Belépés
Századvég: a magyarok többsége nem támogatja a sztrájkot és nem kér az ellenzéki színjátékból
... módosítása kapcsán, mert véleményük szerint az az ország működésének és békéjének aránytalan sérelmével járna.
A Századvég Alapítvány utalt arra, hogy az elmúlt hetekben több demonstráció is zajlott, amelyekhez számos ellenzéki párt és politikus csatlakozott.
A felmérés szerint az eredmények azt mutatják, hogy a magyarok döntő többsége (60 százaléka) szerint az ellenzék...
2019-01-18 15:12:14
Ellenzéki pártok és szakszervezetek lassították a forgalmat Nagykanizsán
... helyszínen újságíróknak azt mondta: a "túlóratörvényen" túlmutat az ellenzéki pártokkal és a szakszervezetekkel közösen meghirdetett tiltakozó akció, ami sokkal inkább kormányellenes demonstráció.
A péntek délután kétórás időtartamra a 7-es főút Nagykanizsára keletről bevezető szakaszára meghirdetett tiltakozáson az olajipari szakszervezet, az MSZOSZ és a Vasutas Szakszerveze...
2019-01-18 15:12:03
Mintegy négyezren sztrájkoltak a győri Audiban
... hatással.
A tárgyalásokat folytatják és arra törekednek, hogy mindenki számára elfogadható megállapodás szülessen a bérekről.
Az AHFSZ csütörtökön azért hirdette meg a demonstrációt, mert szeptember óta nem sikerül megállapodni a 2019-es bérekről.
Az Audi két év alatt húsz százalékos béremelést javasolt, szerdán pedig új tartalmi elemekkel kiegészített ajánlatot a...
2019-01-18 13:01:58
Kilenc órától sztrájkolnak a győri Audiban
...
Az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) azért hirdette meg a demonstrációt, mert nem sikerült megállapodni a 2019-es bérekről.
Az érdekképviselet követelési tartalmazzák, hogy a bérmegállapodást egy évre rögzítsék, úgy, hogy az alapbéremelést kombinált béremelés alkalmazásával 18 százalékkal, de minimum 75 ezer forinttal emeljék meg. Ezen felül az alapbérbe a m...
2019-01-18 09:01:03
Több mint tízezer fiatal tüntetett a klímaváltozás elleni küzdelem fokozásáért Brüsszelben
...
A Youth for Climate nevű mozgalom által kezdeményezett demonstráció résztvevői olyan, ambiciózus klímapolitika elfogadását követelték a belga kormánytól, melynek célja, hogy 1,5 Celsius-fok alatt maradjon a Föld légkörének felmelegedése az iparosodás előtti mértékhez képest.
Az eső és a hideg ellenére a rendőrség szerint mintegy 12 500-an vonultak utcára a városközpontba...
2019-01-17 15:52:05
A kormány ellen tüntettek ellenzéki pártok Székesfehérváron
... kell állni. "El kell utasítani minden olyan törekvést, ami településünk polgárait kiszolgáltatott helyzetbe hozza, vagyis rabszolgasorba taszítja" - mondta.
A majdnem egyórás demonstr...
2019-01-16 19:32:28
Az állami cégeket kérdezi a munka törvénykönyve módosításának alkalmazásáról az ellenzék
... üdvözölték azt, hogy a közszolgálatban dolgozók és pedagógusok sztrájkolni fognak.
Szeretnék, ha január 19-én, most szombaton leállna az ország, lenne minden nagyvárosban egy demonstráció, vagy a fontosabb utakon egy útlezárás, hogy megmutassák, nem lehet büntetlenül politizálni - hangoztatta.
Pintér Tamás jobbikos országgyűlési képviselő szerint vannak pártérdekek fele...
2019-01-16 15:51:53
Nőjogi tiltakozó akció mellett kezdődött az elnökválasztás az andalúz parlamentben
... például az Előre Andalúzia (Adelante Andalucía) ellenzéki baloldali párttömörülés, és több nagy szakszervezet is.
A napközbeni sevillai megmozdulást este országszerte további demonstrációk követik például Madridban, Barcelonában, Valenciában, Bilbaóban, Santiago de Compostelában és Zaragozában.
A sevillai parlamentben szerdán rendezik az elnökválasztási vitát, amelynek v...
2019-01-15 17:22:15
Francia zavargások - Európa Tanács: az újságírók elleni támadás a demokrácia ellen elkövetett támadás
...
Thorbjorn Jagland nyilatkozatában határozottan elítélte a sárgamellényesek legutóbbi demonstrációi során a tüntetők által több újságíróval szemben elkövetett támadásokat és fenyegetéseket, valamint arra hívta fel a figyelmet, hogy a sajtó munkakörülményei az elmúlt hetekben jelentősen romlottak.
"A véleménynyilvánítás szabadsága és a tüntetéshez való jog semmilyen körülm...
2019-01-14 16:22:21
DK: barbárság, hogy lefestették a Karmelita kolostor freskóit!
... védőréteget, de a fehér festék majdani lebontása akkor is okozhat károkat.


A DK politikusa az ellenzéki tüntetésekkel kapcsolatos kérdésre válaszolva azt mondta: a mostani demonstrációk nem hasonlítanak a 2006-os eseményekhez, mert soha nem volt ekkor tüntetéshullám magyar kormány ellen az elmúlt 30 évben, mint most.
Gréczy Zsoltot arról is kérdezték, hogy P...
2019-01-14 15:15:26
1 2 3 ......................276 277 ...........414 415 ...........552 553 554 
Címkék: Európa Tanács, Századvég Alapítvány, Vasutas Szakszerveze, Audi Hungária Független Szakszervezet, Pintér Tamás, Előre Andalúzia, Adelante Andalucía, Thorbjorn Jagland, Gréczy Zsoltot, magyarok többsége, ellenzéki színjátékból, forgalmat Nagykanizsán, győri Audiban, klímaváltozás elleni, kormány ellen, állami cégeket, munka törvénykönyve, andalúz parlamentben, újságírók elleni, demokrácia ellen, elmúlt hetekben, felmérés szerint, magyarok döntő, ellenzéki pártokkal, péntek délután, 7-es főút, olajipari szakszervezet, tárgyalásokat folytatják, 2019-es bérekről, érdekképviselet követelési, évre rögzítsék, alapbéremelést kombinált, belga kormánytól, iparosodás előtti, hideg ellenére, rendőrség szerint, majdnem egyórás, közszolgálatban dolgozók, fontosabb utakon, napközbeni sevillai, sevillai parlamentben, elnökválasztási vitát, sárgamellényesek legutóbbi, tüntetők által, sajtó munkakörülményei, tüntetéshez való, fehér festék, ellenzéki tüntetésekkel, mostani demonstrációk, 2006-os eseményekhez,
© 2013 TVN.HU Kft.