Belépés
Magyar parasport: hazai világversenyek 2019-ben, már "csak" 52 kvóta hiányzik Tokióra
... az első kvóta a 2020-as játékokra.
"Országúti kerékpárban szereztük az első indulási jogot, ez nem személyt, hanem országot illet, tehát majd a paralimpia előtti hónapokban születik döntés arról, hogy ki kapja meg. Ez egyben azt is jelenti, hogy az elsődleges célunk eléréséhez már +csak+ 52 kvótát kell szereznünk" - folytatta Szabó László, aki megerősítette a korábban elmondo...
2019-01-03 14:46:29
Vona Erzsébet Cecília
... féltő szóra.
Még sokszor elborít a néma csüggedés,
De tudom, a rossz után jön az újjászületés.

Az Életben a jó, a rossz, egyaránt megtalál,
Hogy merre menjek, a döntés Reám vár.
Tettem rosszat, mit már tudom, nem szabad,
De szívem szól, kelj fel, menj, járd a jó utadat.

Tedd jóvá, mit elrontott tetted, szavad,
Mutasd a jót, mutas...
2018-12-10 20:00:48
Tisztelet az éveknek
... az unokáival éljen, bár néha-néha vendégként ellátogat hozzájuk. Inkább fogadjon házvezetőnőt, aki társasága Önnek és közreműködik az otthoni feladatokban, és csak akkor hozza meg ezt a döntését, amikor már nem bírja tovább, vagy már nagyon közeleg a vég. Nagyon szórakoztató lehet generációjához tartozókkal együtt élni, és ennél fontosabb, hogy nem okoz majd gondot senkinek.
...
2018-12-04 13:15:38
Az Európai Parlament a jogállamisági reformok folytatására szólította fel a Nyugat-Balkán országait
... elfogadott jelentésben üdvözölték a szomszédos Koszovóval fennálló helyzet normalizálását célzó törekvéseket, valamint az ország elkötelezettségét az integráció mellett, és ezen "stratégiai döntés aktív népszerűsítését" kérték a szerb nyilvánosság körében.
A képviselők a Szerbia és Koszovó közötti esetleges területcserék kapcsán leszögezték, hogy a régióban nem lehet cél etni...
2018-11-29 23:06:40
Jelentős béremelést szeretne elérni a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma
... emelte ki, amelynek értelmében: "a Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum véleményét ki kell kérni az igazgatási munkaerővel és személyi juttatásokkal való gazdálkodás kérdéseiben" ...a kormány döntését megelőzően, előzetesen megküldi az érdekképviseletek részére, olyan időpontban, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre az oldalak számára az álláspontok kialakítására".
Boros Pé...
2018-10-10 14:31:46
OGY Krónika 3. rész (kérdések)
... hiánya miatt kérdezte az emberi erőforrások miniszterét Korózs Lajos (MSZP), megjegyezve, évek óta folyik az adatok körüli a csata a parlamentben, az információk kiadására pedig bírósági döntés kötelezi a tárcát.
Hangsúlyozta: a közzététellel másfél hónapos lemaradásban van a tárca, miközben szakmai szervezetek adatai szerint többen halnak ma meg Magyarországon kórházi fertőz...
2018-10-08 14:52:06
Európa-liga - Marko Nikolic: a három pont megszerzése a cél a BATE ellen
... UEFA-együttható alapján a vendégek az esélyesek, de a nyár folyamán a Vidi bebizonyította, hogy nem ez dönt a pályán.
Marko Nikolic kérdésre elmondta: nagyon szomorú a szerb Danko Lazovic döntése, visszavonulása miatt. Úgy gondolja, egy-két évig még magas szinten tudott volna teljesíteni a pályán, ez látható volt a nyár folyamán is.
Az edző remek játékosnak és kiváló em...
2018-09-19 13:51:38
A miniszterelnök felszólalásával kezdődik a parlament őszi ülésszaka
...
Az Országgyűlés jövő héten hétfőn és kedden ülésezik, majd azt követő héten - a megszokott munkarendjének megfelelően - csak hétfőn ül össze.
Az első ülésnapon egy érdemi döntés várható: az Országgyűlés megválaszthatja a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottságának elnökét és tagjait, ők eredményes döntés esetén esküt is tesznek.
Hétfőn több megemlékezést terveznek. A...
2018-09-14 12:01:29
Kamatdöntés - Elemzők: az alapkamat 2020 közepéig változatlan maradhat
... 18-i kamatdöntő ülés, amelyet megelőz az Európai Központi Bank (EKB) szeptember 13-i fontos ülése, és elkészül az MNB friss inflációs jelentése is.
Az MNB szorosan követi a külföldi döntéshozók monetáris politikáját, elsősorban az EKB-t, amely várhatóan december végén vezeti ki az eszközvásárlási programot, de a mostani kommunikáció alapján legalább 2019 nyár végéig tartja a...
2018-08-21 20:21:55
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: tovább kell folytatni az új típusú menekültügyi központok kiépítését Né
...
A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke az ARD országos köztelevízióban este sugárzott interjúban hangsúlyozta, hogy a megérkezés, a döntés és a visszatérítés jelentésű német szavak első betűi alapján AnkER (magyarul: horgony) központoknak nevezett intézmények létrehozását rögzítették a koalíciós szerződésben, ezért valamennyi koalíciós pártnak ki kell állnia az új típu...
2018-08-06 11:50:22
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Vona Erzsébet Cecília, Európai Parlament, Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, Marko Nikolic, Horst Seehofer, Szabó László, Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum, Boros Pé, Korózs Lajos, Danko Lazovic, Magyar Nemzeti Bank, Európai Központi Bank, Keresztényszociális Unió, jogállamisági reformok, három pont, miniszterelnök felszólalásával, parlament őszi, alapkamat 2020, első kvóta, 2020-as játékokra, első indulási, paralimpia előtti, elsődleges célunk, korábban elmondo, néma csüggedés, rossz után, döntés Reám, unokáival éljen, otthoni feladatokban, szomszédos Koszovóval, ország elkötelezettségét, integráció mellett, szerb nyilvánosság, igazgatási munkaerővel, kormány döntését, érdekképviseletek részére, oldalak számára, álláspontok kialakítására, emberi erőforrások, adatok körüli, információk kiadására, közzététellel másfél, nyár folyamán, szerb Danko, edző remek, megszokott munkarendjének, első ülésnapon, érdemi döntés, külföldi döntéshozók, eszközvásárlási programot, mostani kommunikáció,
© 2013 TVN.HU Kft.