Belépés
Gyümölcsös túrófelfújt
... dkg fagyasztott gyümölcs (bármilyen jó)
* Valamint:
* vaj
* cukor
* porcukor

Elkészítés:

Egy jénai tálat kivajazunk, meghintjük cukorral, és rászórjuk a fagyos gyümölcsöt. A sütőt bemelegítjük.

A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját kikeverjük a pudingporral, a porcukorral és a tejjel, majd hozzáadjuk a tejfölt ...
2010-06-12 16:53:42
Epres pite
... porcukor
* fél citrom leve
* 1 csomag vaníliás cukor
* 20 dkg liszt
* 20 dkg vaj

Elkészítés:

A 6 tojás sárgáját a vajjal és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és citrom levét. Összekeverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a lisztet. Utána óvatosan hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét, egyneművé dolgozzuk f...
2010-06-12 16:48:36
Citromos édeskenyér
... dl

elkészítés

1. Kivajazunk, és kilisztezünk egy őzgerincformát.
2. Előmelegítjük a sütőt.
3. Kézi robotgéppel összekeverjük a tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral és az aromákkal. Ezután hozzáadagoljuk a joghurtot, az olajat és a citromok héját is. Jól kikeverjük.
...
2010-06-12 16:17:13
Omlós almás süti
... baracklekvár

hintéshez:

* őrölt fahéj

elkészítés

1. A margarint a cukorral és vaníliás cukorral krémesre keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját.
2. Majd a tejet és a sütőporos lisztet is beledolgozzuk.
3. A formát k...
2010-06-12 16:15:31
Epres-banános-pudingos sütemén
... * kakaós tortadara

elkészítés

Piskóta elkészítése:

1. A 6 tojássárgáját a 4 ek cukorral habosra verjük.
2. Az 1 cs sütőport belekeverjük a 6 ek lisztbe.
3. A sütőporos liszt(keverék)et (én három fajtát tettem bele: zabpehelylisztet, fehér tönkölylisztet és telj...
2010-06-12 16:04:45
Kókuszos-gesztenyés kekszsüti
... * 2 ek kókuszreszelék

elkészítés

1. A darál tkekszet összedolgozzuk a margarinnal, a cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel és a kakaóval. Ha nem áll össze, tegyünk hozzá 2 evőkanál sárgabarack lekvárt. Tegyük félre.
2. A gesztenyepürét összedolgozzuk a margarinnal (én együt...
2010-06-12 15:58:36
Mosolygós kajszis
... tésztát egy kivajazott közepes méretű tepsibe öntjük, és 175 fokon félig megsütjük (kb. 20 perc alatt).
4. Amíg a tészta sül, elkészítjük a "krémet".
5. A tojásfehérjéket a cukorral felverjük.
6. A tészta tetejét megkenjük egy kis meggylekvárral, és a tojásfehérjehabbal.
7. A tetejére rakjuk a félbevágott kajszibarackokat, tetejükkel felfelé. A mago...
2010-06-12 15:49:12
Rumos rombusz puncshabbal
... puding
* habszifon


elkészítés

1. Elkészítjük a tésztát: a tojások sárgáját a cukorral, szódabikarbónával, vaníliás cukorral, citromlével és héjjal alaposan kikeverjük.
2. Hozzáadjuk a szobahőmérsékletű felkockázott margarint, eldolgozzuk.
3. A tojásfehérjé...
2010-06-12 15:47:51
Mandulaparfé
... lehúzhassuk. Ezután
teflonserpenyőbe szétterítve, világos barnára pirítjuk. Megdaráljuk, végül a darált mandulát mozsárba
szórjuk és összezúzzuk. A tojássárgákat gőz fölött a cukorral fehéredésig keverjük, ezután a vaníliás
cukrot is hozzáadjuk. A megforrósított tejet apránként hozzákeverjük, és az egészet kissé besűrítjük.
Hagyjuk kihűlni. A tejszínből kemény ...
2010-06-12 13:38:47
Mindent bele sütemény
... szétosz...
2010-06-12 13:37:50
1 2 3 ................1642 1643 ........2452 2453 2454 2463 2464 ........3283 3284 3285 
Címkék: jénai tálat, fagyos gyümölcsöt, sütőt bemelegítjük, tojásokat kettéválasztjuk, sárgáját kikeverjük, cukorral habosra, vaníliás cukrot, felvert tojásfehérjét, citromok héját, tojások sárgáját, sütőporos lisztet, sütőporos liszt, darál tkekszet, gesztenyepürét összedolgozzuk, kivajazott közepes, cukorral felverjük, tészta tetejét, tetejére rakjuk, félbevágott kajszibarackokat, szobahőmérsékletű felkockázott, darált mandulát, cukorral fehéredésig, megforrósított tejet, egészet kissé, tejszínből kemény, teflonserpenyőbe, kajszibarackokat, zabpehelylisztet, kettéválasztjuk, tojásfehérjéket, gesztenyepürét, tönkölylisztet, hozzáadagoljuk, összedolgozzuk, meggylekvárral, kókuszreszelék, őzgerincformát, megforrósított, hozzákeverjük, összekeverjük, tojásfehérjét, előmelegítjük, tojássárgákat, tojássárgáját, beledolgozzuk, kilisztezünk, felkockázott, bemelegítjük, mandulaparfé, tojásfehérjé, pudingporral, belekeverjük, baracklekvár, szétterítve, összezúzzuk, porcukorral, robotgéppel, elkészítjük, eldolgozzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.