Belépés
Dratsay Ákos és Berei Erzsébet kapta az idei Bessenyei-díjat
... egyetlen politikai erő sem használhatja föl saját céljaira. B. Élthes Eszter ezt követően, a díjak átadását megelőzően elhagyta a gálaest helyszínét.
Az elismeréseket Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) polgármester adta át. A politikus hangsúlyozta, nem politikai szempontok motiválták a díjat odaítélő döntést.
A hódmezővásárhelyi önkormányzat 2008-ban alap...
2020-01-19 18:21:44
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok kapta a Lions klubok idei Fair Play díját
... Démétér-házat, a traumatológiai intézetet és a Dag...
2020-01-19 16:31:39
Koltai Róbert és Dörner György kapja idén a Madách-díjat
...
A Nógrád megyei Madách-ünnepségen, amelynek hagyományosan Balassagyarmat ad helyet, délután megkoszorúzzák a Köztársaság téri Madách-szobrot, majd Petró György szobrászművész megnyitja a Horváth Endre-díjban részesülő Mózer Erzsébet Munkácsy-díjas grafikus-restaurátor és Szenográdi Szabina festőművész kiállítását a Madách Imre Városi Könyvtár galériáján. Balassagyarmat Horvát...
2020-01-19 13:01:32
Emmi: idén is fizeti a kormány a 35 év alatti fiatalok nyelvvizsgáját
... támogatás 2018-as bevezetése óta már közel 70 ezer fiatal kapta vissza a befizetett nyelvvizsgadíját több mint 2 milliárd forint értékben - tették hozzá.
Mint írták, 2018. január 1-től minden 35 év alatti fiatal visszaigényelheti az első sikeres nyelvvizsgájának díját, ha azt 2018. január 1-je után szerezte meg. Az állam abban az esetben is visszafizeti a vizsga díját, ha má...
2020-01-18 17:31:42
Novák Katalin: a kormány a legkorszerűbb ellátást kívánja biztosítani az 1-es típusú diabétesszel élő gyerekekn
... támogatása, valamint a jövőben az ilyen gyermekeket nevelő szülők indokolt esetben igénybe vehetik a gyermekek otthongondozási díját és az ápolási díjat.
Az intézkedések célja az volt, hogy minden érintett család - függetlenül anyagi és szociális helyzetétől - hozzájusson a betegség kontrollálásához szükséges modern eszközökhöz, erre a kormány 1,7 milliárd forintot biztosít.|...
2020-01-18 13:01:25
Februárban rendezik meg a Határtalan Napokat a Miskolci Nemzeti Színházban
...
A miskolci színház számára ez az egyik legfontosabb fesztivál: minden évben egy-egy határon túli magyar város kultúráját mutatja be a teátrum, és nem csak a színházát, hanem a képzőművészetét, az irodalmát, a zenéjét is megismerheti a közönség - olvasható a Miskolci Nemzeti Színház MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
Mint írják, a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti...
2020-01-17 15:51:30
A bíróság szerint az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén is értékesítheti ingatlanát a tulajdonos
... ha a vevőt sikeresen kiközvetítette, azonban az adásvételi szerződést a megbízó - az érdekkörében felmerülő ok miatt - mégsem köti meg. Tisztességtelen azonban megbízási díjat követelni minden esetben, attól függetlenül, hogy a fogyasztó milyen okból utasította vissza ajánlatot.
Úgyszintén tisztességtelen a fogyasztó díjfizetésre kötelezése, ha a megbízó a kiközvetített szemé...
2020-01-17 12:01:30
M4 Sport-Az Év sportolója gála - Hosszú utolérte Egerszegit, Milák először nyert
... kategóriák legjobbjai. A sorrend 399 szavazat alapján alakult ki.
A férfi győztes címét azzal érdemelte ki Milák, hogy a kvangdzsúi világbajnokságon 200 méter pillangón megdöntette minden idők legeredményesebb olimpikonjának, Michael Phelpsnek a világrekordját, és ezzel aranyérmes lett.
"Magam ellen szurkoltam, hogy ne kelljen itt állnom, mert nem a szavak, hanem a tette...
2020-01-16 23:35:13
Átadták a Raoul Wallenberg-díjakat
... mozdítani szegénységükből, megbélyegzett, rossz, de mégiscsak megszokott helyzetükből.
Katarina Szécsi Asbrink, Svédország budapesti nagykövetségének első titkára kiemelte: nem válhat mindenki embermentővé, az azonban mindannyiunk felelőssége, hogy merjünk kiállni az emberi jogokért és felemelni szavunkat az igazságtalanság, a kirekesztés ellen.
A Raoul Wallenberg Egyesü...
2020-01-16 16:41:52
Megalakult a Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete
...
A MADOKE célja egy olyan dokumentumfilmes szakmai és érdekképviseleti fórum életre hívása, amely hatékonyan és egységesen képviseli a hazai dokumentumfilm-készítés minden szereplőjének érdekeit és párbeszédet kezdeményez az alkotók, a nézők és a döntéshozók között - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.
Mint írták, a MADOKE tagjainak lehetőséget kínál a közvetlen s...
2020-01-16 14:31:56
1 2 3 .................424 425 .........636 637 .........848 849 850 
Címkék: Dratsay Ákos, Berei Erzsébet, Kiss Gergely, Fair Play, Koltai Róbert, Dörner György, Novák Katalin, Határtalan Napokat, Miskolci Nemzeti Színházban, Sport-Az Év, Raoul Wallenberg-díjakat, Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete, Élthes Eszter, Márki-Zay Péter, Mindenki Magyarországa Mozgalom, Petró György, Horváth Endre-díjban, Mózer Erzsébet Munkácsy-díjas, Szenográdi Szabina, Madách Imre Városi Könyvtár, Balassagyarmat Horvát, Miskolci Nemzeti Színház MTI-hez, Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti, Michael Phelpsnek, Katarina Szécsi Asbrink, Raoul Wallenberg Egyesü, idei Bessenyei-díjat, legkorszerűbb ellátást, 1-es típusú, bíróság szerint, ingatlanközvetítő kizárólagos, díjak átadását, gálaest helyszínét, elismeréseket Márki-Zay, politikus hangsúlyozta, díjat odaítélő, hódmezővásárhelyi önkormányzat, traumatológiai intézetet, befizetett nyelvvizsgadíját, első sikeres, állam abban, vizsga díját, ilyen gyermekeket, gyermekek otthongondozási, ápolási díjat, intézkedések célja, betegség kontrollálásához,
© 2013 TVN.HU Kft.