Belépés
Ellenzék: a MÁV ne alkalmazza a munka törvénykönyvének módosítását!
... elítélik, de a Jobbik "bebizonyítja hónapról-hónapra", hogy képes az önkritikára és a nyitottságra.
Bősz Anett azt emelte ki, hogy az ellenzék egységesen dolgozik egy jogállami és demokratikus társadalmi minimum kidolgozásán, ezért is tudtak összefogni. A szélsőségnek a Mi Hazánk Mozgalomban van a helye - jelentette ki.
Gréczy Zsolt közölte, hogy számukra semmiféle náci ...
2019-01-21 15:52:06
Fidelitas: az ellenzék továbbra sem képes érdemi politizálásra
... képviselővel, a IV. kerületi Fidelitas elnökével közösen sajtótájékoztatót is tartott csütörtökön - az ifjúsági szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője kedden megpróbált bemenni a Miniszterelnökség épületének Gundel Étterem által üzemeltetett menzájára ebédet venni.
Az újpesti Fidelita...
2019-01-10 19:52:50
Vissza a csatornába
... az emberséget és a nemzeti jövőt. Ami pedig őket illeti, hamarosan a helyükre kerülnek, annak rendje és módja szerint, vissza a csatornába, a közéleti pöcegödörbe, ahonnan érkeztek. Demokratikus berendezkedésünk és erkölcsi érzületünk komoly próbája, hogy az anarchista csőcseléket engedjük elburjánzani vagy visszaszorítjuk. A válasz nem kétséges: most mi következünk.

Sz...
2018-12-25 16:00:38
Baloldali ellenzék: egy jelöltnek kell szemben állnia Tarlós Istvánnal
... lebonyolítására.
Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője szerint a procedúra megfelelő válasz "az igazságtalan fideszes választási rendszerre". A módszer olyan demokratikus eljárás, amely együttműködésre ösztönzi az ellenzéki pártokat és mozgósítja a különböző politikai víziókat - fogalmazott. A Párbeszéd hamarosan megnevezi jelöltjét és elindítja kampányát...
2018-12-20 18:33:27
Összefogásra szólítottak fel az ellenzéki pártok a fővárosi tüntetésen
... zúdíthatja a rendőrséget és a katonaságot" - mondta.
Vadai Ágnes, a DK alelnöke kijelentette, hogy Kövér László házelnöktől bármilyen büntetést elvisel, ha ez az ára a "szabad, demokratikus, európai Magyarországnak".
Az Országgyűlés szerdai ülése szerinte bebizonyította, hogy az ellenzéki képviselőknek nincsenek jogaik, de el fogják érni, hogy Orbán Viktor és kormánya ...
2018-12-14 19:13:26
Krónika 6. rész (pénzügyi közvetítőrendszer)
... foglalta össze véleményét.
DK: sunnyogó törvénymódosítás készül
A salátatörvény-megoldással, a "sunnyogó" módosítással kapcsolatos kifogásokat hangoztatott Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) vezérszónoka, mondván, vannak a törvénynek támogatható részei, de olyanok is, amelyeket az ellenzéknek el kell utasítania.
Szerinte a kormányzat saját korábbi csapdájábó...
2018-10-30 12:40:45
Október 23. - Az Európai Ügyészséghez csatlakozásért tüntettek Budapesten
... országot.
Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője azt mondta,egy tolvaj rezsim saját gazdagodása érdekében elfordítja Magyarországot az Európai Uniótól.
Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja az "Orbán-rendszer" pusztítása következményeinek felszámolását és egy élhető Magyarország létrehozását sürgette.
A rendezvényen Donáth Anna, a Mom...
2018-10-23 18:41:48
DK: Tarlós előre lemondott minden fővárosi jogkörről
... Németh Erzsébet szerint a DK azt tartja fontosnak, hogy egy ellenzéki jelölt álljon majd szembe Tarlós Istvánnal, de mindegy, hogy tárgyalások vagy előválasztás útján választják ki a demokratikus ellenzék főpolgármester-jelöltjét. Arra a kérdésre, hogy a DK-nak van-e jelöltje, Gy. Németh Erzsébet azt válaszolta, hogy nem a "castingban" akarnak részt venni, hanem egy megfelelő jelö...
2018-10-10 14:32:17
Török választások - Erdogan győzelmét ünnepli a kormánypárti török sajtó, az ellenzéki média nem vár érdemi vál
... Tanács (YSK) kihirdette az eredményt. A Sözcü kiemelte, hogy az ellenzék elismeri az eredményt, és arra szólította az embereket, hogy tartózkodjanak a provokációtól, csak "folytassák a demokratikus harcot". Rahmi Turan, az újság kiemelt publicistája szerint nehéz helyzetbe került az ország, mert ugyanazokkal a problémákkal fog együtt élni, amelyekkel eddig is. Turan nevesítette: T...
2018-06-25 11:31:24
Botswana mögött Magyarország, Malajzia mutathat kiutat
... mutathat kiutat


Nem elkerülhetetlen és főként nem visszafordíthatatlan a fiatal demokráciák bukása, kínosabb, hogy Magyarország az egyik példa arra, hogyan követheti a demokratikus rendszerváltást egy illiberális fordulat. Orbán Viktor miniszterelnököt autokrata vezetőkkel montírozták egy képre.

Komócsin Sándor, 2018. június 15. péntek, 11:47
...
2018-06-16 08:48:39
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: Tarlós Istvánnal, Európai Ügyészséghez, Bősz Anett, Hazánk Mozgalomban, Gréczy Zsolt, Varju László, Demokratikus Koalíció, Gundel Étterem, Kocsis-Cake Olivio, Vadai Ágnes, Kövér László, Orbán Viktor, Jávor Benedek, Párbeszéd EP-képviselője, Európai Uniótól, Ráczné Földi Judit, Donáth Anna, Németh Erzsébet, Rahmi Turan, Komócsin Sándor, munka törvénykönyvének, ellenzék továbbra, jelöltnek kell, ellenzéki pártok, fővárosi tüntetésen, kormánypárti török, ellenzéki média, ellenzék egységesen, ifjúsági szervezet, újpesti Fidelita, nemzeti jövőt, helyükre kerülnek, közéleti pöcegödörbe, anarchista csőcseléket, procedúra megfelelő, igazságtalan fideszes, módszer olyan, ellenzéki pártokat, különböző politikai, ellenzéki képviselőknek, törvénynek támogatható, kormányzat saját, tolvaj rezsim, élhető Magyarország, rendezvényen Donáth, ellenzéki jelölt, demokratikus ellenzék, megfelelő jelö, ellenzék elismeri, demokratikus harcot, újság kiemelt, fiatal demokráciák, egyik példa, demokratikus rendszerváltást,
© 2013 TVN.HU Kft.