Belépés
Pajzsmirígy
... méreganyagok milyen jelentősen károsítják a pajzsmirigyet. A másik probléma, hogy sok olyan ételt is fogyasztunk, melyben mitotoxinok találhatók. Vagy olyanokat, melyeknek túl magas a cukortartalmuk, ami elősegíti a penész növekedését a szervezetben. Ugyanakkor nem eszünk olyan élelmiszereket, melyek védenének a mitotoxinokkal szemben. Nem hiszem, hogy valaha is láttam pajzsmirigy...
2012-02-29 11:53:53
Összefoglaló az idei sarcokról
... só van, illetve azok a sós élelmiszerek is, amelyek extrudálással készülnek.
A magas gyümölcstartalmú extradzsemek és különleges minőségű lekvárok kivételével — magas cukortartalmukra tekintettel — kiterjesztették a népegészségügyi termékadó hatályát a gyümölcsízekre (lekvárokra).
Tekintettel arra, hogy a gyermekek körében a tejfogyasztás sok esetben összekap...
2012-01-01 22:45:33
sárgadinnye
... ma már legalább 500 fajta van jelen - a híres charentais-től az ogenig, a cukordinnyétől az ananászdinnyéig, a gaia és a zöldbelű fajtáig -, melyeknek eléggé eltérő a cukortartalmuk, így konyhai felhasználásuk is.

A kevésbé édesekből a franciák készítenek például bundás dinnyét. Az édesebb fajtákat szívesen teszik koktélba: a jeges dinnyepürét kevés sherryve...
2011-07-03 19:11:36
Vegye ezt, ne azt!
... izocukor, sűrítőanyag, aromák.
Ami miatt ne fogyassza: a jó hír az, hogy a szörpökben nem talál tartósítószert. A rossz, hogy azért e különlegesség, mert egyszerűen olyan tömény a cukortartalmuk, hogy amellett egyetlen baktérium sem él meg. A cukor ugyanis vízelvonó, tehát megsemmisíti az életet.
Mit igyon helyette: ásványvizet, gyümölcslevet.

6. PÁRIZSI
...
2011-06-21 16:56:46
A tudomány a legfontosabb
... étel:



Savasító ételek listája

Nagyon savasít:
* általában az italok: alkohol, sör, bor, kávé, tea, édesített gyümölcslevek, gyümölcslevek (koncentrált cukortartalmuk miatt!)
* szószok, szirupok, mustár, ecet, élesztő, lekvárok, kakaó, ...
2011-06-06 21:26:10
Az ötven legegészségtelenebb
... izoncukor, sűrítőanyag, aromák. Ami miatt ne fogyassza: a jó hír az, hogy a szörpökben nem talál tartósítószert. A rossz, hogy azért e különlegesség, mert egyszerűen olyan tömény a cukortartalmuk, hogy amellett egyetlen baktérium sem él meg. A cukor ugyanis vízelvonó, tehát megsemmisíti az életet.

6. PÁRIZSI
Mi van benne: körülbelül 40 százalék bőrke (aprított da...
2011-04-10 22:25:05
50 egészségtelen étel
... izocukor, sűrítőanyag, aromák.
Ami miatt ne fogyassza: a jó hír az, hogy a szörpökben nem talál tartósítószert. A rossz, hogy azért e különlegesség, mert egyszerűen olyan tömény a cukortartalmuk, hogy amellett egyetlen baktérium sem él meg. A cukor ugyanis vízelvonó, tehát megsemmisíti az életet.


6. PÁRIZSI
Mi van benne: körülbelül 40 százalék bőrke (apr...
2011-02-14 15:26:57
A pezsgő története
... termelő gyár a budafoki Törley és François mellett a pécsi Dittke és a tatai Esterházy volt.

A ma már világszerte elterjedt pezsgők egyvalamiben egységesek, a színük, cukortartalmuk alapján történő csoportosításban. Színük szerint fehér, rózsaszín (rozé) és vörös pezsgőket különböztetünk meg, cukortartalmuk alapján ismerünk különlegesen száraz (brut), száraz (sec, dry)...
2010-12-30 22:53:48
Vegye ezt, ne azt! - Vegyipar
... izocukor, sűrítőanyag, aromák. Ami miatt ne fogyassza: a jó hír az, hogy a szörpökben nem talál tartósítószert. A rossz, hogy azért e különlegesség, mert egyszerűen olyan tömény a cukortartalmuk, hogy amellett egyetlen baktérium sem él meg. A cukor ugyanis vízelvonó, tehát megsemmisíti az életet.

Mit igyon helyette: ásványvizet, gyümölcslevet.

6. PÁRIZSI...
2010-09-28 00:09:28
Extend
... akár 9 órán keresztül elkerülhesse a vércukorszint esését.

Egy rágcsálnivaló ,,bűnbeesés" nélkül...: alacsony glikémiás indexük és alacsony, illetve nulla cukortartalmuk miatt az Extend rágcsálnivalók nem emelik jelentősen a vércukorszintet. Ennek köszönhetően ott, és akkor ehet egyet, ahol és amikor csak akar anélkül, hogy vércukorszintjének megugrásától...
2010-09-06 19:13:25
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: idei sarcokról, pezsgő története, másik probléma, penész növekedését, mitotoxinokkal szemben, magas gyümölcstartalmú, népegészségügyi termékadó, gyermekek körében, híres charentais-től, zöldbelű fajtáig, kevésbé édesekből, franciák készítenek, édesebb fajtákat, jeges dinnyepürét, cukor ugyanis, budafoki Törley, pécsi Dittke, tatai Esterházy, vércukorszint esését, rágcsálnivaló &#8222, cukortartalmukra, csoportosításban, gyümölcstartalmú, vércukorszintet, kiterjesztették, ananászdinnyéig, népegészségügyi, cukortartalmuk, felhasználásuk, cukordinnyétől, különböztetünk, tartósítószert, rágcsálnivalók, gyümölcsízekre, élelmiszereket, mitotoxinokkal, gyümölcslevet, rágcsálnivaló, tejfogyasztás, vércukorszint, különlegesség, egészségtelen, gyümölcslevek, pajzsmirigyet, extrudálással, megsemmisíti, legfontosabb, extradzsemek, köszönhetően, összefoglaló, szervezetben, elkerülhesse, egyvalamiben, különlegesen, méreganyagok, megugrásától, élelmiszerek, sárgadinnye, pajzsmirigy, ásványvizet, sűrítőanyag, világszerte,
© 2013 TVN.HU Kft.