|
|
|
... egyértelműen megállapítható volt, hogy a barnacukrok és barna nádcukrok nem tartalmaznak számottevően több ásványi anyagot, mint a közismert fehér kristálycukrok. A szacharóz, azaz cukortartalmuk pedig gyakorlatilag megegyezik.
A hatóság szakemberei azokat a termékeket kifogásolták, amelyek bár nem bio élelmiszerek, de a termék jelölésén a cégnévben mégis a "bio" felirat szer... |
2016-10-04 14:22:37 |
|
|
|
|
|
|
... levének kipréselésével pont az egyik legfontosabb részüket veszítjük el: a rostokat. A rostok segítenek abban, hogy úgy érezzük, tele van a hasunk, és kibírjuk a következő étkezésig. A cukortartalmuk viszont megmarad, de a laktató hatás nélkül.
A gyümölcslevek energiatartalma magasabb, mint a vízé, ezért a kalóriákat gondosan számon tartók gyakran le is mondanak róluk, ... |
|
2016-07-26 21:30:12 |
|
|
|
|
|
|
... egyél egy-két maréknyit ezekből a gyümölcsökből.... |
2016-06-04 11:19:46 |
|
|
|
|
|
|
... méreganyagok milyen jelentősen károsítják a pajzsmirigyet. A másik probléma, hogy sok olyan ételt is fogyasztunk, melyben mitotoxinok találhatók. Vagy olyanokat, melyeknek túl magas a cukortartalmuk, ami elősegíti a penész növekedését a szervezetben. Ugyanakkor nem eszünk olyan élelmiszereket, melyek védenének a mitotoxinokkal szemben. Nem hiszem, hogy valaha is láttam pajzsmirigy... |
|
2016-05-20 18:38:04 |
|
|
|
|
|
|
... méreganyagok milyen jelentősen károsítják a pajzsmirigyet. A másik probléma, hogy sok olyan ételt is fogyasztunk, melyben mitotoxinok találhatók. Vagy olyanokat, melyeknek túl magas a cukortartalmuk, ami elősegíti a penész növekedését a szervezetben. Ugyanakkor nem eszünk olyan élelmiszereket, melyek védenének a mitotoxinokkal szemben. Nem hiszem, hogy valaha is láttam pajzsmirigy... |
|
2015-12-19 14:55:31 |
|
|
|
|
|
|
... egyél egy-két maréknyit ezekből a gyümölcs... |
2015-10-14 05:32:21 |
|
|
|
|
|
|
... kukoricából kivont izocukor, sűrítőanyag, aromák.
Ami miatt ne fogyaszd: a jó hír az, hogy a szörpökben nem találsz tartósítószert. A rossz, hogy azért, mert egyszerűen olyan tömény a cukortartalmuk, hogy amellett egyetlen baktérium sem él meg. A cukor ugyanis vízelvonó, tehát megsemmisíti az életet.
Mit igyál helyette: ásványvizet, forrásvizet, ha mindenképp kell ízesít... |
2015-10-08 14:48:43 |
|
|
|
|
|
|
... ásványi só, nyomelem, anyagcserét aktiváló enzim és sok immunerősítő anyag van. Gyakorlatilag nem tartalmaznak zsírt és fehérjét, szénhidrátjukat pedig nagyon gyorsan megemésztjük: cukortartalmuk egyből a vérbe kerül, és azonnal energiát ad. A gyümölcsök rosttartalma magas, a pektin pedig megköti a koleszterint és a salakanyagokat. A gyümölcskúra tehát alaposan kitisztítja a bél n... |
2015-09-27 07:41:50 |
|
|
|
|
|
|
... ásványi só, nyomelem, anyagcserét aktiváló enzim és sok immunerősítő anyag van. Gyakorlatilag nem tartalmaznak zsírt és fehérjét, szénhidrátjukat pedig nagyon gyorsan megemésztjük: cukortartalmuk egyből a vérbe kerül, és azonnal energiát ad. A gyümölcsök rosttartalma magas, a pektin pedig megköti a koleszterint és a salakanyagokat. A gyümölcskúra tehát alaposan kitisztítja a bél n... |
2015-09-20 13:47:46 |
|
|
|
|
|
|
... gyümölcsökből hajlamosak vagyunk sokkal többet elfogyasztani, mint nyers társaikból. Ennek oka, hogy súlyra könnyebbek lesznek a víz nagy részének elvesztése miatt, ám a kalória- és cukortartalmuk megnő. Érdemes továbbá tudni, hogy a szárított gyümölcsök nagy részben megőrzik a vitamin- és ásványianyag-tartalmukat, ám a magas hőmérséklet hatására a C-vitamin-tartalmuk csökken! Mag... |
2015-01-26 11:33:08 |
|
|
|
|