Belépés
Illegális bevándorlás - Elemző: a migránsok tudják, hogy egyedül nincs esélyük átjutni a déli határon, ezért pr
... közúti határátkelőhelyen.
Deák Dániel arra a kérdésre, hogy lehetett-e erre számítani, úgy felelt, igen, hiszen a tél ellenére nagyon intenzíven érkeznek illegális bevándorlók a déli határra. Ráadásul felkészültek, hiszen mobilalkalmazások, szórólapok segítik az útjukat - tette hozzá. "Tehát nagy valószínűséggel ezek a bevándorlók sem úgy érkeztek ide, hogy azt sem tudják, ho...
2020-01-28 09:01:11
Illegális bevándorlás - Rendkívüli főkapitányi értekezletet tartott a belügyminiszter
... munkában is, amely a fővárosban történik, mert a helyismeret nélkülözhetetlen ezen a területen. Indokoltnak tartja az ország más területein szolgálatot ellátó bevetési egységek időszaki határra vezénylését is, mert a rendőröknek így lehetőségük van előzetesen ismereteket szerezni egy későbbi feladatellátás körülményeiről.
Pintér Sándor jelezte az értekezlet résztvevőinek, ho...
2020-01-21 14:01:38
Szijjártó: Magyarország és Szerbia kapcsolata az együttműködésről és a folyamatos építkezésről szól
... átkelőt 2,3 milliárd forintos beruházással alakították ki, európai uniós támogatással. A magyar oldalon 2,5 kilométer új utat építettek ki Kübekháza és a határ között, illetve felújították a határra vezető út 860 méteres belterületi szakaszát. A szerb oldalon felújították határállomáshoz vezető 1365 méteres utat.
A 7 és 19 óra között nyitva tartó Kübekháza-Rábé határátkelőhel...
2019-10-11 16:01:36
Szijjártó: tovább javul Magyarország gázellátásának biztonsága
... Közép-Európába. Amennyiben a bolgár rendszer-üzemeltető megadja a gázminőségre vonatkozó garanciát, akkor október végén 10 milliárd köbméter gázra írható ki kapacitáslekötési eljárás a magyar-szerb határra - mondta.
Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója kifejtette, az egész térség gázpiaca sokkal rugalmasabb és biztonságosabb lett annak köszönhetően, hogy a magyar ...
2019-10-07 13:21:48
Meghosszabbította a Pentagon a déli határra rendelt katonák szolgálatát
... héten éppen azon a napon hozta meg a döntést, amelyen a Pentagon bejelentette, hogy 3,6 milliárd dollárt csoportosított át a minisztérium különböző fejlesztésekre szánt költségvetéséből a határra tervezett fal mintegy 280 kilométeres szakaszának megépítésére.
Az illegális bevándorlásról tárgyalt kedden Washingtonban Marcelo Ebrard mexikói külügyminiszter is.
A mexikói di...
2019-09-11 07:04:36
Brexit - Barnier: aggasztó Johnson ír határral kapcsolatos álláspontja
...
Barnier Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnése (Brexit) után az unióban maradó 27 tagállam nagykövete részvételével zajló brüsszeli konferencián hangsúlyozta, úgy tűnik, hogy Johnson aláássa az egész Írország gazdaságának és az észak-déli együttműködés megőrzésének céljait. A brit kormány ugyanis még mindig nem tett konkrét javaslatot arra, hogy mikért kívánja elkerülni a...
2019-09-05 13:12:12
Az amerikai védelmi tárca 3,6 milliárd dollárt csoportosít át a falépítésre
...
Az amerikai-mexikói határra tervezett fal 280 kilométeres szakaszának építésére fordítandó összeget a Pentagon közlése szerint a tárca 127 beruházására - helyi és külföldi katonai létesítmények építésére és modernizálására - szánt költségvetésből vonják el. A szóvivő közölte: az érintett beruházásokat nem vetik el, csak elhalasztják.
A Pentagon egyelőre nem hozta nyilvá...
2019-09-04 07:04:14
Amerikai legfelsőbb bíróság: Trump átcsoportosíthat pénzt a határfal építésére a Pentagontól
... döntést.
"Remek, na...
2019-07-27 07:04:41
Svéd környezetvédő aktivista: az EU-nak meg kell kétszereznie klímavédelmi célkitűzéseit
... összhangban a párizsi egyezményben rögzített célkitűzéssel, miszerint a Föld átlaghőmérsékletének emelkedését 2 Celsius-fok alatt kell tartani, illetve törekedni kell az 1,5 Celsius-fokos határra, akkor 2030-ra az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkenése legkevesebb 80 százalékos lehet a kitűzött 40 százalékhoz képest - mondta.
A svéd aktivista a légkör átlaghőmérsékleté...
2019-02-21 14:51:29
Kalifornia és 15 tagállam pert indított a Trump-kormányzat ellen a rendkívüli állapot miatt
... vádolja Donald Trump elnököt, hogy "kirívó módon nem veszi figyelembe a hatalmi ágak szétválasztását", mert a kongresszus megkerülésével szövetségi pénzeket irányít át az amerikai-mexikói határra tervezett fal építéséhez.
"Trump elnök egy saját maga által létrehozott alkotmányos válság felé sodorja az országot" - olvasható a bírósághoz benyújtott dokumentumban.
A perbe...
2019-02-19 07:05:05
1 2 3 ..10 11 .15 16 .20 21 22 
Címkék: Deák Dániel, Pintér Sándor, Hernádi Zsolt, Washingtonban Marcelo Ebrard, Barnier Nagy-Britannia, Donald Trump, migránsok tudják, déli határon, folyamatos építkezésről, déli határra, amerikai védelmi, határfal építésére, rendkívüli állapot, fővárosban történik, helyismeret nélkülözhetetlen, későbbi feladatellátás, értekezlet résztvevőinek, magyar oldalon, határ között, határra vezető, szerb oldalon, gázminőségre vonatkozó, magyar-szerb határra, egész térség, napon hozta, minisztérium különböző, határra tervezett, illegális bevándorlásról, unióban maradó, egész Írország, észak-déli együttműködés, brit kormány, amerikai-mexikói határra, szóvivő közölte, érintett beruházásokat, párizsi egyezményben, üvegházhatású gázok, svéd aktivista, légkör átlaghőmérsékleté, hatalmi ágak, kongresszus megkerülésével, saját maga, bírósághoz benyújtott, nélkülözhetetlen, átcsoportosíthat, költségvetéséből, együttműködésről, belügyminiszter, határállomáshoz, valószínűséggel, költségvetésből, vezérigazgatója,
© 2013 TVN.HU Kft.