Belépés
Aki odaadja
... vitte véghez.

Űrhódító távlatunkból nézve
sem múlt még el a csodák világa
ma sem, bárha minden utcasarkon
ott a világ automatája,
hogy kínálja tetszetős csomagban
éhség ellen a sok édességet,
s amíg egyre csak fizetünk érte,
nem lakunk jól, és
elfogy az élet.
Pedig tudjuk lelkünk mélye-mélyén,
hogy nem jöttünk üres t...
2019-05-24 14:46:14
Nagymama és a nagyorrú katonák
... felé.
Az érkező autó zajára a lányok és asszonyok a kapu elé tódultak. Az öregasszony királynői mozdulattal intett, hogy hordják be a katonák által hátrahagyott csomagokat.
Minden csomagban ennivaló volt. Konzervgyümölcs, konzervhús, liszt, tejpor, fűszerfélék, édesség, ezüstpapírba burkolt csokoládé. A nők lélegzetvisszafojtva, elragadtatással bámultak.
Elsőként a ...
2019-05-13 17:43:17
Idén június 1-jén Ferenc pápa szabadtéri szentmisét tart a .
... be. A beléptetés reggel 06.00 órától kezdődik.
A látogatók magukkal vihetnek tábori széket, esernyőt, élelmiszert, gyógyszert, és vizet, fél literes flakonokban.
Nem lehet a csomagban: olló, bicska vagy más szúró, vágó eszköz, és gyúlékony vagy robbanékony anyag.
Ferenc Pápáról
Krisztus 266. helytartója a korábbi Buenos Aires-i érsek. Nevét Jean-Louis Tauran pr...
2019-05-04 11:14:58
Nemzetközi jogász: különleges súlya van az EB Jogi Szolgálata által közölt véleményeknek
... következtetésre jutott, hogy függetlenül attól, hogy nemzetközi jogi értelemben kötöttségeket nem keletkeztet a paktum, az EB figyelembe fogja venni, sőt kötelezőnek fogja tekinteni a csomagban foglaltakat.
Elmondta: az Európai Unióban minden intézménynek van saját jogi szolgálata, ezek közül a legfontosabbnak, az Európai Bizottság Jogi Szolgálatát tekintik, hiszen a EB sajá...
2019-03-12 13:58:02
Tizenöt kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén
... feltűnt egy osztrák rendszámú autóval belépésre jelentkező sofőr és utasának zavart viselkedése, ezért a jármű szigorított ellenőrzése mellett döntöttek.
A pótkerék helyéről, több csomagban, megközelítőleg 15 kilogramm növényi törmelék - a gyorsteszt szerint marihuána - került elő - tudatta az alezredes.
A NAV munkatársai a több mint 29 millió forint fekete piaci értékű ...
2019-03-12 10:23:44
Morbid hír - csak erős idegzetűeknek.
... csomagból jönnek a hangok. Kiderült, hogy az egyik műanyag zsák, amit szállított, valójában egy kisbabát rejt. Aznap a környéken borzasztó meleg volt, így csoda, hogy a gyermek nem főtt meg csomagban. A hatóságok megtalálták és letartóztatták a csecsemő 24 éves anyját, akit most gyermek elhagyásával vádolnak.
*
Véleményem:
" Hát én ezt nem nevezném anyukának. Aki I...
2019-03-09 13:14:24
A legtöbben gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre adják adójuk 1 százalékát
... lehet.
A korábbi évek gyakorlatával egyezően a munkáltatók továbbra is összegyűjthetik a munkavállalóik nyilatkozatát. A nyilatkozatot tartalmazó, kívül aláírt borítékot a munkáltatónak zárt csomagban kell továbbítania az adóhivatalhoz.
Tavalytól a bevett egyház technikai számára szóló rendelkezőnyilatkozatot a NAV mindaddig automatikusan figyelembe veszi, amíg a felajá...
2019-03-05 10:35:59
Regisztrálni kell Ferenc pápa csíksomlyói látogatására
... keresztül, biztonsági ellenőrzés után juthatnak be a zarándokok. Magukkal vihetnek tábori széket, esernyőt, élelmiszert, gyógyszert, és vizet, fél literes flakonokban. Nem lehet viszont a csomagban, olló, bicska vagy más szúró, vágó eszköz, és gyúlékony vagy robbanékony anyag.
Oláh Zoltán elmondta: szeretnék a rendezvény imádságos jellegét megőrizni, ezért arra kérte a zarán...
2019-02-27 14:42:18
Illegális bevándorlás - Szijjártó: aki a migrációt támogatja, az a terroristák visszatérését támogatja
... jegyezte meg.
Szijjártó Péter a Kossuth rádió Jó, reggelt Magyarország! című műsorában azt mondta, elfogadhatatlan a globális migrációs paktumra történő bármiféle utalás, mert abban a csomagban a határsértéseket relativizálják.
Az ENSZ a dokumentummal azt próbálta elérni, hogy a határsértéseket ne bűncselekményként bírálják el az országok, márpedig a határsértés az adot...
2019-02-21 09:01:03
Két éve segíti a Ficsak jegyescsomaggal a házasságra készülőket
...
Somogyi Soós Anita közölte, a csomagban egyebek mellett gyűrűpárna, párkapcsolatról szóló könyv és az esküvő szervezésében segítő munkafüzet is található.
A Ficsak munkatársa szerint a házasságkötések száma azért is növekszik Magyarországon, mert egyre több az olyan civil szervezet, amelyik "nem csak házasságra biztat, hanem segít a boldogság fenntartásában is".
Tab...
2019-02-17 19:32:32
1 2 3 .......................141 142 ............212 213 ...........282 283 
Címkék: Jogi Szolgálata, Ferenc Pápáról, Buenos Aires-i, Nevét Jean-Louis Tauran, Európai Unióban, Európai Bizottság Jogi Szolgálatát, Oláh Zoltán, Szijjártó Péter, Somogyi Soós Anita, nagyorrú katonák, pénzügyőrök Röszkén, legtöbben gyermekek, migrációt támogatja, házasságra készülőket, csodák világa, világ automatája, érkező autó, öregasszony királynői, katonák által, beléptetés reggel, látogatók magukkal, korábbi Buenos, csomagban foglaltakat, osztrák rendszámú, jármű szigorított, pótkerék helyéről, gyorsteszt szerint, több mint, egyik műanyag, kisbabát rejt, környéken borzasztó, hatóságok megtalálták, korábbi évek, munkáltatók továbbra, munkavállalóik nyilatkozatát, nyilatkozatot tartalmazó, munkáltatónak zárt, bevett egyház, rendezvény imádságos, globális migrációs, határsértéseket relativizálják, csomagban egyebek, esküvő szervezésében, házasságkötések száma, olyan civil, boldogság fenntartásában, állatmenhelyekre, házasságkötések, elragadtatással, konzervgyümölcs, következtetésre, jegyescsomaggal,
© 2013 TVN.HU Kft.