|
|
|
Hozzávalók: 20-20 dkg gomba,karalábé és zöldborsó, 40 dkg leveszöldség, 3 tojás, 3 zsemle, 3 dl tej, 1 kis fej vöröshagyma, petrezselyem,zsemlemorzsa, marqarin, majoránna, szerecsendió, őrölt bors, só. .
A kifejtett zöldborsót és a felkockázott leveszöldséget kevés sós vízben félpuhára pároljuk. A kockákra vágott hagymát két evőkanál margarinban megpirítjuk, hozzá... |
2011-01-24 21:00:55 |
|
|
|
|
|
|
Élesztőpástétom 2.
2 fej vöröshagyma, 10 dkg éleszt6, 1 kk. Vegeta, 2 db tojás, 3 ek. zsemlemorzsa, 1 kk. 6rölt kömény, kevés majoránna, sok vágott petrezselyemzöld, só, pirospaprika.
Egy kis lábasban elmorzsoljuk az élesztőt, és kb. 5 dl hideg vizet öntünk rá. A vöröshagymát megpároljuk. A felkavart vizes élesztőt hozzáöntjük a megpárolt hagymához, sózzuk, paprikázz... |
|
2010-09-27 17:55:10 |
|
|
|
|