Belépés
Mi Hazánk: új Trianon fenyegeti Magyarországot
...
Dúró Dóra szerint a jelenlegi demográfiai mutatók mellett 10-15 éven belül fenntarthatatlanná válik az államháztartás és a társadalombiztosítási rendszer.
Ugyanakkor sem az Orbán-kormány, sem a balliberális tömb nem hajlandó a cigányság népességrobbanásáról beszélni, pedig a 6 éves gyerekek körében ma már egyharmados a cigányok aránya - tette hozzá.
Dúró Dóra úgy vé...
2019-04-18 14:41:42
Új kórokozó a beteg emberiségnek!
... baloldal azonban sajnos hazánkban is Ocasio-Cortez nyomdokaiba lépett, és inkább a migránsok betelepítését segítené.

A szavazók támogatásának köszönhetően azonban Magyarország a demográfiai válság kezelésének másik megoldását választotta. Hazánkban a családok és a gyermekvállalás támogatása a népességfogyás megállításának eszköze, amely kétségtelenül a nehezebb út, de m...
2019-03-27 20:30:02
Migrációs konferencia - A határvédelem fontosságát hangsúlyozták előadók
... fontosságát emelte ki Clifford D. May, az Alapítvány a Demokráciák Védelméért (Foundation for Defense of Democracies) alapítója és elnöke. Azt mondta, a tömeges migráció már óriási demográfiai változásokat eredményez egy társadalomban, s ez rossz jelenség.
Hozzátette: a magyaroknak joguk van döntéseket hozni magukra nézve a migrációval kapcsolatban, az Európai Unió erősebb t...
2019-03-24 16:52:46
Migrációs konferencia - Novák Katalin: belső erőforrásokból is vissza lehet fordítani a demográfiai hanyatlást
...
Novák Katalin hangsúlyozta, a magyar kormány szerint a népesedési problémák megoldása a belső erőforrásokra támaszkodva ugyan nehéz feladat és időre van szükség hozzá, de lehetséges, ezért vezették be a magyar családpolitikai modellt, amely pénzügyi támogatásokkal, szolgáltatásokkal, valamint családbarát szemlélettel segíti a családokat.
Az államtitkár a pénzügyi támoga...
2019-03-23 18:32:28
Nem a zászló a lényeg, hanem az új szelek, amik lobogtatják
... realitásokkal.

Magyarország számtalanszor megtette ezt a szembenézést, amikor leszögezte, hogy nincsenek területi követelései Romániával szemben. Ez a realitás. Magyarországnak sem a demográfiai mutatói, sem a gazdasági ereje, sem a katonai potenciálja, sem a szövetségi politikája, sem az európai helyzete nem teszik reálissá bármiféle területi követelés fenntartását. Ah...
2019-03-22 21:45:11
Migrációs konferencia - Douglas Murray: mélyebb vitát kellene folytatni a migrációról
... befogadó ország és az érkező hozzáállása is megfelelő.
Két szempontot azonban mindig szem előtt kell tartani: nem lehet megsaccolni, mennyi embert lehet integrálni úgy, hogy az demográfiai szempontból ne okozzon problémát, valamint nem lehet előre tudni, mely nemzetek tagjai tudnak jobban beolvadni más nemzetekbe - emelte ki Douglas Murray.
Hozzátette, Európa nagy mérték...
2019-03-22 16:22:12
Helyettes államtitkár: a magyar cigány közösségek erőforrást jelentenek Magyarországnak
... egy valós összeurópai társadalmi probléma, aminek a megoldásán keresztül tenni lehetne az Európai Unión belüli társadalmi kohézió erősítéséért, az egyenlőtlenségek csökkentéséért, a demográfiai és a munkaerő-utánpótlással kapcsolatos kihívások negatív hatásainak csökkentéséért" - fogalmazott, hozzátéve: a "brüsszeli bürokraták nem ezekkel a kérdésekkel foglalkoznak (...) még ma, h...
2019-03-22 13:51:53
Novák Katalin: továbblépünk a családbarát Magyarország felé vezető úton
... vállalnak és nevelnek gyermeket", annyit adnak, amennyire lehetőség van, és a magyar gyermekekben látják a magyar jövőt. Elutasítják azt a nézetet, amely szerint a bevándorlás orvosolná a demográfiai problémákat - emelte ki a kormányzat álláspontját.
Arra hívta fel a figyelmet: az, hogy tják a magyar jövőt. Elutasítják azt a nézetet, amely szerint a bevándorlás orvosolná a de...
2019-03-19 22:37:24
Kövér: Lengyelország és Magyarország együtt válaszol a 21. század kihívásaira
... EU-t az erős tagállamokra alapozni akaró" erők állnak, a másik oldalon pedig "a globalista, a szuverenitást eltörölni akarók" vannak - mondta Kövér László.
A házelnök szerint "a demográfiai halálra ítélt" régi uniós tagállamok elszívják a közép-európai országokból a jól képzett fiatal munkaerőt.
Az Európán kívülről érkező gazdasági bevándorlás kapcsán Kövér László telj...
2019-03-15 13:51:43
Novák: az amerikai döntéshozók érdeklődéssel figyelik a magyar családpolitikát
... értékeket képviseljük akkor is, amikor ezek háttérbe szorulnak" - fűzte hozzá.
A magyar-amerikai családpolitikai együttműködés következő állomása az ősszel Budapesten megrendezendő demográfiai konferencia lesz, amelynek vendégei között ott lesznek az amerikai szakemberek és döntéshozók is.
A washingtoni konferencián beszédet mondott Mercedes Schlapp, a Fehér Ház stratég...
2019-03-15 07:04:43
1 2 3 .....................135 136 ...........202 203 ...........269 270 271 
Címkék: Novák Katalin, Douglas Murray, Dúró Dóra, Clifford, Demokráciák Védelméért, Európai Unió, Európai Unión, Kövér László, Mercedes Schlapp, Fehér Ház, beteg emberiségnek, határvédelem fontosságát, demográfiai hanyatlást, magyar cigány, családbarát Magyarország, amerikai döntéshozók, magyar családpolitikát, jelenlegi demográfiai, balliberális tömb, cigányok aránya, migránsok betelepítését, szavazók támogatásának, demográfiai válság, gyermekvállalás támogatása, népességfogyás megállításának, tömeges migráció, magyaroknak joguk, migrációval kapcsolatban, magyar kormány, népesedési problémák, belső erőforrásokra, magyar családpolitikai, pénzügyi támoga, demográfiai mutatói, gazdasági ereje, katonai potenciálja, szövetségi politikája, európai helyzete, érkező hozzáállása, demográfiai szempontból, valós összeurópai, megoldásán keresztül, egyenlőtlenségek csökkentéséért, kérdésekkel foglalkoznak, magyar gyermekekben, magyar jövőt, bevándorlás orvosolná, demográfiai problémákat, kormányzat álláspontját,
© 2013 TVN.HU Kft.