Belépés
Szabó Gita: Hétköznapi történet
... férfi lassan szürcsölte a teát, a szájában gonosz táncot lejtett a protézis.
Csak el ne törje, aggódott az asszony, akkor tényleg mehetünk a technikushoz.
- Nem volna jó, ha délutánig visszatennéd a pohárba? Még felsérti az ínyedet - kérdezte.
Az nem szólt semmit, csak duzzogva kiment a fürdőszobába.
Kis idő múlva megjelent kezében a két fogpohárral.
- Néz...
2018-12-11 07:28:14
BÉT - Vegyesen zártak a vezető részvények
... kurzusok eltérő pályán mozogtak.
Külföldön leginkább az keltett izgalmakat a befektetők körében, hogy a brit alsóházban a tervekkel ellentétben esetleg nem fogják megtartani a kedd délutáni szavazást a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodásról, amit Theresa May brit miniszterelnök végül be is jelentett. Ennek következtében a nyugat-európai börze...
2018-12-10 18:02:15
Női kézilabda Eb - Először kaptak szabadnapot a magyar játékosok
... konditermi edzés szerepelt, délután szintén szabadon választott városnézés következik. Kedden a taktikai felkészülés után ismét a sportcsarnokban gyakorol a keret.
Schatzl Nadine a kora délutáni sajtóbeszélgetésen elmondta, a románok számára hátrány lehet, hogy egymást követő két napon mérkőzést játszanak, hiszen kedden a spanyolok ellen lépnek pályára a középdöntőben.
"...
2018-12-10 14:51:57
Adventi hangversennyel folytatódik a martonvásári kamarakoncert-sorozat
...
Az Erkel Ferenc által alapított, idén 165 éves Budapesti Filharmóniai Társaság kamarasorozatának délutáni koncertjein minden alkalommal más hangszer kerül a középpontba. Advent harmadik hétvégéjén a fuvoláé lesz a főszerep, segítségével Beethoven, Haydn és Bach művei mellett többek között Kodály Zoltán Karácsonyi pásztortánca is elhangzik. A műsorszámok között Windháger Ákos ...
2018-12-09 12:21:21
Francia zavargások - Összecsapások voltak Párizs belvárosában, vidéken békések a tüntetések
... békésen, többek között Marseille-ben, Lyonban, Lille-ben, Toulouse-ban és országszerte mintegy 700 előállítás történt, többségük nem az összecsapásokat követően, hanem azokat megelőzendő. Délutánig Párizsban 651 előállítás történt és több mint ötszázan kerültek őrizetbe.
A délkelet-franciaországi Grenoble-ban a sárgamellényesek egyik szóvivőjét, Julien Terrier-t "törvénytele...
2018-12-08 16:27:10
Délutáni mosoly.......
...
2018-12-07 17:32:54
A Budavári Palotakoncertek műsorával köszöntik az új évet a szolnoki szimfonikusok
... - hazánkban első alkalommal mutatkozik be a fővároson kívül.
Szólt arról, hogy az újévköszöntő koncertre eddig már több mint hétszáznegyven jegy elkelt, ezért a szokásos módon a délutáni főpróbára is lehetőség lesz jegyet vásárolni.
Kitért arra is, hogy a szimfonikus zenekar - az ifjúsági koncertektől eltekintve - egy nagy adventi koncertet ad december 13-án. December ...
2018-12-06 15:37:03
Délutáni csendes pihenő
...
2018-12-04 16:57:51
Időjárás-jelentés
... Ukrajnában még a magasban is elég hideg van ahhoz, hogy a havazás legyen a meghatározó csapadéktípus. Ennek megfelelően ott van a leghidegebb, a csúcshőmérséklet -5 fok körül alakul. Kedd délutánig a Kárpát-medence fölé enyhébb és nedves, majd újra hidegebb léghullámok érkeznek, továbbra is sokfelé várható eső.
Várható időjárás az ország területén kedd estig:
-----------...
2018-12-03 15:01:21
Női kézilabda Eb - Bíró Blanka: a feszes védekezés lehet az erősségünk
... kell kiindulni, ahogyan ott védekeztünk és ott folytatni, ahol abbahagytuk. A feszes védekezés lehet a mi erősségünk és a gyors indításokból szerzett gólok" - nyilatkozta a csapat péntek délutáni edzését követően a montbéliard-i Axone Arenában a Ferencváros kapusa.
A magyarok a norvégiai felkészülési tornán az Európa-bajnok házigazdáktól 25-19-re, a világbajnok franciáktól 19...
2018-11-30 17:51:19
1 2 3 ................800 801 ........1200 1201 ........1600 1601 
Címkék: Szabó Gita, Budavári Palotakoncertek, Bíró Blanka, Theresa May, Schatzl Nadine, Erkel Ferenc, Budapesti Filharmóniai Társaság, Kodály Zoltán Karácsonyi, Windháger Ákos, Délutánig Párizsban, Julien Terrier-t, Axone Arenában, vezető részvények, magyar játékosok, szolnoki szimfonikusok, feszes védekezés, szájában gonosz, keltett izgalmakat, befektetők körében, brit alsóházban, tervekkel ellentétben, kedd délutáni, brit EU-tagság, nyugat-európai börze, taktikai felkészülés, sportcsarnokban gyakorol, kora délutáni, románok számára, spanyolok ellen, fuvoláé lesz, műsorszámok között, összecsapásokat követően, sárgamellényesek egyik, fővároson kívül, újévköszöntő koncertre, szokásos módon, délutáni főpróbára, szimfonikus zenekar, ifjúsági koncertektől, nagy adventi, havazás legyen, meghatározó csapadéktípus, ország területén, gyors indításokból, csapat péntek, montbéliard-i Axone, norvégiai felkészülési, világbajnok franciáktól, sárgamellényesek, csúcshőmérséklet, palotakoncertek, megállapodásról,
© 2013 TVN.HU Kft.