Belépés
Halfilé bazsalikomos gnocchival recept
Hozzávalók:

10 dkg vaj
1 csokor bazsalikom levél
2 dl tejszín
60 dkg gnocchi
80 dkg lazac (filé bőrmentes)
0.5 db citrom leve
1 dl tejszín
1 ek keményítő
1 csipet só
1 csipet bors

Elkészítés:

A halat nagyobb szeletekre vágjuk, enyhén megsózzuk és félrerakjuk. A gnocchit kifőzzük sós vízben. 5 ...
2011-04-04 14:20:21
Töltött padlizsán márványsajt
Töltött padlizsán márványsajtos görögsalátával



Több szakácskönyvben is utánanéztem, és bár sok dologban különböztek a receptek, abban megegyezett mindegyik, hogy a padlizsánt meg kell sütni, mielőtt megtöltjük. Ezért mielőtt nekiálltam volna a darált húsos tö...
2011-04-04 13:18:18
Rózsa csokor a neten keresztűl
...

...
2011-04-04 11:35:08
Szoktatok" virágnyelven "beszélni?
...hatarvadasz
A virágnyelv, csak a Magyarban Világnyelv!
Mi értünk ahhoz, hogy úgy alázzuk meg a másikat, hogy szép csokorba kötve adjuk át!
Viszont ehhez is kell képzelő erő, ismeret, és kellő pofátlanság, hogy megalázzuk a másik embert!

Hiába az ember már csak ilyen!...
2011-04-04 10:47:56
Kelbimbó leves





Kelbimbóleves
Hozzávalók: 25 dkg kelbimbó, 2 dl kefir, 3 evőkanál olaj, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 evőkanál vegeta, 1 púpozott teáskanál liszt, 1 késhegynyi törött bors, a galuskához 1 tojás, 1 púpozott evőkanál liszt, 1 evőkan...
2011-04-04 06:30:28
Húsvéti sonkaleves
... (esetleg füstölt csülök)
- 50 dkg vegyes leveszöldség (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé, kelkáposztacikk, gomba, lilakáposzta)
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 dl száraz vörösbor
- 1 dl tejföl
- 1 dl tejszín
- 1 evőkanál natúr reszelt torma
- 1 púpozott teáskanál liszt

Elkészítés:

...
2011-04-03 21:16:36
Böjti káposzta:
Hozzávalók:

* 50 dkg savanyú káposzta
* 1 fej fehér káposzta
* 25 dkg rizs
* 4 kemény tojás
* 1 fej vöröshagyma
* 1 gerezd fokhagyma
* 1 csokor kapor vagy petrezselyem
* 1 alma vagy birsalma
* 2 dl tejföl
* 1 kiskanál pirospaprika
* 2 kiskanál levesízesítő por
* 1 kiska...
2011-04-03 19:31:52
Fokhagyma-krémleves
Fokhagyma-krémleves

Hozzávalók: 2 fej fokhagyma, 1 liter húsleves (kockából is lehet), 1 csokor petrezselyemzöld, 2 dl tejföl, 4 dl tej, 2 evőkanál liszt, olaj, só, őrölt bors, egy kiskanál mustár

Elkészítése:
A fokhagymát pucoljuk meg, vágjuk apróra,pároljuk meg olajon. Kis olajat hozzáöntve, a két evőkanál liszttel készítsünk rántást, majd dobjuk bele a...
2011-04-03 19:17:46
Kapros-fokhagymás uborkamártás
... joghurt
1 pohár tejföl

ételízesítő
fokhagyma

Elkészítés...
2011-04-03 18:24:25
Petrezselymes krumpli felvitel
Petrezselymes krumpli

Hozzávalók 4 személyre:

1 -1.5 kg burgonya
1 nagy csokor petrezselyem zöld
1 kisebb fej vöröshagyma
kevés zsír vagy étolaj
só , bors ízlés szerint

Elkészítés:

Apóra vágott vöröshagymát kevés zsíron vagy étolajon
kevés sóval üvegesre fonnyasztjuk beletesszük az
apróra vágott petrezselyem ...
2011-04-03 17:53:35
1 2 3 ............1301 1302 .1500 1501 1502 ....1951 1952 ......2601 2602 2603 
Címkék: Magyarban Világnyelv, neten keresztűl, halat nagyobb, gnocchit kifőzzük, darált húsos, másik embert, kiskanál mustár, fokhagymát pucoljuk, petrezselyemzöld, kelkáposztacikk, szakácskönyvben, görögsalátával, petrezselymes, kelbimbóleves, sajtgomboccal, márványsajtos, kelbimboleves, petrezselyem, levesízesítő, bazsalikomos, uborkamártás, pirospaprika, lilakáposzta, fonnyasztjuk, leveszöldség, virágnyelven, vöröshagymát, félrerakjuk, ételízesítő, márványsajt, különböztek, pofátlanság, hatarvadasz, vöröshagyma, megegyezett, utánanéztem, elkészítése, aaaaaaaacne, beletesszük, sonkaleves, bazsalikom, fokhagymás, szeletekre, hozzávalók, megalázzuk, galuskához, padlizsánt, készítsünk, elkészítés, nekiálltam, megtöltjük, gnocchival, késhegynyi, fokhagymát, világnyelv, virágnyelv, hozzáöntve, krémleves, mindegyik, padlizsán, magyarszo, fokhagyma, magyarban, szoktatok, keresztűl, sárgarépa, teáskanál, bőrmentes, személyre, megsózzuk, keményítő,
© 2013 TVN.HU Kft.