Belépés
]Csopaki tokány
Csopaki tokány
..............

A húst 5-6 cm hosszú, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A kevés
zsiradékon reszelt vöröshagymát kicsit megpirítjuk, majd
paradicsompürét és kevés vizet adunk hozzá. Hozzátesszük a húst.
Sóval, törött borssal fûszerezzük és félig puhára pároljuk. Mikor
a hús félig megpuhult, akkor hozzáadjuk a zöldborsót és annyi...
2010-11-04 04:42:08
Gombás rostélyos
... összeforralom.
äPecsenyéstálon tálalom. Köretnek zsemlego...
2010-10-28 06:12:20
Kukorica gánica
... sütjük.
äForró...
2010-10-28 05:10:42
Sztrapacska
... meglocsolva, va...
2010-10-28 05:06:16
Kefires lángos
... is, de kijelentem, hogy a mi legegyszerûbb lángosunk is jobb ízû, finomabb, mint az ő pizzájuk!
åErre a remek lángosra csúszik ám a jó hideg ser, de megteszi a csopaki rizlinggel készült kisfröccs vagy mindezek híján az ásványvíz is.

=Volt azoknak a régi kenyérsütéseknek még két másik kísérője is. Nevezetesen a gubasütés és a paszuly. Mégpe...
2010-10-28 04:57:47
Részeges kolbász
... nyersen, rozskenyérrel, ecetes almapaprikával. Biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni.
åAmennyiben úgy találjuk, hogy kevés benne a bor, bátran igyunk hozzá pár pohárka csopaki nemes-rizlinget, vagy bármilyen jóféle száraz fehérbort! Nem fog ártani sem nekünk, de talán a mi részeges kolbászunk hírnevének sem! A sört viszont most tényleg mellőzzük, mert ugyebár...
2010-10-26 04:27:42
Csopaki tokány
...
A húst 5-6 cm hosszú, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A kevés zsiradékon reszelt vöröshagymát kicsit megpirítjuk, majd paradicsompürét és kevés vizet adunk hozzá. Hozzátesszük a húst.
Sóval, törött borssal fűszerezzük, és félig puhára pároljuk. Mikor a hús félig megpuhult, akkor hozzáadjuk a zöldborsót és annyi száraz fehérbort, hogy ne legyen túl híg a leve. Együtt ké...
2010-10-23 15:06:47
Csopaki almás pite
Csopaki almás pite
Hozzávalók: 25 dkg liszt, 15 dkg vaj vagy margarin, 3 tojás, egy kiskanál rum, 2 evőkanál porcukor, egy csipet só, 2 dl tejföl, 1 kg savanykás alma, 1 csomag vaníliás cukor, 5 dkg porcukor. A felső részhez: 4 tojás, 12 dkg cukor, 10 dkg hámozott őrölt mandula, 1 kanál grízes liszt.
A lisztből, vajból, tojássárgákból egy kiskanál rummal, 2 evőkanál po...
2010-10-14 20:06:54
csopaki mandulás pecsenye!
Csopaki mandulás pecsenye

Hozzávalók 4 személyre:
0.5 kg pecsenyehús
0.5 kg burgonya
3-4 db alma
szeletelt mandula
fügelekvár
1 üveg csopaki bor
zöldbors

borókabogyó
mustár
olaj


Bepácoljuk a húst 24 órával a sütés előtt: a csopaki bort zöldborssal, borókabogyóval mustár és olajjal bekenjük. A tá...
2010-10-02 15:47:34
Csopaki tokány
A húst 5-6 cm hosszú, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A kevés zsiradékon reszelt vöröshagymát kicsit megpirítjuk, majd paradicsompürét és kevés vizet adunk hozzá. Hozzátesszük a húst. Sóval, törött borssal fűszerezzük, és félig puhára pároljuk. Mikor a hús félig megpuhult, akkor hozzáadjuk a zöldborsót és annyi száraz fehérbort, hogy ne legyen túl híg a leve. Együtt készre főzzük...
2010-08-30 20:33:43
1 2 3 ..10 11 .15 16 17 18 19 20 21 
Címkék: remek lángosra, csopaki rizlinggel, régi kenyérsütéseknek, sört viszont, kevés zsiradékon, felső részhez, kiskanál rummal, sütés előtt, csopaki bort, kenyérsütéseknek, paradicsompürét, pecsenyéstálon, tojássárgákból, borókabogyóval, almapaprikával, összeforralom, rozskenyérrel, hozzátesszük, vöröshagymát, sztrapacska, pecsenyehús, meglocsolva, megpirítjuk, nevezetesen, fűszerezzük, borókabogyó, zöldborssal, hozzávalók, zsiradékon, bepácoljuk, legegyszer, fügelekvár, zöldborsót, hozzáadjuk, rizlinggel, kijelentem, kolbászunk, hírnevének, amennyiben, lángosunk, megpuhult, savanykás, szeletelt, fehérbort, rizlinget, szerezzük, gubasütés, rostélyos, ásványvíz, bármilyen, kisfröccs, személyre, kiskanál, csíkokra, mandulás, evőkanál, lisztből, finomabb, megbánni, mindezek, pároljuk, részeges, margarin, porcukor, hámozott, találjuk, lángosra, megteszi, vaníliás, pizzájuk, pecsenye,
© 2013 TVN.HU Kft.