|
|
|
... méreganyagok milyen jelentősen károsítják a pajzsmirigyet. A másik probléma, hogy sok olyan ételt is fogyasztunk, melyben mitotoxinok találhatók. Vagy olyanokat, melyeknek túl magas a cukortartalmuk, ami elősegíti a penész növekedését a szervezetben. Ugyanakkor nem eszünk olyan élelmiszereket, melyek védenének a mitotoxinokkal szemben. Nem hiszem, hogy valaha is láttam pajzsmirigy... |
2012-02-29 11:53:53 |
|
|
|
|
|
|
... só van, illetve azok a sós élelmiszerek is, amelyek extrudálással készülnek.
A magas gyümölcstartalmú extradzsemek és különleges minőségű lekvárok kivételével — magas cukortartalmukra tekintettel — kiterjesztették a népegészségügyi termékadó hatályát a gyümölcsízekre (lekvárokra).
Tekintettel arra, hogy a gyermekek körében a tejfogyasztás sok esetben összekap... |
|
2012-01-01 22:45:33 |
|
|
|
|
|
|
... ma már legalább 500 fajta van jelen - a híres charentais-től az ogenig, a cukordinnyétől az ananászdinnyéig, a gaia és a zöldbelű fajtáig -, melyeknek eléggé eltérő a cukortartalmuk, így konyhai felhasználásuk is.
A kevésbé édesekből a franciák készítenek például bundás dinnyét. Az édesebb fajtákat szívesen teszik koktélba: a jeges dinnyepürét kevés sherryve... |
2011-07-03 19:11:36 |
|
|
|
|
|
|
... izocukor, sűrítőanyag, aromák.
Ami miatt ne fogyassza: a jó hír az, hogy a szörpökben nem talál tartósítószert. A rossz, hogy azért e különlegesség, mert egyszerűen olyan tömény a cukortartalmuk, hogy amellett egyetlen baktérium sem él meg. A cukor ugyanis vízelvonó, tehát megsemmisíti az életet.
Mit igyon helyette: ásványvizet, gyümölcslevet.
6. PÁRIZSI
... |
|
2011-06-21 16:56:46 |
|
|
|
|
|
|
... étel:
Savasító ételek listája
Nagyon savasít:
* általában az italok: alkohol, sör, bor, kávé, tea, édesített gyümölcslevek, gyümölcslevek (koncentrált cukortartalmuk miatt!)
* szószok, szirupok, mustár, ecet, élesztő, lekvárok, kakaó, ... |
|
2011-06-06 21:26:10 |
|
|
|
|
|
|
... izoncukor, sűrítőanyag, aromák. Ami miatt ne fogyassza: a jó hír az, hogy a szörpökben nem talál tartósítószert. A rossz, hogy azért e különlegesség, mert egyszerűen olyan tömény a cukortartalmuk, hogy amellett egyetlen baktérium sem él meg. A cukor ugyanis vízelvonó, tehát megsemmisíti az életet.
6. PÁRIZSI
Mi van benne: körülbelül 40 százalék bőrke (aprított da... |
2011-04-10 22:25:05 |
|
|
|
|
|
|
... izocukor, sűrítőanyag, aromák.
Ami miatt ne fogyassza: a jó hír az, hogy a szörpökben nem talál tartósítószert. A rossz, hogy azért e különlegesség, mert egyszerűen olyan tömény a cukortartalmuk, hogy amellett egyetlen baktérium sem él meg. A cukor ugyanis vízelvonó, tehát megsemmisíti az életet.
6. PÁRIZSI
Mi van benne: körülbelül 40 százalék bőrke (apr... |
2011-02-14 15:26:57 |
|
|
|
|
|
|
... termelő gyár a budafoki Törley és François mellett a pécsi Dittke és a tatai Esterházy volt.
A ma már világszerte elterjedt pezsgők egyvalamiben egységesek, a színük, cukortartalmuk alapján történő csoportosításban. Színük szerint fehér, rózsaszín (rozé) és vörös pezsgőket különböztetünk meg, cukortartalmuk alapján ismerünk különlegesen száraz (brut), száraz (sec, dry)... |
2010-12-30 22:53:48 |
|
|
|
|
|
|
... izocukor, sűrítőanyag, aromák. Ami miatt ne fogyassza: a jó hír az, hogy a szörpökben nem talál tartósítószert. A rossz, hogy azért e különlegesség, mert egyszerűen olyan tömény a cukortartalmuk, hogy amellett egyetlen baktérium sem él meg. A cukor ugyanis vízelvonó, tehát megsemmisíti az életet.
Mit igyon helyette: ásványvizet, gyümölcslevet.
6. PÁRIZSI... |
2010-09-28 00:09:28 |
|
|
|
|
|
|
... akár 9 órán keresztül elkerülhesse a vércukorszint esését.
Egy rágcsálnivaló ,,bűnbeesés" nélkül...: alacsony glikémiás indexük és alacsony, illetve nulla cukortartalmuk miatt az Extend rágcsálnivalók nem emelik jelentősen a vércukorszintet. Ennek köszönhetően ott, és akkor ehet egyet, ahol és amikor csak akar anélkül, hogy vércukorszintjének megugrásától... |
2010-09-06 19:13:25 |
|
|
|
|