Belépés
3/4
Öcsém ma 44 éves. Én 2 év, 2 hónap, és 2 nappal vagyok idősebb. Holnap kap tortát, azzal ünneplünk.
Vágányzár van a 16-os vonalon, ezért a csornai vonatok is erre kerülnek, érezni is a megnövekedett forgalmat. Még a mai szolit kell kibírnom és akkor jön 2 nap szabad. Huzamosabb ideig ezt a fajta hajtést kerülni kell, mert felemészti az embert, de a pénz meg kell.
Holnaptó...
2020-11-09 15:56:21
A RegioJet közvetlen vasúti járatokat indít az Adriára
...
Az éjszakai járatok június 30. és szeptember 26. között közlekednek. Magyarországon a vonatokra kizárólag a csornai állomáson lehet fel- és leszállni a RegioJet vagy a magyarországi üzemeltető, a Continental Railway Solution Kft weboldalán előre megváltott menetjeggyel. A járatok belföldi forgalomban történő utazásra nem vehetők igénybe.
A RegioJet-járatok irányonként 1...
2020-06-23 22:09:29
Eloltották a tüzet a kigyulladt raktárban Sopronban
...
Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a Baross úti, négyszáz négyzetméteres épület oltásában a soproni mellett a kapuvári, a csornai és a szombathelyi hivatásos tűzoltók vettek részt. Több vízsugárral, mintegy 11 óra alatt fékezték meg az egykori déli pályaudvarhoz tartozó épületben a lángokat.
A raktár födéme több helyen beszakadt, ez nehezítette az oltást. Az épület tete...
2016-01-18 15:33:54
Hajnal óta lángol egy raktár Sopronban
...
Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a soproni, a kapuvári, a csornai, valamint a szombathelyi hivatásos tűzoltók összesen hat vízsugárral, de csak kívülről tudják oltani a lángokat. Az épület egyik oldalán már megállították a tűz terjedését. A raktárt hőkamerával is vizsgálják és ventilátorral is átszellőztetik.
Az épületből egy embert a tűzoltók vittek ki, egy másik ma...
2016-01-18 08:40:58
Kis történetek a vasútról
... kimehet a hetedik vágányról és a Térfelvigyázó bekormányozza a fűtőházba.
Ez, ebben a pillanatban még nem volt időszerű, sőt lehetetlen volt, mert eközben a Központ beállította a csornai vonat vágányútját az ötödik vágányra.
A vonat már közeledett is, lehetett látni a mozdony lámpáit amint lejött a Rába-hídról.
Ilyenkor a szolgálatban levőnek kötelessége, hogy a vá...
2015-12-18 13:01:44
Kis történetek a vasútról
... indulnak.

Más az, amikor az ember tényleg viccel.
Vonulok végig a peronon, persze egyenruhában. Jön velem szemben egy idős bácsi.
Kérdezi, hogy nem tudja lelkem, honnan megy a csornai vonat?
Mondom neki, hogy: - de tudom. És megyek tovább.
Rám szól: - hát nem mondja meg?
Azt nem kérdezte bátyám.
Ha elérti, mindketten nevetünk és megbe...
2015-11-25 10:24:27
Szálasi Ferenc országjárása
... lakossága.

Másnap már nagy-nagy várakozással tekintett a Pártvezető érkezése elé Fertőszentmiklós, Fertőszéplak, Sarród, Süttőr és Eszterháza hungarista tábora. Előzőleg felkereste még a Pártvezető csornai szervezetünket is, ahol a párthelyiséget zsúfolásig megtöltötték a testvérek. Hosszasan elbeszélgetett velük a Pártvezető, a testvérek végtelen boldogsággal hallgattá...
2011-01-02 15:42:23
1 
Címkék: Szálasi Ferenc, Continental Railway Solution Kft, Ruskáné Takács Anita, kigyulladt raktárban, raktár Sopronban, 16-os vonalon, csornai vonatok, megnövekedett forgalmat, fajta hajtést, éjszakai járatok, vonatokra kizárólag, csornai állomáson, magyarországi üzemeltető, járatok belföldi, soproni mellett, szombathelyi hivatásos, egykori déli, raktár födéme, épület tete, épület egyik, raktárt hőkamerával, tűzoltók vittek, hetedik vágányról, csornai vonat, ötödik vágányra, mozdony lámpáit, szolgálatban levőnek, ember tényleg, idős bácsi, párthelyiséget zsúfolásig, testvérek végtelen, fertőszentmiklós, szervezetünket, magyarországon, átszellőztetik, négyzetméteres, elbeszélgetett, párthelyiséget, pályaudvarhoz, megállították, magyarországi, térfelvigyázó, bekormányozza, ventilátorral, megnövekedett, fertőszéplak, szolgálatban, megtöltötték, menetjeggyel, szombathelyi, országjárása, várakozással, egyenruhában, boldogsággal, pillanatban, közlekednek, forgalomban, kötelessége, irányonként, vízsugárral, nehezítette,
© 2013 TVN.HU Kft.