Belépés
VOLT Fesztivál - My Chemical Romance, Bring Me The Horizon, Offspring
... Offspring először 2008-ban járt a VOLT-on, később játszott a Szigeten és a Fezenen is.
A hazai élvonal képviseletében ad koncertet az idei VOLT-on a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Kowlasky meg a Vega, a Bagossy Brothers Company, az Irie Maffia, az AWS és a Supernem.
A szervezők már korábban bejelentették Lenny Kravitz, Marshmello, a Pretty Reckless és Yungb...
2020-01-27 12:11:32
Vívó vk - Nagy Dávid hetedik a dohai GP-n
...
A magyar szövetség honlapján olvasható beszámoló alapján a Vasas 20 éves, junior világbajnok vívója magabiztos győzelmekkel menetelt a negyeddöntőig: az amerikai Curtis McDowaldot 15-5-re, majd a svájci Alexis Bayard-t 15-10-re verte, a nyolcaddöntőben pedig az ukrán Igor Rejzlinnél bizonyult jobbnak 15-7-re. Ezt követte Andrea Santarelli, és egy nagyon izgalmas asszó, melyne...
2020-01-26 16:09:22
Strand Fesztivál - Ellie Goulding, Sum 41, Dj Fresh, Wilkinson is
... bass-electrohouse előadó, Dj Fresh.
Már biztos, hogy a hazai színtérről koncertet ad a Strandon a Halott Pénz, a Wellhello, az Irie Maffia, a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás, Majka és Curtis és a Tankcsapda.
Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a hozzánk látogató közönség nemcsak a koncertek, hanem a Balaton közvetlen közelség, a nappali, vidám, kreatí...
2020-01-22 11:01:28
Donald Trump: ki kell irtani az antiszemitizmus ördögi sorscsapását
... jelentései szerint New York Brooklyn negyedében az Őrangyalok (The Guardian Angels) nevű fegyvertelen civil szervezet tagjai vasárnap délután megkezdték a járőrözést.
A csoport alapítója, Curtis Sliwa, az NBC televíziónak elmondta, hogy éjjel-nappal járőröznek, elsősorban Brooklynban, de ha szükséges, New York más negyedeiben is. Elmondta azt is: meggyőződése szerint csoport...
2019-12-29 21:31:41
Tom Hanks és Renée Zellweger filmjét is bemutatják Torontóban
... Looper - A jövő gyilkosa rendezője, Rian Johnson egy Agatha Christie-feldolgozással érkezik Torontóba. A Tőrbe ejtve című krimi sztárszereposztásában Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Lakeith Stanfield, Toni Colette és Christopher Plummer neve olvasható.
A két éve Torontóban a Sztálin halála című filmmel szereplő Armando Iannucci Charles Dickens-a...
2019-09-04 14:42:15
Paralimpia 2020 - Huszonhárom ország kvalifikált Tokióra Szegeden
... parakenu nagyhatalomnak számító Nagy-Britannia szerepelt, összesen hét indulói helyet szerezve. Az olyan versenyzők, akik kajakban és kenuban is kiválóan szerepeltek - mint például az ausztrál Curtis McGrath -, csak egy kvótát gyűjtöttek, de ha úgy alakul, akkor mindkét számban rajthoz állhatnak majd a japán fővárosban. Az országok minden parakenu-versenyszámban két indulót nevezh...
2019-09-03 16:11:36
Talmud tűzdémonjai és a Média
... egyikük Zalatnay Sarolta Ki az úr a házban elméletes vaskommunista főszereplő, mint utolsó magyarnak mondott helyett támadott meg születésem óta, másik nagyfeszültségben rázott 1992. óta Toni Curtis csillag főszereplője helyett az Antológia Humanának. A kínai pusztító nem ártott.

Ezékiel pusztítója, akinek bemutattak fehér mini vászon ruhában, mint bibliai megtisztultat...
2019-08-30 06:08:37
Átadták a tavaly alapított Tony Curtis-díjakat
... figyelmet a milánói freskó visszafordíthatatlanul romló állapotára, miközben szimbolikusan a mai Európa látleleteként is működik - írták.
A Magyar Hollywood Tanács 2018-ban hozta létre Tony Curtis-díját olyan személyiségek elismerésére, akik a filmes hagyományok ápolásáért, a fiatal nemzedékek számára továbbörökítéséért önzetlenül tevékenykednek. A díj átadása szimbolikus is ...
2019-08-25 16:31:51
Annyi minden nem történik
Nem vallja be soha a Rákóczi tér, amelyik állandóan elölről kezdi a születésemmel a történteket, járva a saját förtelme torünnepén, hogy mit művelt narancs színében a politikával aszkéta ünnepi cirkusz néven, Csepregi Éva egyetlen utcanépük főszereplése helyett az áldozásommal.

Egyetlenként Sas József volt, amelyik bemutatta hosszú éveken keresztül Sasfészek néven a cse...
2019-04-07 03:14:34
Tod Wolters amerikai tábornokot lesz a NATO európai erőinek új főparancsnoka
... Stoltenberg.
Tod Wolters jelenleg az Európában és az Afrikában állomásozó amerikai légierő tábornoka, korábban vadászpilótaként négy iraki hadműveletben is részt vett.
Az új kinevezett Curtis Scaparrotti tábornokot váltja az európai erők főparancsnoki posztján. A váltás néhány héten belül történik meg.
A szövetséges erők belgiumi székhelyű európai főparancsnokságá...
2019-03-15 20:52:27
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......96 97 
Címkék: VOLT Fesztivál, Chemical Romance, Bring Me The Horizon, Nagy Dávid, Strand Fesztivál, Ellie Goulding, Donald Trump, Renée Zellweger, Tokióra Szegeden, Tony Curtis-díjakat, Halott Pénz, Bagossy Brothers Company, Irie Maffia, Lenny Kravitz, Pretty Reckless, Curtis McDowaldot, Alexis Bayard-t, Igor Rejzlinnél, Andrea Santarelli, Horváth Tamás, York Brooklyn, Guardian Angels, Curtis Sliwa, Rian Johnson, Agatha Christie-feldolgozással, Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Lakeith Stanfield, Toni Colette, Christopher Plummer, Armando Iannucci Charles Dickens-a, Curtis McGrath, Zalatnay Sarolta Ki, Toni Curtis, Antológia Humanának, Magyar Hollywood Tanács, Tony Curtis-díját, Csepregi Éva, Curtis Scaparrotti, dohai GP-n, antiszemitizmus ördögi, tavaly alapított, hazai élvonal, idei VOLT-on, magyar szövetség, amerikai Curtis, svájci Alexis, nyolcaddöntőben pedig, ukrán Igor, nagyon izgalmas, hazai színtérről, elmúlt évek, hozzánk látogató, csoport alapítója, jövő gyilkosa, olyan versenyzők,
© 2013 TVN.HU Kft.