Belépés
Kakaós puding kókuszöntettel
... fahéj



ELKÉSZÍTÉS

Olvasszunk fel 10 dkg vajat, szórjunk hozzá a lisztet és a tejet, keverjük lassú tűz felett, míg be nem sűrűsödik. Hagyjuk kihűlni. Verjük habosra a tojásokat a cukorral, dolgozzuk hozzá a tejes krémhez, és osszuk két felé. Az egyik részbe keverjük a kakaóport, a másikba a vaníliarúd belsejét. A maradék vajjal kenjünk ki egy liter...
2006-09-22 06:36:19
Töltött paprika
... 3 deka zsír, 3 deka liszt, 1 középnagyságú vöröshagyma, 6 deci paradicsomlé, 5 deka cukor, só.
Világos rántást készítünk, melyet feleresztünk a paradicsommal. Megízesítjük sóval, cukorral, majd bele-tesszük a fej vöröshagymát, jól kiforraljuk és leszűrjük.
A mártás elkészítése után csutkájától levágott vagy visszanyomott zöldpaprikát magjától, ereitől megtisz-títjuk, és ...
2006-09-19 10:53:34
Tartármártás
Tartármártás

Hozzávalók: 2 deci majonéz, 3 deka mustár, 1 deci fehérbor, 2 deka cukor.
A majonézhez először a mustárt keverjük, majd a borral a kívánt sűrűségűre hígítjuk. Cukorral és sóval utánízesítjük.
Az egyik legkedveltebb, és legismertebb mártás. Bevonhatunk vele tojásételeket, tálalhatjuk töltött para-dicsomhoz, hideg halakhoz. De felszolgálhatjuk külön ...
2006-09-19 10:03:12
Almamártás
... deka cukor, 5 deka vaj, 2 G só, 1 darab szegfűszeg, 2 deci tej.
Meghámozzuk az almát, magját és magházát eltávolítjuk, majd apró kockákra vágjuk össze. Az így felap-rított almát a cukorral, szegfűszeggel és a tejjel feltesszük főni. Megsózzuk, kevés citromhéjat teszünk bele, majd néhány percig forraljuk.
Közben a vajból és a lisztből világos rántást készítünk, és ezzel ...
2006-09-19 10:02:05
Sóskamártás
... megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a sóskát, és gyakori keverés mellett 8-10 perc alatt sűrű pép-pé főzzük. Ekkor meghintjük liszttel, felengedj...
2006-09-19 10:00:37
Lencseleves
... zsíron megpirítunk. Mielőtt levesszük a tűzről, finom, apróra vágott fokhagymát és piros-paprikát adunk hozzá, elkeverjük, és a levesbe tesszük. Megsózzuk, babérlevéllel fűszerezzük.
Cukorral lepirított barna rántással rántjuk be. Tejföllel simára keverjük, ecettel vagy citromlével ízesítjük, ízlés szerint kevés mustárt is tehetünk bele. Utánízesítjük, megsózzuk, ha kell, jól...
2006-09-19 09:46:27
Tejleves
... fél citrom reszelt héja, 2 deka vaj.
A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a szárazon világ...
2006-09-19 09:37:21
Zöldbableves
... felenge...
2006-09-19 09:36:54
Zöldborsóleves
... csonttal másfél liter vízben feltesszük, és puhára főzzük.
Ezalatt elkészítjük a világos rántást, melybe finomra vágott zöldpetrezselymet teszünk. Feleresz...
2006-09-19 09:36:33
My BOOK:D:D
... érezte magát...
Végre ITTHON. Megkönnyebbült. Mély sóhaj, majd még egy slukk. Füst marta a torkát, nyál-elválasztása erőteljesen megindult. Köpnie kellett. Érezte ahogy szája keserű cukorral vegyített nyállal telik meg. Egy pillanatra undor kerítette hatalmába, aztán kiköpött. Kortyolt egyet italából, s kifújta álmait, jeges fuvallatként az éjszaka félhomájába... Tudatosult ...
2006-09-18 16:53:35
1 2 3 ................1642 1643 ........2463 2464 ........3267 3268 3269 3283 3284 3285 
Címkék: Végre ITTHON, tejes krémhez, egyik részbe, vaníliarúd belsejét, maradék vajjal, mártás elkészítése, majonézhez először, mustárt keverjük, kívánt sűrűségűre, egyik legkedveltebb, tejjel feltesszük, lisztből világos, levesbe tesszük, tejet felforraljuk, szárazon világ, világos rántást, pillanatra undor, éjszaka félhomájába, felszolgálhatjuk, zöldborsóleves, megkönnyebbült, kókuszöntettel, visszanyomott, középnagyságú, legkedveltebb, utánízesítjük, paradicsommal, szegfűszeggel, babérlevéllel, tojásételeket, tartármártás, felforraljuk, megízesítjük, paradicsomlé, legismertebb, feleresztünk, vöröshagymát, fuvallatként, zöldbableves, zöldpaprikát, eltávolítjuk, elválasztása, sóskamártás, megpirítjuk, vöröshagyma, bevonhatunk, fűszerezzük, elkészítjük, megpirítunk, lencseleves, kiforraljuk, tálalhatjuk, citromhéjat, meghámozzuk, csutkájától, citromlével, félhomájába, erőteljesen, elkészítése, fokhagymát, vaníliarúd, sűrűségűre, feltesszük, meghintjük, hozzáadjuk, almamártás, szegfűszeg, hozzávalók, pillanatra, elkeverjük, lepirított,
© 2013 TVN.HU Kft.