Belépés
A DK feljelenti hivatali vesztegetés gyanúja miatt Orbán Viktort
... Mészáros Lőrinc gyümölcsöző kapcsolatára", mert a vasúttársaság korábban ötszázmillió forintért rendelt ásványvizet az üzletember érdekeltségébe tartozó egyik cégtől.
Egy európai demokráciában elképzelhetetlen lenne, hogy egy állami cég vezetője egy olyan vállalkozó jachtján nyaral, akinek az általa vezetett cég több száz millió forintos megbízatást adott - jelentette ki Róna...
2018-09-26 14:38:05
Meglepetésre leváltották Angela Merkel 13 éve hivatalban lévő bizalmasát a CDU/CSU-frakció éléről
... politikussal.
Mégis Ralph Brinkhaus kapott több szavazatot, ezért "természetesen gratuláltam, és jó együttműködést kínáltam fel neki" - mondta a pártelnök-kancellár.
A demokráciában előfordulnak "vereségek", és ezeken "nincs mit szépíteni, mégis azt szeretném, hogy a CDU/CSU-frakció továbbra is sikeresen dolgozzék, ezért támogatom Ralph Brinkhaust, ahol csak tudom" - mo...
2018-09-26 10:25:36
Sargentini-jelentés - Ab: elengedhetetlen a nemzetközi alkotmányos párbeszéd
... meghívására mintegy 50 nagykövetség képviseltette magát a fogadáson. Hasonló rendezvényt elsőként tavaly tartottak, hagyományteremtő szándékkal. Az Ab célja, hogy az intézmény magyarországi demokráciában betöltött szerepéről, erős alapjogvédelmi jogosítványairól "első kézből hiteles információk jussanak el a nemzetközi közvéleményhez" - áll a testület közleményében.
Az Európa...
2018-09-21 10:36:59
A magyar dal napja - önkormányzati képviselő nyílt levele
... hallgatókat, hogy milyen muzsikát szeretnénk? Én nem hallottam ilyen felmérésről, pedig 56 éves vagyok.

Kedves Közmédia-vezetők!

Első javaslatom éppen ez: ebben a nagy demokráciában kérdezzenek meg minket, sok ezer embert, akik a közmédiát fönntartjuk, és a műsorokat hallgatjuk, hogy milyen arányban szeretnénk hazai muzsikát hallani! Az eredményt hozzák nyil...
2018-09-14 23:03:20
Kövér: elődeink sokat küzdöttek azért, hogy működőképes demokráciában élhessünk
... élve tudjon boldogulni.
Kövér László azt mondta, az elődeink Magyarországon és Erdélyben egyaránt sokat küzdöttek azért, hogy 1990 óta - még ha nem is tökéletes, de működő - demokráciában élhessünk.
Az Országgyűlés elnöke szerint három oka is van, amiért a gyerekek itthon érezhetik magukat az ország, illetve a nemzet házában: ebben az épületben benne van az erdélyi embe...
2018-09-14 10:51:13
Sargentini-jelentés - Kormányszóvivő: egy országot próbálnak elítélni koncepciós perben
... szabályokat. Hangsúlyozta, a vonatkozó szerződés egyértelműen határoz: a leadott szavazatok kétharmadára van szükség, márpedig a tartózkodás leadott szavazatnak számít, "mint bármely demokráciában".
Kovács Zoltán azt mondta: három tucat "súlyos ténybeli tévedés" van a jelentésben, amely alkalmas arra, hogy megtévessze azt, aki nem ismeri a magyar viszonyokat.
A magyar ko...
2018-09-13 21:52:45
Katalán válság - A barcelonai rendőrség szerint egymillióan vonultak utcára az önálló katalán köztársaság megal
... törekvése nyilvánvaló, ő maga egy referendummal hitelesített elszakadásban hisz, a tavaly október 1-én tartott, alkotmányellenesnek nyilvánított népszavazást legitimnek tartja.
"Egy demokráciában az embereket hagyni kell szavazni, és minket nem hagynak, és ez a nagy baj" - vélte a nyugdíjas Monserrat.
A rendezvény hivatalosan 17 óra 14 perckor vette kezdetét, mivel a ka...
2018-09-11 19:23:30
Katalán válság - Quim Torra a jövő heti katalán nemzeti ünnepen való tömeges részvételre szólított fel
... tartanak a bírósági eljárások a katalán függetlenségi politikusokkal szemben. Quim Torra hangsúlyozta: ezekben a perekben csak a felmentő ítéletet tartja elfogadhatónak, mivel egyetlen demokráciában sem lehet bűn a szavazás megrendezése.
Kitért arra is, hogy a kialakult konfliktust a spanyol állammal egyezetett, kötelező érvényű és nemzetközileg elismert önrendelkezési népsza...
2018-09-04 23:57:56
Érdekesség
... népet nem lehet leváltani. Így az adósság mindig megmarad, csak a politikusoknak hazudott saját
ügynökeiket váltják le ("kormányváltás").
Sok hülye elhiszi, hogy valódi demokráciában él. Pedig ordítóan nyilvánvaló, hogy egy olyan rendszerben,
ahol négyévente egy nap "demokrácia" van (a választások), az nem lehet sem demokratikus, sem szabad.
Az egyetlen szabads...
2018-08-28 21:22:25
Érdekes mondások
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
Ha jól mennek a dolgok, valami el fog romlani.
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Amit ember összerakott, elôbb-utóbb szétesik.
Semmi sem olyan rossz, hogy ne tudna tovább romlani.
Nem lehet megjavítani, ami nem romlott el.
Az erôseket segíti a szerencse.
Valamiben a pici a jó...
2018-08-21 22:22:42
1 2 3 ................102 103 ........154 155 ........204 205 206 
Címkék: Orbán Viktort, Angela Merkel, Mészáros Lőrinc, Mégis Ralph Brinkhaus, Ralph Brinkhaust, Kedves Közmédia-vezetők, Kövér László, Kovács Zoltán, nemzetközi alkotmányos, országot próbálnak, barcelonai rendőrség, önálló katalán, jövő heti, vasúttársaság korábban, üzletember érdekeltségébe, európai demokráciában, olyan vállalkozó, általa vezetett, demokráciában előfordulnak, intézmény magyarországi, nemzetközi közvéleményhez, testület közleményében, nagy demokráciában, közmédiát fönntartjuk, műsorokat hallgatjuk, eredményt hozzák, elődeink Magyarországon, gyerekek itthon, nemzet házában, épületben benne, erdélyi embe, vonatkozó szerződés, leadott szavazatok, tartózkodás leadott, magyar viszonyokat, referendummal hitelesített, tavaly október, embereket hagyni, nyugdíjas Monserrat, rendezvény hivatalosan, bírósági eljárások, katalán függetlenségi, perekben csak, felmentő ítéletet, szavazás megrendezése, kialakult konfliktust, spanyol állammal, adósság mindig, politikusoknak hazudott, olyan rendszerben,
© 2013 TVN.HU Kft.