Belépés
Hóember
...
Hozzávalók:
25 dkg tehéntúró, 20 dkg kókuszreszelék, 15 dkg porcukor, 1 tasak vaníliás cukor, mogyoró és színes cukorkák, esetleg marcipán a díszítéshez.
Elkészítés:
A túrót a cukorral és a vaníliás cukorral összekeverjük, majd állni hagyjuk. Amikor levet enged, hozzákeverjük a kókuszreszeléket � két evőkanálnyit félreteszünk � és újra pihentet...
2010-12-18 06:14:28
Ági szelet
... és a nagy gáztepsi hátoldalán, vagy lemezen 3 lapot sütünk belőle.
A krémhez a tejben cukor nélkül megfőzzük a pudingporokat, és hidegre hűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd apránként a hideg pudinghoz keverjük. A kapott krémet kétfelé vesszük, felébe a kakaót, felébe a kókuszreszeléket keverjük. A lapokat tetszés szerinti sorrendben...
2010-12-18 06:01:01
Tepsis Raffaello
... tojássárgája, 1 csomag vaníliás pudingpor, 10 dkg cukor, 4 dl tej, 20 dkg margarin, 10 dkg porcukor.
A tetejére: kókuszreszelék.
Elkészítés:
A felvert tojásfehérjéből, a porcukorral, a liszttel elkevert sütőporral és a kókusszal együtt kb. 170-180°C-on kezdjük el sütni a tésztát, majd 5 perc múlva állítsuk vissza 150°C-ra, és így süssük készre. Figyelni kell, mert a...
2010-12-18 05:58:44
Tejfölös csodabogár
... cukor és kókuszreszelék, 4 dl tejföl, 2 tojás, 1 tasak sütőpor. A mázhoz: 10 dkg vaj, 20 dkg cukor, 2-2 evőkanál liszt, kakaó és víz.
Elkészítés:
A tejfölt a tojásokkal és a cukorral jól kikeverjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a sütőporral elkevert lisztet, és csomómentesre kikeverjük. Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben világosra sütjük. A...
2010-12-18 05:58:18
Raffaelló szelet
... lesz. Vigyázni kell mert gyorsan sül. Ha megsült, zsemlemorzsával megszórt tepsire borítóm, és lehúzom róla a sütőpapírt. A krém hozzávalóiból a pudingport kikeverem a tojások sárgáival, a cukorral, és a tejjel, majd sűrű krémmé főzöm. Amíg a krém hűl, addig a margarint a porcukorral kikeverem, és végül hozzákeverem a krémhez. Ha ez megvan, összeállítjuk a süteményt: a tésztára rá...
2010-12-18 05:56:04
Raffaello házilag 5.
...
Hozzávalók:
3 dl tej, 1 csomag vaníliás cukor, 5 evőkanál cukor, 3 evőkanál liszt, 20 dkg kókusz, 10 dkg margarin, mandula.
Elkészítés:
A tejet a cukorral és a vaníliás cukorral, a liszttel sűrűre főzzük. A langyos masszához keverünk 15 dkg kókuszreszeléket és a margarint. A kihűlt masszából golyókat formálunk, a közepébe mandulát nyomunk, kókuszba forgatjuk...
2010-12-18 05:55:07
Pöttyes havas háztető
... tojás. Ezeket habosra keverjük. Hozzáadunk 60 dkg lisztet, 1 teáskanál szódabikarbónát és jól kidolgozzuk. Krém: 4 csomag vanília pudingport megfőzünk 1 liter tejjel és 2 csomag vaníliás cukorral. 30 dkg margarint, 30 dkg porcukrot habosra kavarunk, majd a kihűlt pudinghoz keverjük.
Elkészítés:
A tésztából 3 cipót formálunk. Kettőből 1-1 lapot sütünk, a harmadik cipóhoz ...
2010-12-18 05:53:06
Ostyás szelet
... csokoládéreszelék vagy 10 dkg kókuszreszelék.
Elkészítés:
A kizsírozott, kilisztezett tepsibe ostyalapot teszünk és rákenjük a következő masszát: a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, 2 evőkanál vízzel, jó habosra keverjük, majd hozzátesszük a darált diót, a morzsát és a késhegynyi sütőport, végül a tojások kemény habját. Gyenge tűnél megsütjük. Krém: a cukrot és a kaka...
2010-12-18 05:52:27
Ostyaszalámi
... csomag vaníliás cukor, 3 ostyalap. Lehet dúsítani szárított gyümölccsel, darabos dzsemmel, mogyoróval, mandulával, csokidarabokkal, kókuszreszelékkel.
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral gőz fölött keverjük, míg a cukor el nem olvad, majd (még a gőz fölött tartva) beledobjuk a vajat, a csokit és a vaníliáscukrot. Levesszük a tűzről és beletesszük a kekszet, a mazsolát és ...
2010-12-18 05:51:44
Málnás Raffaello-torta
... csapott teáskanál sütőpor, 2 zacskó habkeményítő por, 1 zacskó vaníliás cukor.
Elkészítés:
A kókuszreszeléket száraz serpenyőben aranysárgára pirítjuk. A vajat összekeverjük 12 dkg cukorral és a vaníliás cukorral. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját egyenként a krémbe keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kókuszreszeléket. A tojásfehérjét kemény habbá verjük...
2010-12-18 05:49:06
1 2 3 ................1634 1635 1636 1642 1643 ........2463 2464 ........3283 3284 3285 
Címkék: Tepsis Raffaello, Málnás Raffaello-torta, vaníliás cukorral, kókuszreszeléket &#65533, nagy gáztepsi, tejben cukor, margarint habosra, hideg pudinghoz, kapott krémet, kókuszreszeléket keverjük, lapokat tetszés, felvert tojásfehérjéből, liszttel elkevert, kókusszal együtt, sütőporral elkevert, krém hozzávalóiból, pudingport kikeverem, tojások sárgáival, porcukorral kikeverem, liszttel sűrűre, langyos masszához, kihűlt masszából, közepébe mandulát, kihűlt pudinghoz, harmadik cipóhoz, következő masszát, tojássárgáját kikeverjük, darált diót, késhegynyi sütőport, tojások kemény, kókuszreszeléket száraz, vajat összekeverjük, tojásokat szétválasztjuk, sárgáját egyenként, krémbe keverjük, tojásfehérjét kemény, kókuszreszeléket, csokidarabokkal, szódabikarbónát, zsemlemorzsával, tojásfehérjéből, vaníliáscukrot, szétválasztjuk, kókuszreszelék, összekeverjük, pudingporokat, tojássárgáját, tojásfehérjét, összeállítjuk, csomómentesre, hozzákeverjük, hozzávalóiból, előmelegített, kilisztezett, evőkanálnyit,
© 2013 TVN.HU Kft.