Belépés
LMP: járjon mindenkinek egyformán az emelt összegű otthonápolási díj!
... után járó díjat, a problémát ezzel nem oldotta meg, mivel kimaradtak ebből azok, akik például szülőt, nagyszülőt látnak el.
A politikus szerint, ha a kormány ennyit foglalkozik a demográfiai helyzettel, tudomásul kell vennie, hogy a társadalom öregszik, egyre több idős ember egyre tovább él, és jelentős részük kiszorul majd az intézményi ellátás keretei közül.
Az LMP az...
2019-02-17 13:42:02
Varga Mihály: ideje volt felminősíteni az országot
... lesz a gazdaság teljesítménye a 2018-as 4,8 százalék után, ami az európai uniós átlag háromszorosát tette ki - mutatott rá.
Az S&P által megemlített másik kockázat, a kedvezőtlen demográfiai trend területén a kidolgozás alatt álló hét pontos intézkedéssorozattal kíván a kabinet fordulatot elérni - jegyezte meg a miniszter.
A kormány versenyképességi programja az ország g...
2019-02-16 15:41:53
Latorcai: erős családok nélkül nincs sikeres Magyarország
... Szövetségének elnöke örömét fejezte ki, hogy a kormány határozottan a családok mellett áll, és a magyar fiatalok is családban képzelik el a jövőt.
A családi nap a felsőházi teremben demográfiai konferenciával folytatódott. Kántor Zoltán, a Nemzetpolitikai Kutatóintézet igazgatója a rendezvényről azt mondta, hogy a nemzetépítést és közösségépítést szolgálja. Közölte, arról sze...
2019-02-16 13:21:19
Századvég: a baloldali szavazók 70 százaléka elutasítja a migrációt
...
Ifj. Lomnici Zoltán az M1 aktuális csatornán szombaton kiemelte, a magyarok 91 százaléka a migráció helyett családpolitikával oldaná meg a demográfiai problémákat, az MSZP szavazóinak 77 százaléka szintén ezt szeretné.
Szerinte más európai országokban is jelen van az a gondolat, hogy nem bevándorlók betelepítésével kell kezelni a demográfiai problémákat.
Európában a...
2019-02-16 12:21:18
Saját családtámogatási elképzeléseket nyújt be a parlamentnek a Párbeszéd
...
Szabó Tímea indoklásként azt mondta, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által múlt héten bejelentett csomag nem képes javítani a demográfiai helyzeten, mert a legtehetősebbeket támogatja. Az intézkedések csak néhány ezer, legfeljebb néhány tízezer családon fognak segíteni, de őket sem ösztönzik a gyermekvállalásra - tette hozzá.
A Párbeszéd indítványa duplájára emelné a...
2019-02-15 14:41:19
Hild-díjat kapott a XII. kerület
... különféle, ám nagyon égető kihívásaira jól tudjanak válaszolni, lehetőségeivel élni tudjanak" - mondta. Ilyen kihívás például a globálissá váló gazdasági verseny, a klímaváltozás vagy a demográfiai kihívás kérdése is - sorolta.
A 2018-ban meghirdetett díjat a bíráló bizottság döntése értelmében a Hegyvidék Önkormányzata azért is kapta, mert világos fejlesztési térségeket, ten...
2019-02-15 13:51:18
EP-választás - Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikáva
... Fidesz-szavazók 94, a Jobbik-szavazók 81, az MSZP-szavazók 69, az LMP-szavazók 65, a DK-szavazók 59, a Momentum-szavazók 49 százaléka nem ért egyet a kvótákkal.
Afelmérés szerint a demográfiai problémák kezelését illetően is világos a magyarok álláspontja: a megkérdezettek 91 százaléka szerint a népességfogyást nem bevándorlással, hanem a családok erőteljesebb támogatásával k...
2019-02-15 10:01:11
Kocsis: a magyar embereknek joga van tudni a brüsszeli bevándorláspárti tervekről
... elképzeléseket.
Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a tanácskozás napirendjén szintén szereplő családvédelmi akciótervről beszélt, hangsúlyozva: az nem csupán a családokat segíti, hanem a demográfiai helyzetet is javítja.
A kormánypártok a családvédelem, nem pedig a bevándorlás pártján állnak - mondta, megdöbbentőnek nevezve ezzel kapcsolatban a svéd szociális miniszte...
2019-02-14 18:42:36
Gulyás: kizárólag a kormánypártok akadályozhatják meg a kényszerbetelepítést
... viszont kiegészült a Jobbikkal is" - tette hozzá.
Kijelentette, a migráció elutasítása egyszerre politikai hívó szó, és társadalompolitikai program, amiből szuverenitásfelfogás, demográfiai program, a nemzeti kultúra védelme, a nő és férfi közötti egyenjogúság tisztelete, tehát magyar és európai jövőkép egyaránt következik.
Gulyás Gergely közölte azt is, már dolgoznak az...
2019-02-14 10:11:41
Hollik: Soros György azokat támadja, akik ellenzik a bevándorlást
... érdekében, hogy a bevándorláspárti politikát támogassák" - fűzte hozzá.
A bevándorlást ellenző politikai erők, köztük a Fidesz-KDNP úgy véli, hogy az unióban létező gazdasági és demográfiai problémákat nem a migrációval kell kezelni, hanem például családtámogatással.
"Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy aki ma Magyarországon gyermeket szeretne vállalni, az ezt me...
2019-02-13 09:10:51
1 2 3 ....................133 134 ...........200 201 ...........266 267 268 
Címkék: Varga Mihály, Soros György, Kántor Zoltán, Nemzetpolitikai Kutatóintézet, Lomnici Zoltán, Szabó Tímea, Orbán Viktor, Hegyvidék Önkormányzata, Harrach Péter, Gulyás Gergely, emelt összegű, baloldali szavazók, magyar embereknek, brüsszeli bevándorláspárti, kormánypártok akadályozhatják, problémát ezzel, politikus szerint, kormány ennyit, demográfiai helyzettel, társadalom öregszik, intézményi ellátás, gazdaság teljesítménye, európai uniós, kedvezőtlen demográfiai, kidolgozás alatt, kabinet fordulatot, kormány versenyképességi, kormány határozottan, családok mellett, magyar fiatalok, felsőházi teremben, migráció helyett, demográfiai problémákat, demográfiai helyzeten, legtehetősebbeket támogatja, intézkedések csak, globálissá váló, klímaváltozás vagy, demográfiai kihívás, 2018-ban meghirdetett, bíráló bizottság, demográfiai problémák, magyarok álláspontja, családok erőteljesebb, tanácskozás napirendjén, családokat segíti, demográfiai helyzetet, bevándorlás pártján, svéd szociális, migráció elutasítása,
© 2013 TVN.HU Kft.