Belépés
Húsvét
... vezet.
Salomon Franck 1715; "Weil du vom Tod erstanden bist" 1. vers: Nikolaus Herman 1560 (mozgás 8); "Wenn mein Stündlein vorhanden ist" 5. vers: Nikolaus Herman 1575 (mozgás 9)
© Pamela Dellal h...
2018-04-01 10:53:07
A díjszezonra időzítik a Three Generations című transzneműdráma bemutatását
... filmfesztiválon hatmillió dollárért nyerte el a produkció amerikai forgalmazási jogait, és a díjszezon kezdetére, szeptember 18-ra tűzte ki a premiert - írta a Variety.com.
A filmet Gaby Dellal rendezi Nikole Beckwith forgatókönyvéből. A történetben Fanning egy New York-i kamaszlányt alakít, aki szeretne nemet változtatni. A 46 esztendős Watts az anyját játssza, a 68 éves Sa...
2015-06-03 20:23:25
Nemzetközi cigány filmfesztivál kezdődik csütörtökön Budapesten
... pedig alkalmat adnak arra, hogy a közönség jobban megismerje a cigányság helyzetét - tájékoztatták a fesztivál szervezői hétfőn közleményben az MTI-t.
A fesztivál nyitó filmje Jasmine Dellal The American Gipsy - Az amerikai cigány című alkotása, amely többek között a San Franciscó-i Filmfesztiválon szerepelt, ahol elnyerte a legjobb dokumentumfilm díját. A produkciót először ...
2012-03-26 13:43:01
Kanyarog az út
... romániai Taraf de Haidouks már az 1993-as Latcho dromban (Poros út - rendezte: Tony Gatliff) és a Johnny Depp-pel forgatott A síró ember című filmben is szerepelt. A hollywoodi színész Dellal filmjében is megszólal, hogy hitet tegyen a zenekar zsenialitása mellett.

A turné ötlete is a Taraf de Haidoukstól, vagyis a Hajdúbandától származik. Romániaiak. Húros hang...
2011-12-28 21:10:54
Kate Moss a süllyesztőben
... életmód. Az Agent Provocateur fehérnemű lánc éppen ezért úgy döntött, hogy lecseréli a modellt és egy tízessel fiatalabbat szerződtet a helyére. Az esetben nemcsak az kellemetlen, hogy Alice Dellal majd másfél évtizeddel fiatalabb, hanem ráadásul még viszonylag ismeretlen is. Az AP mégis őt akarja, nem pedig Kate-et.

Persze Kate nem ostoba, gondolt a jövőre, már...
2008-06-22 22:32:57
1 
Címkék: Three Generations, Kate Moss, Salomon Franck, Nikolaus Herman, Pamela Dellal, Gaby Dellal, Nikole Beckwith, Jasmine Dellal The American Gipsy, Franciscó-i Filmfesztiválon, Tony Gatliff, Johnny Depp-pel, Agent Provocateur, Alice Dellal, Persze Kate, díjszezonra időzítik, produkció amerikai, díjszezon kezdetére, filmet Gaby, történetben Fanning, anyját játssza, közönség jobban, cigányság helyzetét, fesztivál szervezői, fesztivál nyitó, amerikai cigány, legjobb dokumentumfilm, produkciót először, 1993-as Latcho, síró ember, hollywoodi színész, zenekar zsenialitása, turné ötlete, tízessel fiatalabbat, esetben nemcsak, forgatókönyvéből, transzneműdráma, filmfesztiválon, dokumentumfilm, filmfesztivál, süllyesztőben, hajdúbandától, tájékoztatták, közleményben, forgalmazási, zsenialitása, kellemetlen, fiatalabbat, kamaszlányt, történetben, díjszezonra, haidoukstól, provocateur, változtatni, bemutatását, generations, csütörtökön, hollywoodi, ismeretlen, szeptember, nemzetközi, budapesten, romániaiak, évtizeddel, szerződtet,
© 2013 TVN.HU Kft.