktkqturbxy, tisztítószert, csetepatékban, értékesebbnek, cukorbetegség, használatával, antioxidánsok, kipróbálhatod, impotenciától, fertőtlenítő, bőrproblémát, öregedésének,
© 2013 TVN.HU Kft.