Belépés
Az illem, etikett, protokoll alapszabályai



AZ ILLEM, ETIKETT, PROTOKOLL ALAPSZABÁLYAI



...
2019-03-17 22:00:34
x
...-





Barnáné Juhász Krisztina ...


Szőlőbefőtt
1 kg szőlő,
35 dkg cukor,
A szőlőt leszemezgetjük, megmossuk és szitán lecsepegtetjük. A cukorral elkeverjük és 5 dl vízzel felfőzzük, majd tiszta üvegekbe szedjük. A visszamaradt levet felére beforraljuk, és ráöntjük a gyümölcsre. Szárazgőzben hagyjuk kihűlni. ...
2010-06-10 12:24:24
1 
Címkék: PROTOKOLL ALAPSZABÁLYAI, Barnáné Juhász Krisztina, szőlőt leszemezgetjük, cukorral elkeverjük, visszamaradt levet, leszemezgetjük, lecsepegtetjük, alapszabályai, szárazgőzben, visszamaradt, szőlőbefőtt, slideplayer, beforraljuk, elkeverjük, gyümölcsre, protokoll, krisztina, megmossuk, felfőzzük, alapszab, cukorral, üvegekbe, ráöntjük, barnáné, kihűlni, etikett, szedjük, hagyjuk, szőlőt, tiszta, felére, vízzel, szitán, juhász, illem, https, szőlő, slide, levet, cukor,
© 2013 TVN.HU Kft.