Belépés
NFL - Lamar Jackson lett a legértékesebb játékos
... alapszakasz győzelemre vezette a Ravenst, 15 mérkőzésen 36 touchdownt passzolt és 1206 futott yardjával NFL-rekordot döntött a posztján.
A nagydöntő, azaz a Super Bowl előestéjén tartott díjátadón a legjobb támadónak járó elismerést Michael Thomas, a New Orleans Saints elkapója kapta, aki NFL-csúcsot jelentő 149 passzt halászott le. A legjobb védőnek Stephon Gilmore-t, a tava...
2020-02-02 09:11:06
A Netflix karácsonyi animációs filmje nyerte a legtöbb Annie-díjat
... Animációs Film Szövetség (ASIFA-Hollywood). Idén a 47. alkalommal adták át a díjakat.
A Klaus - A karácsony titkos története a Netflix első győztes animációs produkciója. A szombati díjátadón egyebek mellett a legjobb animációs film, rendezés, látványtervezés, karaktertervezés és karakteranimáció díját is elvitte.
A Klaus és a Keresem a testem Oscar-jelölést is kapott a ...
2020-01-26 16:49:19
Vagyóczky Tibor kapja az Európai Operatőr Szövetség díját
... kiemelkedő szakmai munkájuk alapján Krajnyák Péter focus pullernek és Bottyán Marcell segédoperatőrnek ítéltek oda - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.
A február 7-i díjátadón jelentik be hivatalosan azt is, hogy az Európai Operatőr Szövetség, az IMAGO Vagyóczky Tibort a szervezet első magyar tiszteletbeli tagjává is választja. Vagyóczky Tibor Balázs Béla-díjas m...
2020-01-21 16:41:39
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok kapta a Lions klubok idei Fair Play díját
...
A szervezet közleménye szerint az elismerést azok kapják, akik áldozatos munkával segítenek a hátrányos helyzetűeken. Radnainé Fogarasi Katalin, a Klauzál Lions Klub örökös elnöke a díjátadón elmondta: Kiss Gergely olimpiai bajnok mindig igyekszik ismertségét valamilyen jószolgálati tevékenységre váltani - olvasható az összegzésben.
A Klauzál Lions Klub több mint 1500 há...
2020-01-19 16:31:39
Nemzetközi zenei díjat nyert a Harmed ez Eurosonicon
... kapott magyar produkció. Legutóbb magyar zenekarok közül a Heaven Street Seven kapott hasonló figyelmet, amikor 2006-ban a MIDEM és az MTV Europe közös, European Border Breakers Awards díjátadónak az European Breakthrough Award nevű különdíját nyerték el.
A 2017-ben alakult Harmed a magyar rock-metal színtér feltörekvő szereplője, 605 című daluk az amerikai New Noise felület...
2020-01-17 21:06:20
Kihirdették a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram idei nyerteseit
...
A csütörtöki ünnepélyes díjátadón Horváth Magyary Nóra, a K&H csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója elmondta: a bank évek óta sokat tesz azért, hogy a társadalom tagjai teljes életet élhessenek. Éppen ezért támogatják többek között a sportélet különböző területeit, az él-, szabadidő-, para- és az e-sportot is, sok esetben a versenyek névadójaként.
Árva András, a sze...
2019-12-19 11:21:17
Átadták a Magyar Nyelvőr-díjakat a Parlamentben
... Széchenyi-díjas nyelvész; Iszlai Enikő, a kolozsvári Brassai Sámuel Elméleti Líceum magyartanára; valamint Bernád Ildikó, a gyergyószentmiklósi Vaskertes Általános Iskola igazgatója kapta.
A díjátadón Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára kiemelte: a magyar nyelv magában hordozza a magyarság történelmét, meghatározza kultúráját, és összetartj...
2019-12-19 10:41:46
Második alkalommal díjazta az államkincstár a MesterVideó pályázat résztvevőit
...
Balogh László, a Pénzügyminisztérium (PM) pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára a díjátadón elmondta, a pénzügyi tudatosság egy olyan készség, képesség, amelynek az elsajátításával mindenki jól tudja megalapozni családi, felnőtt életét, hiszen megtanul tervezni és megtakarítani.
"A 21. században a pénzügyekkel való foglalatosságot senki nem tudja kikerülni" ...
2019-12-17 14:52:09
Átadták a 2019-es Gábor Dénes-díjakat
...
A díjátadón Kövér László, az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott: a díj harminc esztendeje egy magyar lámpagyújtás, amelynek fénye segít a természettudományok egyetemes katedrálisának felfedezésében, a magyar műszaki alkotóerő felmutatásában és közösségi elismerésében, valamint segít a magyar tudományosság határokon átívelő összefogásának erősítésében is.
"A jövőtől való...
2019-12-17 14:42:30
Szerdán adják át az Arany Medál díjat
... kapja, a legígéretesebb fiatal tehetségnek járó elismerést László Panna, színművész veheti át - olvasható a Bethlen Téri Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mint írják, a díjátadón Földes László Hobo bluesénekes, dalszerző, előadóművész és Kiss Zoltán gitárművész lép fel, többek között a Hé, Magyar Joe címmel megjelent dupla lemez anyagából válogatva.
Az Arany Med...
2019-12-03 19:42:19
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Lamar Jackson, Vagyóczky Tibor, Európai Operatőr Szövetség, Kiss Gergely, Fair Play, Magyar Nyelvőr-díjakat, Gábor Dénes-díjakat, Arany Medál, Super Bowl, Michael Thomas, Orleans Saints, Stephon Gilmore-t, Animációs Film Szövetség, Krajnyák Péter, Bottyán Marcell, IMAGO Vagyóczky Tibort, Vagyóczky Tibor Balázs Béla-díjas, Radnainé Fogarasi Katalin, Klauzál Lions Klub, Heaven Street Seven, European Border Breakers Awards, European Breakthrough Award, Horváth Magyary Nóra, Árva András, Iszlai Enikő, Brassai Sámuel Elméleti Líceum, Bernád Ildikó, Vaskertes Általános Iskola, Tuzson Bence, Balogh László, Kövér László, László Panna, Bethlen Téri Színház MTI-hez, Földes László Hobo, Kiss Zoltán, Magyar Joe, Arany Med, legértékesebb játékos, legtöbb Annie-díjat, 2019-es Gábor, legjobb támadónak, legjobb védőnek, karácsony titkos, szombati díjátadón, legjobb animációs, testem Oscar-jelölést, szervezet első, szervezet közleménye, elismerést azok, hátrányos helyzetűeken, díjátadón elmondta, 2017-ben alakult,
© 2013 TVN.HU Kft.